• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim motive sorunum var gerçekten motive olamıyorum ya gaza gelemiyorum. iki haftadır hastayım spor yapamıyorum bu hafta ara öğündeki kuruyemişi kaldırdım birde öyle deneyim
Evet canım spor çok etkiliyor motivasyonu arttırıyor mutlu ediyor gerçekten ..ben de daha düzene oturtamadım kursa yazıldım ..en azından haftada 2 gün düzene girer dedim inşallah ..diğer günler biraz yürüyüş yaparım dedim

eliya eliya neden mutsuzsun çok geçmiş olsun bende birşeylere üzülünce hasta oluyorum direk
berilceee berilceee abla üzülme kolay şeyler anlatmadin düzenin herşeyin alt üst oldu moralini bozma sen çok çabuk toparlıyorsun kilo konusunda yine gelir o 81 ler 80 ler sen merak etme

herkese günaydın. Hastayım çok hastayım +300 geldim az bile gelmiş saçma sapan şeyler yedim. yalnız her cumartesi günleri biraz geç tartılı yom sabahları mesela bu cumartesi 55.6 geldim sabahları işe gitmeden önce tartılıyom genelde cumartesi hariç diğer günler ve cumartesi günü ciddi fark var ya normalde her sabah 7 de tartılıyom cumartesi 7:45 de tartılıyom aman öyle işte.
geçmiş olsun canım.

hay allah yaa.. başkasına üzülüp sıkılıp tüm stresimizi neden kendi bedenimizden çıkarıyoruz ki biz.. aynı ben de öyleyim.. en azından elim abur cubura gidecekse bile sağlıklı olana gitsin diye uğraşıyorum.. mesela dün canım inanılmaz tatlı çekiyordu, alışveriş merkezine girip hurma aldım :) bi güzel yedim 3 tane.. ne yapayım.. eskiden olsa kare çikolata gömerdim kesin..
şimdi hurmacıklar en yakın arkadaşım.. :)
abur cubur yemedim ama yemeği abarttim cırkını çıkardım. Hurma candir. Üzülüyor insan elinde olmadan napalım işte hayat.

Slm Elifcim iyiyiz. Sen nasilsin?

O zaman cozum belli cumaya kadar cook sIKI bir diyet.
daha iyiyim canımcım. İnşallah yeme konusu dün kapandı ;)

eliya eliya neden mutsuzsun çok geçmiş olsun bende birşeylere üzülünce hasta oluyorum direk
berilceee berilceee abla üzülme kolay şeyler anlatmadin düzenin herşeyin alt üst oldu moralini bozma sen çok çabuk toparlıyorsun kilo konusunda yine gelir o 81 ler 80 ler sen merak etme
hayat işte herseyi takıyor uz kafaya.

Çok güzel düşünmüşsün gerçekten :KK66:
Yiyorsak en azından sağlıklı yiyelim diyorum bende ..
Haftaya eksi başlayan arkadaşları tebrik ediyorum :KK73:
Stres kaynaklı yemekten kurtulmanın çaresi spor galiba ..spor yaptıkça tatlı yemek istemiyorsun emeklerine kıyamıyorsun galiba ..
Tatlı olarak burda kuru kayısının arasına kakao döküp yediklerini gördüm fena da olmadı gibi ..

ben de instagramda görmüştüm, hurmanın içine 1çk fıstık ezmesi koyup ara öğün yapmıştı. bence tam bir enerji bombası spor öncesi..

diğer günlerde 7 de tartılıyom cumartesi 7 45 de ama lavaboya çıkmış halde tartılıyom

sebebini sende biliyorsun demek ki farkın.. her gün farklı sonuçlar alman çok normal, çünkü hergün aynı şeyleri aynı saatte tüketmiyorsundur muhtemelen, içtiğin su bile etkiler.. o nedenle haftada bir aynı şekilde tartılmak bize bir referans.. sen zaten kilo veriyorsan bir süre sonra kademeli azalışı görüyor olman lazım..

