- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Yaaa gene yanlis yere yazdim yaslaniyorum mu ben acaba.Afiyet olsun canim. Harikasin derya cim. Ornek spor ornek menu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gene yanlis yere yazdim yaslaniyorum mu ben acaba.Afiyet olsun canim. Harikasin derya cim. Ornek spor ornek menu.
Superr ya sevdim bunu kh carparTursu odem yapiyor canim ben bilmiyordum kalorisi az diye yiyordum burda soylediler dikkat et. Bi de kabak cekirdegi 5 taneden bi sey olmaz da o leblebi biraz fazla gibi ara ogunlerin kalorisini biraz azaltmaliyiz
Ayy cok tesekkur ederim sagol
Hilaaaal ya cok dengesiz duzensiz besleniyorsin tamam kaloride cok bi sey yememissin ama böyle olmaz ki vucud dengen bozulacak
Biz takimca bu gibi durumlar icin tarcinli sut iciyoruz canim milli icecegimizbu saatte sehriyeden uzak dur kh çarpar
Abla yaa :) tamam bi daha yemicem barbunya sondu :) cumaya kadar ölüm orucuna mi girsem netsem:))
Menünün de sporun da gayet iyi canım :)Menum
Sabah: 1 kase garhana çorbası
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
Ara: 1 muz 6 cig fındık
Aksam: yarim yt barbunya 1 kase salata
Su: 3 lt
Spor: 45 dk leslie
Bana biraz az gibi geldi canım :)Iyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve
Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.
Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.
Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
Yok canim olur mu hicYaaa gene yanlis yere yazdim yaslaniyorum mu ben acaba.
Ins zayif citi piti oluruz hep beraaberEvet ya ben de cok seviyorum minyon kadinlari. Benim agbimin buyuk kizi 1.62 uzuluyordu kisa diye. Bir gun uzulme halacim uzun boylu insanlar tamam zayifken guzel ama kilolu olunca hem sisman hem azman gibi oluyor. Kisa boylular zayifken minyon citi piti kiloluyken sadece sisman oluyorlar demistim cok gulmustu. Oyle ama iri yari cirkin bir sey oluyor uzun boylular.
Oyle canim hele simdi internetten siparis verdim daha da uygu 900 gri 20kusure gelecek.Aa ben de 200 gr. 30 liraya almistim o yuzden kullanamiyorum yemeklere. Yarim kilisu 15 cok iyiymis. Turkiye de cok yaygin degil bu fiyata bulmak zor derya cim. Keske bulsak cok saglikli bir yag.
Menün güzel canım ama dikkat turşu ödem yapmasın :)Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve 5 badem
Öğle 100 gr tavuk döner salata
Ara sütlü kahve 5 badem 100 gr leblebi 5 tane kabak çekirdeği
Aksam 1 kase corba 1/2 tabak yumurtalı kabak kavurması tursu
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Sevil cim tahlillerine bir baktirsan kansiz olabilir misin canim. Uyku kansizlik veya depresyon belirtisi canim.ya benim uyku halim hala geçmedi ya, spora gidicem, gidip kafamı yastığa bir koysam sabaha kadar yine deliksiz uyurum herhalde :)
Aa ben bunu unutmustum. Hamilelik te uyku sebebiHamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi ki![]()
Aksam yemegine bir de salata eklesen supper olurmus canim. Masallah ne guzel dikkat etmissin. Ee midenin guruldamasi normalBenim menü bi gıdım yine: (
Sabah=3 cherry domates, 5 zeytin, 1 aci biber, 1 küçük haslanmis yumurta
Ara= çay
Öğle = çeçil peyniri, domates (okuldaydim, kolay olsun diye evden bunu getirdim anca)
Ara=5leblebi, (yoğurt ketentohumu armut) karışımı
Aksam= 1 cay tabağı kavrulmus kiyma (yag eklemedim, suda haşlanmış gibi yani) çeyrek dilim tam bugday ekmeği + tarçınlı türk kahvesi
Bugün spora gec gittim. Yatim saat koştum.
Suyu 3lt.ye tamamladim. 1litre de dukan bira
Midem gurulduyor şu an![]()
Spora gel :)Slm kizlar
Spor yeni bitti. Aslinda daha yapardim da saat gec oldu gideyim artik evceyzime
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. Domates. 2 zeytin. 1 ceviz.
Ara: 1 fincan kahve. 3 kuru incir. 1 hurma
Oglen: 3 hindi kofte. 1 tabak bol yesillikli salata yagsiz tuzsuz bol limonlu.
Ara: 1 portakal. Yarim ceviz
Ara: 1 mango. Yarim ceviz
Aksam: 3 hindi kofte. Salata
Su: 3 litreden fazla hatta 4e yakin
Spor: 35 dk yuruyus
1 saat step dersi
30 dakika karin ve kol calisma
Kız bu cadıya bu hafta kılo vereceksın yolarım bak dedim599 600 ne beril merak ettim
Insallah canim nasip olur alirsin yavrunu kucagina. Biz de sanal teyzeler olarak severiz burdan.o kadar hemen olacağını sanmıyorum be kuzum.. keşke olsa :) daha dün bir bugün iki![]()
Sagol canim. Dun gidemedim ya onun acisini cikardim biraz. Son gunlerde 2 gunde 1 gidiyorum.maşallah o spor ne öyle kendimden utandım yani yarim saati zor dolduruyorum menün de güzel afiyet olsun
Iyi demissin canim. Insafli kaptansin vesselam ben olsam 1 kilo derdimKız bu cadıya bu hafta kılo vereceksın yolarım bak dedim
Şimdi 600 gr ver desem oooo yok dıyecek çok dıyecek
Mızıkçılık yapacak bende 599 ver dedım o işte
Yok ablası ben mınyon pek sevmemEvet ya ben de cok seviyorum minyon kadinlari. Benim agbimin buyuk kizi 1.62 uzuluyordu kisa diye. Bir gun uzulme halacim uzun boylu insanlar tamam zayifken guzel ama kilolu olunca hem sisman hem azman gibi oluyor. Kisa boylular zayifken minyon citi piti kiloluyken sadece sisman oluyorlar demistim cok gulmustu. Oyle ama iri yari cirkin bir sey oluyor uzun boylular.
Aa bilmiyordum. Kizima da verdim bugun ins ise yarar.Senin laflarını kullanmak gibi olacak ama :)) menün de sporun da süper
Kuru incir boğaz ağrısına iyi geliyor. Bu siralar aklimda ama alamadım daha
Insallah canim. Sesi gitti yavrumun. Gerci hastaliktan mi yoksa cok bagirmaktan mi bilmem. Biraz sesli bir cocugum var. Herkes sarkici mi olcak acep diyorDerya cim yorumlarda gordum kizin rahatsizmis gecmis olsun canim. Bunyesi krese alisana kadar olucak canim ama uzuyor yine de. Insallah cok guzel direnc kazandiracak annesi bu keyifsizlikler.
Sagol canim ins ise yarar. Anam guncel kilona baktim da beni gececen az kaldi. Ben kagni hiziylaydim bu hafta.masallah canim sana.Spora gel :)
Çok güzel olmuş hem menün hem sporun :)