Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü mü erkenden yazayım
Sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
biber ve salatalık

Ara yarim paket eti form

Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt çorbası
1 kk peynir
salata

Ara yarim paket eti form

Akşam 17.15
4 kaşık kavurma(1 tatlı kaşığı yağ kullandim)
dünden kalan hazır çorbam 1 kase
salata
Akşam acıkır gibi olursam yarim fincan leblebi yerim
su 2litre spor yarim saat eliptik
Spor da menu de cok iyi canim. Masallah ne guzel ya yiye yiye kilo veriyorsun hem de saglikli ve dengeli yiyorsun hep.
Buda benim menüm

Öglen 12

2 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Minik kase kuruyemis
Cherry domates feslegen salatalik
4 dilim pastirma
Limonlu yesil cay

Aksam 17

2 tabak ispanak yemegi
4 kasik yogurt

Simdilik 2l su
Aksam da eliptik, kac dakika basarabilirim bilmiyorum haber veririm :halay:

Eliptik geldiii ayyyy heycanlandimmm. Oglumu uyutayim de 21 gibi yaparimm
Afiyet olsun canim
Iyi aksamlar kizlar. Menum;

Sabah 1 haslanmis yumurta, yarim paket altinbasak, nescafe

Ara 60 gr sari leblebi, cikolatali sut

Aksam bonfile, yogurt, kremali sebzeli knorr cabuk corba.

Aramizda calisanlar vardir sanirim, masabasi calismayanlar suyu nasil iciyorsunuz? Ben gun icinde ordan oraya gittigim icin hic su icemiyorum, aksam gelince de birden 1.5-2 litreyi hizlica icmenin pek bir anlami olmaz gibi geliyor.
Canim aksama salata da yeseydin keske. Oglene de cikolatali sut yerine sade sut veya ayran veya kefir cok daha iyi olurdu.

Aramizda calisanlar vardir sanirim, masabasi calismayanlar suyu nasil iciyorsunuz? Ben gun icinde ordan oraya gittigim icin hic su icemiyorum, aksam gelince de birden 1.5-2 litreyi hizlica icmenin pek bir anlami olmaz gibi geliyor.
Menun guzel bence canim

Ben tekrar birsey rica edicem sizden

Herkes tekrar kendisini tanitabilirmi
Ben yaziyorum cünkü aklimda tutamiyorum kim nerden yadi kac adi ne felan. Not edicem
Katilimim bollasinca da aklimda tutucam insallah

Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?

:KK39: lütfen
Yok aylın kımse tanıtamaz bız bu konuyu konuştuk kapattık
Katılım yaptıkça tanırsın artık canım

Leblebiyi aksam aksam yemesen mi ki acep :110: bence tarcinli süt yap daha iyi olabilirmi
ölçülü yiyorum canım yarim kahve fincanı yiyorum diyetisyenim 1 kahve fincanı demişti ama ben ona cesaret edemiyorum 1 bahçe fincanı da 50 kalori
Buda benim menüm

Öglen 12

2 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Minik kase kuruyemis
4 dilim pastirma
Limonlu yesil cay

Aksam 17

2 tabak ispanak yemegi
4 kasik yogurt

Simdilik 2l su

afiyet olsun eliptik yapıyorum ben de ama ayakta yapıyorum çok yorulursam 1-2 dakika oturarak devam ediyorum toplam yarim saat yapıyorum

çok mu az baba mi öyle geliyor afiyet olsun..suyu birden içmenin vücuda yararı değil zararı var böbreklere yüklemiyorsun boş yere..bir de akşam yemeklerini kacta yediğimiz o sormussun canım ben en geç 17.30a kadar yemeye çalışıyorum ama is durumuna göre değişir tabi ben okuldan 4te çıkıyorum o yüzden

Menü
Sabah: 3 yk musli 4 yk yogurt 2 ceviz
Öğlen: tt ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir, hindi salam, roka, marul vardi icinde ) + ayran
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: 2 yumurta 1 tk yag 3 yk sarimsakli yogurt ile cilbir, 1 domates, 1 salatalik
Su: 2,5 litre
Spor: bugun cok koşturdum aksam da arkadasa gidicem gitmeden yapmaya çalışırım bi seyler
menün güzel maşallah yine..ne güzel ya üniversite yıllarım geldi aklıma biz de arkadaşlara giderdik onlar bize gelirdi sohbet gırgır şamata,kola cips :KK45:şaka bir yana da gerçekten hayatımın en güzel yıllarıydı çok özlüyorum her anının tadını çıkar canım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase yayla çorbası salata 1 yk kavurna 1 yk Şehriye pilavı
Ara 1 yesil elma sütlü kahve 1 cb leblebi
Ara 80 kalorilik sekersiz cikolata
Aksam tavada az yagda pismis tavuk 1 porsiyon yoğurt 1 kk peynir
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüme
afiyet olsun o çikolataları ben de denemek istiyorum nasıl tadı

Aksam yemeginden sonra 1 tane kirmizi elma yedim az once. Aksam yemeklerinizi genelde kacta yiyorsunuz? Ben en gec 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum diyete basladigimdan beri.

