• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Spor yeni bitti. Aslinda daha yapardim da saat gec oldu gideyim artik evceyzime :KK66:
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. Domates. 2 zeytin. 1 ceviz.
Ara: 1 fincan kahve. 3 kuru incir. 1 hurma
Oglen: 3 hindi kofte. 1 tabak bol yesillikli salata yagsiz tuzsuz bol limonlu.
Ara: 1 portakal. Yarim ceviz
Ara: 1 mango. Yarim ceviz
Aksam: 3 hindi kofte. Salata

Su: 3 litreden fazla hatta 4e yakin
Spor: 35 dk yuruyus
1 saat step dersi
30 dakika karin ve kol calisma
Harikasin tatlim:nazar: guzel bir menu super spor. Bir derya klasigi olmus dokturmussun yine.:nazar:

Menüm

Sabah 11

2 yumurta
1 kk peynir
Domates
Peynir
4 dilim pastirmA
Kuruyemis
5 zeytin
Yarim bardak süt

Aksam 18.30

Karnabahar haslanmis
Üzerine sarmsakli yogurt ve salcali sos
1 parca firinda tavuk

Ara 21.00
1 mandalina dayanamadim
Afiyet olsun aylin cim. Ama ishal oldum demistin ya mandalina yerine elma tercih etsen daha iyi olur canim.

Benim menü bi gıdım yine: (
Sabah=3 cherry domates, 5 zeytin, 1 aci biber, 1 küçük haslanmis yumurta
Ara= çay
Öğle = çeçil peyniri, domates (okuldaydim, kolay olsun diye evden bunu getirdim anca)
Ara=5leblebi, (yoğurt ketentohumu armut) karışımı
Aksam= 1 cay tabağı kavrulmus kiyma (yag eklemedim, suda haşlanmış gibi yani) çeyrek dilim tam bugday ekmeği + tarçınlı türk kahvesi

Bugün spora gec gittim. Yatim saat koştum.
Suyu 3lt.ye tamamladim. 1litre de dukan bira
Midem gurulduyor şu an :olamaz:
Afiyet olsun canim.

Ay yoruldum ben gecmise bakip yorum yapmaktan. Elif ders calisiyordu (ales sinavina hazirlaniyor) anne ben biraktim calismayi sen daha dersini bitiremedin mi diyor. Doktor hemsire gelip gidiyor odaya benim elimde telefon size laf yetistiriyorum. Onlarda telefonla ingilendigine gore bu aksam iyisin herhalde diyorlar. Iyiyim gercekten cok sukur.
Amaaa bu kadar gevezelik yeter artik.
Iyi geceler arkadaslar.

Haklisin aylin cim karatay bol yag ve protein oneriyor porsiyon siniri yok. Karatay diyetine yorum yapmakta zorlaniyoruz bizim diyetlerimize cok aykiri ama karatayla cok kilo veren arkadaslarim var. Ayrintilarini cok bilmiyorum canim sana uydugunu soylemistin onemli olan o.

Simdilik bana uygun oldugunu düsünüyorum. Zorlanmiyorum yani. Hayirlisi

Oh ne guzel canim sen gayret edince gider tabi.

Valla sevindim

afiyet olsun sporu da en kısa zamanda bekliyoruz

Yarin aksilik cikmazsa aliyoruz. Insallahhh tabii. Ne eliptikmis be

Evet sonucun ıkıye bölünecek
Aylın bugun 6 mesaj yazmışın
1 menü
1 karataya dönüş kararın
1 nıhal teşekkür mesajı
1 wc olayın

6 mesajda dün yazmışın

Lakın geçmişi hala okumuyorsun ve onca yazılanla ılgılenmıyorsun farkındamısın

Farkindayim abla. Yeni tatilden geldim zamanim olmadi. Halen camasirlar bitmedi. Kayinvalidemler geldi bide bugün. Giremedim. Okuyorum hizlica ama herkese cvp vercek mecalim yok 2 gündür vallahi.
Persembe den pazara kadar yine yogunum evde olmicaz. Annemlerin evine gidicez. Tartiyida getiricem.
Girerim ama gecmisi okunaya zamanim olmaz kesin. 3 yere davetliyiz.