Merhaba kızlarım iyi geceler.. haftasonu baya güzel aktif geçmiş.. ben haftasonu tembellik edip buralara uğramıyorum ama iyi ki geçmişi üşenmeyip okudum.. kaptan terlikleri çıkarmış yine.. maşallah.. günde 35dk olayını sevdim kaptan.. ona oyabiliyorum en azından.. her sabah 30dk sporum var.. 5dk da evde kol bacak vs çalışsam kalan 3 günü kurtarıyorum..
Kızlar ben size bişi söylicem bu arada.. ben çocuk yapmaya karar verdim.. daha doğrusu hep istiyordum, burada da bahsetmiştim.. şimdi kocamı ikna ettim gibi.. kaptan benim durumu biliyor :) o nedenle ne olur ne olmaz bilmiyorum ama inşallah hakkımda hayırlısı olur diyorum.. o kiloları nasılsa vereceğim.. hayatım zaten diyet oldu.. 6 yıldır kocamı çocuk konusuna ikna etmeye çalışıyordum.. tamam dediyse beklememin anlamı yok diye düşünüyorum..
içim kıpır kıpır.. psikologum alkali beslenmemi öneriyor.. protein ve yeşillikleri dengeli almamın bu dönemde çok önemi olduğunu söyledi.. yarın sabahtan itibaren her gün 1 haşlanmış yumurtayla başlayacağım.. bakalım..öğlenleri de zaten salatamı yiyordum.. diyetime biraz daha önem göstererek devam edeceğim ve tabi sporuma da.. bakalım zaman ne gösterecek..
Bu arada anne çocuk ilişkisi ile çok güzel konuşmuşsunuz.. sizlerden de öğreneceğim çok şey olacak gibi..
bu kadar yazdık bu saatte ama sanırım berilden korkuyorum :) haftasonu girmedim diye beni topa tutacak diye.. o da bizim için uğraşıyor canım benim.. ben de kendim için hafifletici sebepler sunmaya çalıştım işte :))) beril hafta içi zaten buralardayım annem.. canım..
Cook sevindim canim. Biliyorsun bazen sans bir kerede olur bazen aylar alabilir. O yuzden sabirsiz olma sakin. Onemli olan senin sakin ve stresli olmaman. Cok guzel tabi diyete de spora da devam et. Ben hamileyken de 7. Ayima kadar hep spora devam ettim sonra sorunlar olunca birakmak zorunda kaldim. Hamilelik spora da dikkatli yemeye de engel degil kesinlikle ;) hayirlisi olsun canim benim
afiyet olsun canım güzelmiş akşamki içtiğini bilmiyorum ama diyet merkezleri genelde öneriyor öyle şeyler

hadi hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden güzel haberini alırız ben de istiyorum bakalim hangimiz önce hamile kalacak benim ikinci olacak ama kısmetse
Cok saglikli degil aslinda amakiyamadim atmaya.
günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
fark eksi 1 kilo çok mutlu oldum nasıl oldu anlamadım ama
Superr
Evet canim okula gidince oyle oldu:KK43: ben de meyve koyarim cantama elma veya mandalina
Domates salatalik da koy ben cikarip kutur kutur yiyom valla. Neden meyve yeniyor da sebze yenmesin.
Cok guzel menun afiyet olsun,masallah o kadar suyu nasil iciyorsun ben icemiyorumda
Sporagidince orda genelde 1..5 lt bitiriyorum canim. Baslarda zor olursa kur saatini hher yarimsaat 1 bardak ic.

kaç gündür yazmıyorum farkeden de yok zaten motivasyonum yerlerde. :KK43:

Çok güzel canim Tebrikler.

inşallah Yeliz dün yeme konusunu kapattım.
O zaman bu aksam özellikle menunu takip edicem ablacim bugun hastaymissin gecmis olsun bugun normal bi menu cikmaz buyuk ihtimalle o yuzden bu hafta her gun takipteyim

A. Çoruhlu der ki kahve içtiği için uyuyamayan kişinin mitakondrileri doğru beslenmemiştir. o nedenle görevini iyi yapmıyordur..

beslenmemize dikkat etmemiz lazım.. yeşilliği arttırmaya çalış.

ayy hayırlısı olsun ikimiz içinde.. bana yol arkadaşı olursun..

vay be tebrik ediyorum.. ne güzel ya.. ben öyle bir kilo vermeyeli çok zaman oldu..
Aa ben de uyuyamam gec saatte kahve icince. Aslinda bol bol salata yerim ama arttirmam lazim demek.

