- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Tartılmadım ama mutsuzum.Tartıldım ve mutsuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartılmadım ama mutsuzum.Tartıldım ve mutsuzum
Ve beklenen son dünkü çok yeme sonucu midem ve beynim ortak bir çalışmayla vücuduma yüklediğim fazla yemegi ne yazikki istifra yoluyla geri puskurttuler sabaha kadar çıkardım kızlar her tarafım titriyor hala midem bulaniyor kendimi çok kötü hissediyorum.
bu kadar çok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.
Buda bana kapak olsun.
Sevil im herkes sağlam zehirlenme meselesi degil. Birkac gundur moralim bozuk sanırım onun etkisiyle oldu gerçekten çok yedim.aaa çok geçmiş olsun.. naaptın kızım sen kendine.. nasıl birşey yedin ki bu hale gelebildin? zehirlenmiş olmayasın..
Çok güzel bir sonuç canım. Tebrikler :)günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
fark eksi 1 kilo çok mutlu oldum nasıl oldu anlamadım ama
menünde sporunda süperMenü:
Sabah (9:30)
1/2 bardak yulaf ezmesi
1 bardak süt
1/2 muz
Öğle (13:30)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (19:00)
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 30 dk bölgesel
1 saat tempolu yürüyüş
inşAllah canım her hafta 0.5-1 arası versem çok mutlu olurumAfiyet olsun canim. Bence ceyrek borek 1 dilim ekmek yerine gecebilir. Menun de sporun da gayet guzel.
Afiyet olsun canim. Ins bu menulere cumaya hatta yarina bol eksin olur
Menu de spor da her zamanki gibi super rakip
Canim afiyet olsun. Aksamin cok az olmus. Ama dayaniyorsan ne mutlu![]()
Sevil im herkes sağlam zehirlenme meselesi degil. Birkac gundur moralim bozuk sanırım onun etkisiyle oldu gerçekten çok yedim.
herkese günaydın. Hastayım çok hastayım +300 geldim az bile gelmiş saçma sapan şeyler yedim. yalnız her cumartesi günleri biraz geç tartılı yom sabahları mesela bu cumartesi 55.6 geldim sabahları işe gitmeden önce tartılıyom genelde cumartesi hariç diğer günler ve cumartesi günü ciddi fark var ya normalde her sabah 7 de tartılıyom cumartesi 7:45 de tartılıyom aman öyle işte.
HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadımkaç kere tartıldın sen yahu :)
HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım
cumartesi geç tartıldığın için olabilir mi canım bende öyle oluyo geç tartılınca 200-300 gr daha az çıkıyorumHER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım
evet hergün aynı şekilde bir tek cumartesi lavaboya çıkmış halde tartılıyorumbiraz hergün tartılmaktan uzaklaşsan mı acaba??
hergün aynı saatte aynı şekilde mi tartılıyorsun?
Çok güzel düşünmüşsün gerçektenhay allah yaa.. başkasına üzülüp sıkılıp tüm stresimizi neden kendi bedenimizden çıkarıyoruz ki biz.. aynı ben de öyleyim.. en azından elim abur cubura gidecekse bile sağlıklı olana gitsin diye uğraşıyorum.. mesela dün canım inanılmaz tatlı çekiyordu, alışveriş merkezine girip hurma aldım :) bi güzel yedim 3 tane.. ne yapayım.. eskiden olsa kare çikolata gömerdim kesin..
şimdi hurmacıklar en yakın arkadaşım.. :)
diğer günlerde 7 de tartılıyom cumartesi 7 45 de ama lavaboya çıkmış halde tartılıyomcumartesi geç tartıldığın için olabilir mi canım bende öyle oluyo geç tartılınca 200-300 gr daha az çıkıyorum
Neyse Cuma'ya var daha ..haftasonu kaçamak çok oluyor gerçekten ..evet hergün aynı şekilde bir tek cumartesi lavaboya çıkmış halde tartılıyorum
canım benim motive sorunum var gerçekten motive olamıyorum ya gaza gelemiyorum. iki haftadır hastayım spor yapamıyorum bu hafta ara öğündeki kuruyemişi kaldırdım birde öyle deneyimNeyse Cuma'ya var daha ..haftasonu kaçamak çok oluyor gerçekten ..