:olamaz: cocukla bukadar oluyor bazen cok yogun oluyorum :KK17:
Bide esimde evde 1 hafta. Vallahi yetisemiyom. Haftaya düzelir ins.

Gecmis olsun canim. Siddetlenmez insallah. Bol sivi almaya calis. Belki de bedeninin sana bir hediyesidir. Cuma ya guzel bir eksi getirebilir.

Gecti gibi sgl abla. Insallah eksi olur ya

Afiyet olsun aylin cim. Ama ishal oldum demistin ya mandalina yerine elma tercih etsen daha iyi olur canim.

Birsey olmadi :KK66::KK70:

Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1/2 muz

Ara:
1/2 muz
1 portakal

Ara:
1 bardak yoğurt
3 yk yulaf ezmesi

Akşam:
4 yk mantarlı tavuk sote
Haşlanmış brokoli
Salata

Su:3l
Spor: 45 dk templu yürüyüş
20 dk bölgesel egzersiz

Yediklerin bana cok az geldi. Yulaf ezmesi tok tutuyo demi. Dukan da kullaniyodum

Slm kizlar
Spor yeni bitti. Aslinda daha yapardim da saat gec oldu gideyim artik evceyzime :KK66:
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. Domates. 2 zeytin. 1 ceviz.
Ara: 1 fincan kahve. 3 kuru incir. 1 hurma
Oglen: 3 hindi kofte. 1 tabak bol yesillikli salata yagsiz tuzsuz bol limonlu.
Ara: 1 portakal. Yarim ceviz
Ara: 1 mango. Yarim ceviz
Aksam: 3 hindi kofte. Salata

Su: 3 litreden fazla hatta 4e yakin
Spor: 35 dk yuruyus
1 saat step dersi
30 dakika karin ve kol calisma

Sporrrr:KK200: yarim ceviz nasil oluyo yahu zaten kücük bisey ? Böldünmü iki ara icin

Benim menü bi gıdım yine: (
Sabah=3 cherry domates, 5 zeytin, 1 aci biber, 1 küçük haslanmis yumurta
Ara= çay
Öğle = çeçil peyniri, domates (okuldaydim, kolay olsun diye evden bunu getirdim anca)
Ara=5leblebi, (yoğurt ketentohumu armut) karışımı
Aksam= 1 cay tabağı kavrulmus kiyma (yag eklemedim, suda haşlanmış gibi yani) çeyrek dilim tam bugday ekmeği + tarçınlı türk kahvesi

Bugün spora gec gittim. Yatim saat koştum.
Suyu 3lt.ye tamamladim. 1litre de dukan bira
Midem gurulduyor şu an :olamaz:
Cok az gorundu bana tbi diyet icin guzel yani ac olman normal ben bile acim su an :)

Normalde öğün atlamam abla ama bugün nefes alacak vaktim olmadı. Öyle sıkışık bir ders programı yapmışlar ki odadan odaya giderken yedim bunları bile. Ama gelecek haftalar için çözüm üretmeye çalışacağım :)
Off benimde yarin oyle aylin ya aksamdan sandvic hazirladim yarin sabah cantama alicam bi aralikta yerim gecen hafta amfide kraker kemirdim artik yemek arasi koyar insan su programlara bi

Cok az gorundu bana tbi diyet icin guzel yani ac olman normal ben bile acim su an :)

Off benimde yarin oyle aylin ya aksamdan sandvic hazirladim yarin sabah cantama alicam bi aralikta yerim gecen hafta amfide kraker kemirdim artik yemek arasi koyar insan su programlara bi
Aynen ya. Sanki kasten yapılmış bir şey :)
Artık idare edeceğiz bu dönem

Yöresel bir sey. Evet çorbaya kiriyoruz altini kapatmaya yakin :KK70:
denemek lazım. Ben ısırgan corbasina kırıyor um yumurtayı güzel oluyor. Tarhana da denemek lazım.

