Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Ben canan karatayin kitaplarini alip okumustum daha once kilo verirken

valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Fevzi özgönül
Beden aklıyma zayıfla
Ondan fazla kez okudum
Sindirdim iyice içime
Bedenimi bebeğim gibi sağlıklı beslemem gerektiğine bu kitapla ikna oldum

Yok canım ama bende psikolog yardımına başlamayı düşünüyorum başka sebeplerden belki kilo konusunu da masaya yatırırım aslında mesela abartmadan ödül verip sonrası da ful toparlasan o kadar da koyvermezsin gibi sanki ekmeği bırakmayı denedin mi hiç bide dikkat ediyorum kendime çarşamba ve perşembe aşırı stres olmaya başladım aman bakliyat yok nohut yok gibi gibi cuma günü için
boy 168 169 anca bende 58 olmam da hakikaten kötü durur :) 68 67 ideal ya o da sırf 67 70 arası olur diyorum kilo alırsam da 80 90 hatta 98 arası olmaz bir daha inşallah gebelik te bile 75 olıyım da bida 80 oiim

ayy ben toptan bırakmayı hiç denemedim. belki komple bıraksam daha kolay olur. :) ekmeğin yerine de birşey koymam lazım diye düşünüyorum nedense.. böyle böyle daha zararsızla yer değiştirerek giderim ben.. mesela kuru yemiş :)

Bide bende şu var nefertityy nefertityy üstten çok yerim ben yani mesela yemek hazırlarken allahım o açlıkla saldiriyorum hemen iki çatal üç çatal epeydir bunu baya torpuledim ama yine oluyor bu da çok aç kalıyorum ondan

ben öyle değilim.. eskiden açlıkla daha iyi başediyordum.. şimdi acıktım mı sinirlenmeye fln başlıyorum. bunlar bence şeker belirtileri bende.. daha da sağlıklı beslenmeye dönmem lazım.. hele ki hamilelik için.. psikolog bana şeker ve buğdaydan uzak dur dedi gebelik için.. onların dedi bebeğe hiçbir faydası yok.. o nedenle ne kadar yemezsen o kadar iyi olur senin içinde bebek içinde dedi..

zaten hayatta yemesi zevkli ne kadar şey varsa hepsi maşallah zararlı..

Goldu içebiliyorum şekersiz ama türk kah. imkansız gibi, tatlandırıcı lütfen kullanmayın hanımlar, sentetik ve şekerden daha tehlikeli olduğunu duymuştum
dün gördüm bu stveia bitkisinin vardı ama tabi almadım benn yeğenim de alışmış şekersiz çaya kahveye oda almadı

Canım benim. Negatif insan cok etrafimizda. Aldırış etme. Bana yeter kilo verme, kilo sana yakışıyor diyenlere pek iyi gözle bakmıyorum. Kötülüğümu istiyorlar sanki, direkt haset edenler kategorisine koyuyorum onlari
ya meselaa anneme diyor ama şunu da hissediyorum yani mesela hilal diyete devam ediyormu diye soranlara evet çok zayıfladı bi deri kemik kaldı bırak diyorum bırakmıyor diyor sonra ama bir yakistiki sorma diyomus:D 85 kiloykende bi deri bir kemiktim onun gözünde.

Ben buralardayim canim:) bugunu kendime uyuma,dinlenme bol bol kadinlar kulubune girme gunu ilan ettim:)) ayy ben de bayilirim makarnaya bol soslu salcali:kk77:
gel ben makarnayı yapayım. Burada yiyelim :)

Ay ne eğlenceli o sindirim sorunu yaşayanlarla uğraşmak, komik oluyorlar yolumuzdan çevirmek isterken

En büyük motivem bunlar biliyormusun diyeti bırakacağım zaman yorulduğun da bazen şunu diyorum kendime hilal herkes senin diyette olduğunu anladı kimseye karşı rencide olma devam et kapat şunların ağzını yapamadı demesinler. Diyorum onları düşündüğümden değil motivem geri gelsin diye ;)
Hilalim biraz virgül nokta filan kullan yahu, zor anladim:KK70:
ay filiz ben nokta virgül ozurlusuyum kiiizzz :D hepsini bir kere de yazsam .,!' Acaba olur mu :D

Mesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım

Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
Cook gecmis olsun canim. Nasil oldu kizin berilceee berilceee kapitanim?