günaydın kızlarr iyi sabahlar.. sabah 6 da kalktım.. yumurtamı haşladım.. yanıma bir incir içine 1 ceviz koydum aldım..
gittim sporumu yaptım. mesai başlayana kadar 30dk yürüyük, 4dksını koşabildim sadece, biraz kol biraz karın çalıştım geldim iş yerine..
oh mis süpersin canım
Ve beklenen son dünkü çok yeme sonucu midem ve beynim ortak bir çalışmayla vücuduma yüklediğim fazla yemegi ne yazikki istifra yoluyla geri puskurttuler sabaha kadar çıkardım kızlar her tarafım titriyor hala midem bulaniyor kendimi çok kötü hissediyorum.

bu kadar çok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. :KK43:

Buda bana kapak olsun.
geçmiş olsun canım kendi bedenine kendin değer vermelisin lütfen yiyorsan da o kadar yeme yazık sana
Kilo bildirimi:
Cuma: 70.7
Güncel: 70.4

Selam kizlar
Cuma 74
Bugun 73.6
Fark 400 gr
tebrikler kızlar

Tartıldım ve mutsuzum
Ins cumaya kadar mutlu olsursun kapitaniim
günaydın kızlarr iyi sabahlar.. sabah 6 da kalktım.. yumurtamı haşladım.. yanıma bir incir içine 1 ceviz koydum aldım..
gittim sporumu yaptım. mesai başlayana kadar 30dk yürüyük, 4dksını koşabildim sadece, biraz kol biraz karın çalıştım geldim iş yerine..
Canim ben zayiflama merkezine giderken onermislerdi. 5 dakika 6 temposunda yuruyus 2 dakika 7 veya mumkunse ustu hafif kosu. Dusuk interval olarak geciyormus. Bende ise yaramisti. Ve nabzinin surekli 122 ile 145 arasi olmasi lazim demislerdi bana.
Ve beklenen son dünkü çok yeme sonucu midem ve beynim ortak bir çalışmayla vücuduma yüklediğim fazla yemegi ne yazikki istifra yoluyla geri puskurttuler sabaha kadar çıkardım kızlar her tarafım titriyor hala midem bulaniyor kendimi çok kötü hissediyorum.

bu kadar çok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. :KK43:

Buda bana kapak olsun.
Cook gecmis olsun canim. Aslinda guzel birsey midenin kabul etmemesi. Ben hep yemeyi saat en gec 18da bitiririm degilse fark etmiyor ne yersem midem bulaniyor.

herkese günaydın. Hastayım çok hastayım +300 geldim az bile gelmiş saçma sapan şeyler yedim. yalnız her cumartesi günleri biraz geç tartılı yom sabahları mesela bu cumartesi 55.6 geldim sabahları işe gitmeden önce tartılıyom genelde cumartesi hariç diğer günler ve cumartesi günü ciddi fark var ya normalde her sabah 7 de tartılıyom cumartesi 7:45 de tartılıyom aman öyle işte.
Cok gecmis olsun canim. Surekli tartilma bak ben gecen hafta oyle yaptim stres oldum sonra. O da kilo yapar. Pazartesi ve cumabirer kere kafi.

günaydın kızlar kilom 64.3
cuma 64.5
Tebriklerr
inşAllah canım her hafta 0.5-1 arası versem çok mutlu olurum
Ins canim bu menulerle verirsin zaten.
hay allah yaa.. başkasına üzülüp sıkılıp tüm stresimizi neden kendi bedenimizden çıkarıyoruz ki biz.. aynı ben de öyleyim.. en azından elim abur cubura gidecekse bile sağlıklı olana gitsin diye uğraşıyorum.. mesela dün canım inanılmaz tatlı çekiyordu, alışveriş merkezine girip hurma aldım :) bi güzel yedim 3 tane.. ne yapayım.. eskiden olsa kare çikolata gömerdim kesin..
şimdi hurmacıklar en yakın arkadaşım.. :)
Ohh mis
Kilo bildirimi:
Cuma: 70.7
Güncel: 70.4
Tebriklerr

Back
X