Yok ablası ben mınyon pek sevmem
Kadın dedıgın görünecek batacak o göze
Boyla bosla degıl ama aurası olacak back raundu olacak
anam ne aurası ne back raundu ahh Beril im ya Allah bana vermemiş :(

Bu ara cok negatif im ya noldu bana böyle.

Sen not dusmussun ama canim. Ben zero dahil tum kola turevi iceceklere bir sey anlaticam. Benim yegenim profesyonel futbolcu ve kolasiz sahur dahil hic bir sofraya oturmazdi bizim ev de tuketilmez diye bize alir gelirdi. Spor klubun de doktor bu tarz iceceklerin kas ve kemik yapisina cok zarari oldugunu ve kalorisinden degil de bu ozelliginde asiri kilo alimina sebep verdigini uzun uzun anlatmis. Anin da birakti bir sure alisana kadar limonata icti sonra tamamen vazgecti. Yerine saglikli bir icecek koymaya calis canim.
Bende vücudun asitli içecekler le karşılaştığında buna karşı bir savunma sistemi olusturamadigini her yiyeceği tanıyan beynimizin asitli içecekleri reddettiği ni okumuştum. Çok acayip tanımıyor beyin artık zararını düşünemiyorum bile.

Ay yoruldum ben gecmise bakip yorum yapmaktan. Elif ders calisiyordu (ales sinavina hazirlaniyor) anne ben biraktim calismayi sen daha dersini bitiremedin mi diyor. Doktor hemsire gelip gidiyor odaya benim elimde telefon size laf yetistiriyorum. Onlarda telefonla ingilendigine gore bu aksam iyisin herhalde diyorlar. Iyiyim gercekten cok sukur.
Amaaa bu kadar gevezelik yeter artik.
Iyi geceler arkadaslar.
iyisin iyisin maşallah nazar değmesin. Kendine dikkat etmezsen 13. Takım olarak baskın yaparız İzmir e gerisini sen düşün ;)

Aynen ya. Sanki kasten yapılmış bir şey :)
Artık idare edeceğiz bu dönem
Aylin cım ya ne zamandır aklımda sen geldiğinde ben aktif olamiyordum seni o yüzden çok tanımadığımi farkettim. Ne okuyorsun İngilterede evlimisin bekarmisin yaş kaç ay ne merak etmişim yahu ;)

Kizlar fındık yedim 4 tane bana ne oldu bilmiyorum çok hassaslasti midem sanırım yine bulantım var çok kötü birsey ya. Hamileyim galiba bile dedim ama regl oldum az önce. Napıcam ya bu mideyle. Yarın belki ananas detoksu yaparım midem dinlen sin.

denemek lazım. Ben ısırgan corbasina kırıyor um yumurtayı güzel oluyor. Tarhana da denemek lazım.

anam ne aurası ne back raundu ahh Beril im ya Allah bana vermemiş :KK43:

Bu ara cok negatif im ya noldu bana böyle.

Bende vücudun asitli içecekler le karşılaştığında buna karşı bir savunma sistemi olusturamadigini her yiyeceği tanıyan beynimizin asitli içecekleri reddettiği ni okumuştum. Çok acayip tanımıyor beyin artık zararını düşünemiyorum bile.

iyisin iyisin maşallah nazar değmesin. Kendine dikkat etmezsen 13. Takım olarak baskın yaparız İzmir e gerisini sen düşün :KK66:

Aylin cım ya ne zamandır aklımda sen geldiğinde ben aktif olamiyordum seni o yüzden çok tanımadığımi farkettim. Ne okuyorsun İngilterede evlimisin bekarmisin yaş kaç ay ne merak etmişim yahu :KK66:
Hemen tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım. Londra’da yaşıyorum. Finans okuyorum. 2 sınıf öğrencisiyim. Ve bekarım :)

Hemen tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım. Londra’da yaşıyorum. Finans okuyorum. 2 sınıf öğrencisiyim. Ve bekarım :)
Ovv finans bayılırım ;) bekarlıkta sultanliktir ;) ayrıca biraz daha bekar kal bir 10 yıl mesela :)))). Taşlar oturdu Aylin im. Hızlı cevabın için çok teşekkürler.

Back
X