Kızlar aylın arkadaşımız menüsünü Watsap grubuna yazmış
Iyi geceler. Annemin evindeyim sindi. Wifi olmuyor sinir oldum. Kendi internetim de yetersiz kaliyor. Zar zorr okudum. Cvp vercem yüklemiyor. Pazara kadar böle mLesef. Burdan yazicam mecbur. Gittigim yerlerde firsat bulursam göz gezdiririm.

Menüm

Sabah 11

3 yumurta
Domates salatalik
1 minik kase kuruyemis
Yesil cay

Aksam 19 (kardesimde)
1 tabak etli kurufasulye
Lahana havuc salatasi
Ve marul salatasi bolca

Migdem iyi simdilik
Pasta ve baklavaya hayir dedim

Spor 15dk eliptik
Su az oldu. Yatana kadar telafi ederim.

Öglen 15.30
1 tabak ispanak yemegi (teyze israr etti yedim cok aciknistim)
Aylin menusunu neden whatsappa yazmis anlamadim aylin90 aylin90 Aylin internet var demekki whatsappa girdigine gore sitede uyeliginle ilgili sorun mu oldu?? Neden buraya yazmiyorsun?

Bosver milletin sozune bakma sen benim bir arkadas vardi bana takmisti aman cirkin oldun kilo verme boyle iyiisin falan derdi kendisi benden zayif olmasina karsilik biraz fazlam var deyip agzina bir sey surmezdi,ben artik bazi insanlarin iyi niyetli olmadiklarina inaniyorum,sen kendini nasil guzel bulursan o zaman dur yoksa milletin agzi kapanmaz.
Ay onu gibi bitane bende var bi kahvaltı da yarım ekmek yer ama emzirirken zayıflayan sanslilardan millet zayıflamışsın deyince yemiyorum çok dikkat ediyorum diyormuş benim laflarım bunlar ulan daha geçen yedin bende yarım ekmeği yani diyorum içimden susuyorum.. valla ben yerken hiç öyle yemiyorum. Ama nasıl alıyorum bilemem. Deniyordum valla ben yiyorum da alıyorum diyordum hala öyleyim yersem yemisimdir yani niye sakliyim
ayy ben toptan bırakmayı hiç denemedim. belki komple bıraksam daha kolay olur. :) ekmeğin yerine de birşey koymam lazım diye düşünüyorum nedense.. böyle böyle daha zararsızla yer değiştirerek giderim ben.. mesela kuru yemiş :)

ben öyle değilim.. eskiden açlıkla daha iyi başediyordum.. şimdi acıktım mı sinirlenmeye fln başlıyorum. bunlar bence şeker belirtileri bende.. daha da sağlıklı beslenmeye dönmem lazım.. hele ki hamilelik için.. psikolog bana şeker ve buğdaydan uzak dur dedi gebelik için.. onların dedi bebeğe hiçbir faydası yok.. o nedenle ne kadar yemezsen o kadar iyi olur senin içinde bebek içinde dedi..

zaten hayatta yemesi zevkli ne kadar şey varsa hepsi maşallah zararlı..
bende öyleyim geçen eşimi beklicem diye oldum açlıktan sevil nasıl titriyorum zangır zangır bir sınır var üstümde bir gömülmüş salataya çorbaya yemişim ki anlatamam eşim sana noldu böyle ya diyor şimdi açlık daha zor neden bence çünkü önceden bir öğünde hakikaten aşırı doyuyordum şimdi doyana kadar yemiyorum yada midemi karbonhidrat la çok doldurmadigim. İcin çabuk acıkıyorum bu yüzden de sinir oluyor. Ketonojik ekmek dene bir kaju ve fındık gibi kuruyemislerden yapılıyor. Mesela hafta iki gün ondan ye birinden pizza falan yap hatta

afiyet olsun epeydir ton balıklı salata yemiyorum özlemişim ama hamisiyi daha çok özledim