Bugunku menum kizlar
11.30
1 kk beyaz peynir
1 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay

16.00
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et doner
2 dilim t.b. ekmegi

17.00
2 turk kahvesi

30 dk yuruyus
1,5 lt su devami gelir

1 haftadir duzenli menu yazamiyorum kizlar evde herkes hasta grip oksuruk vs yeni toparlaniyoruz
afiyet olsun canım gayet güzel..geçmiş olsun bu arada

Guzel menu aslinda canim ama ekmekler biraz azalsa mi acaba
diyetisyen listesi canım akşam da vardı aslında 2 dilim ama ben yemedim

Menü
Sabah: 3 yk musli 4 yk yogurt 2 ceviz
Öğlen: tt ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir, hindi salam, roka, marul vardi icinde ) + ayran
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: 2 yumurta 1 tk yag 3 yk sarimsakli yogurt ile cilbir, 1 domates, 1 salatalik
Su: 2,5 litre
Spor: bugun cok koşturdum aksam da arkadasa gidicem gitmeden yapmaya çalışırım bi seyler
Menun cok iyi sen benim bu takimdaki favorimsin canım:KK200: hic kacamak görmedim daha

Canım suyu eline, çantana al mutlaka, küçük büyük nasıl müsaitsen artık, ilk fırsatta doldurursun

masal3487 masal3487 nasilsin canim gecmis olsun memnun musun sehir degisikliginden, alistin mi :)
Tesekkur ederim canim iyi olmaya calisiyorum su gribi atlatsaydim hayirlisiyla daha iyi olucam.

Eski yerimde is anlaminda cok daha rahattim 8 ogrencim vardi burda da cok degil ama merkezdeki cocuklar biraz daha simarik oluyorlar,o kadar cok yoruyorlarki anlatamam valla boyle olacagini bilseydim bir kac sene daha kalirdim orda:(

Buda benim menüm

Öglen 12

2 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Minik kase kuruyemis
4 dilim pastirma
Limonlu yesil cay

Aksam 17

2 tabak ispanak yemegi
4 kasik yogurt

Simdilik 2l su

İlk kez kullanacaksan ya da ilk kez spora başlayacaksan, hamlamayacak şekilde, yavaş ve 5-10 dakika yapıp, gün gün artırmanı öneririm canım

Ben tekrar birsey rica edicem sizden

Herkes tekrar kendisini tanitabilirmi
Ben yaziyorum cünkü aklimda tutamiyorum kim nerden yadi kac adi ne felan. Not edicem
Katilimim bollasinca da aklimda tutucam insallah

Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?

:KK39: lütfen

Ben Bloom
41 yaş
Memur
Evli ve iki çocuklu

Spor da menu de cok iyi canim. Masallah ne guzel ya yiye yiye kilo veriyorsun hem de saglikli ve dengeli yiyorsun hep.

Afiyet olsun canim

Canim aksama salata da yeseydin keske. Oglene de cikolatali sut yerine sade sut veya ayran veya kefir cok daha iyi olurdu.
aynen canım öbür türlü olsa şimdiye bıkardım herhalde diyetisyenim başarısı iyiki de gitmişim

Ne güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)
Evet, duymuşsunuzdur gerçi ama çocuklarin yag hücrelerinin sayisinda artis olurmuş sagliksiz ve aşırı beslendiklerinde. Buyuyunce de obez adayi olurlarmis. Ama bir yetişkin kiloluysa sadece olan yağ hücreleri genişlemiş. Yani şişman çocuk daha riskli

menü mü erkenden yazayım
Sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
biber ve salatalık

Ara yarim paket eti form

Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt çorbası
1 kk peynir
salata

Ara yarim paket eti form

Akşam 17.15
4 kaşık kavurma(1 tatlı kaşığı yağ kullandim)
dünden kalan hazır çorbam 1 kase
salata
Akşam acıkır gibi olursam yarim fincan leblebi yerim
su 2litre spor yarim saat eliptik
Sağlıklı bir menu (hazir corba haric), ama biraz kalorili benim için

Back
X