Afiyet olsun canım noldu bizim yarış kaldı öyle 1 hafta da devam ettiremedik:)
bazen oluyor böyle abur cubur saldırısı derya ben mesela 3 gündür hamile gibi patatesli cips kokusu ile uyaniyom özlemişim ama tutuyorum kendimi 77.9 görünce un helvası yiycem çünkü sözüm var kendime bu yüzden cipsi eledim
Yakinda gorcen canim masallah sana. 77 yide 75ide gorcen azicicik kaldi. Dun fena yedim diye bugun cok dikkat ediyom meyve bile yemedim o kadar yani :P
Sabah
Yarım domates yarım salata
1 yumurta abeyazi
Yarın dil ekmek

Öğlen
1 kepçe dana ciğer kavurması (sağolsun yengem nefis yapmış )

Ara
1 top karışık dondurma (Mado da diyabet liler için 3 çeşit dondurma var yeğenime moral olsun dedik 1 top hakkı var Di biz de birer top yedik baya sevdim ben hakikaten dondurma yaniii)

Aksam
2 yemek kaşığı tavuklu salata yoğurtlu

1.5 su
1 dukan burası
Spor 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Afiyet olsun canim. Spor da cok iyi masallah.

Yakinda gorcen canim masallah sana. 77 yide 75ide gorcen azicicik kaldi. Dun fena yedim diye bugun cok dikkat ediyom meyve bile yemedim o kadar yani :p

Afiyet olsun canim. Spor da cok iyi masallah.

Kız bende çok meyve yiyen biri değilim ama bu ara mandalina nasıl istiyorum ama asitli diye de yemiyorum keşke sen gibi meyveci olaydım ben tursucu ve tatliciyim :)

Oda vardı canım ama doktoru stvia önermiş mecbur aldık onu birde bakacak içeriğine izin verilirse yiyecek inşallah sorun olmaz çocuk daha 11 yaşında 37 kilolara kadar indi ve devam ediyor zayıflamaya ama öyle bir olgunluk var ki üzerinde anlatamam bunun yanisira da aşırı içine kapandı tabi daha küçük yaşta kiler için daha zor ama yetişkinler gene anlayabiliyor çocuklar için üzülüyorum acikcasi
Yavrum benim insallah gun gectikce daha iyi hisseder kendini. Zor tabi hele ki o yasta.
Muhabbet ederiz dedim ama cok yorgun hissediyorum kendimi eve geldigimden beri genelde uyukluyorum. Eve gelmenin huzuru sardi bedenemi herhalde.
Menumu paylasayim arkadaslar
1 yumurta
1 dl. Ekmek
30 gr. Peynir (paket)
Domates
Ara 1 elma
1 bard. Sut
Ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 kasik patlican yemegi
4 kasik yogurt
Ara
2 dl.etimek
1 bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Izgara tavuk (2 kofte kadar)
Marul salatasi
Ara
1 anjelika Erik
Ara
1 bard.tarcinli sut
3 lt. Su

Menum sabahtan hast. Oldugum icin boyle
Yarindan itibaren evdeki az ve sık olan son diyetime donucem arkadaslar
Afiyet olsun canim. Ins bundan sonra hastaneye sadece kontrollere gidersin.
Ben bir gün yapmıştım. Sabah ilave olarak peynir, öğle tavuk göğüsü ve akşam yoğurt yemiştim biraz. Bir gün dayanabildim ama. Yaklaşık -700 filan gitmişti
Supermis ya ananas da cok severim bir ara denemek istiyorum.

Aynı ben ya valla bende cumartesi pazar aldığımı ancak veriyorum düzeltemedim şu huyumu ben glisemik indeks diyeti bir kitap okumuştum

İyi geceler kızlar
Sabah:
1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 muz
1 ceviz

Ara:
1 dilim ananas

Öğle:
Hindi fümeli sandviç
Ayran

Ara:
1 dilim ananas

Akşam:
4 yk Domates soslu kırmızı et
Salata
Haşlanmış karnabahar

Su: 3l
Spor: 7 km yürüyüş, 80 squat :rapci:
Menu de spor da cok guzel canim masallah.
tadını aldığında niye şekerli içmişim diyeceksin emin ol. 8 yaşından beri şekersiz içiyorum sanırım sende yapabilirsin :KK66:

Guzel afiyet olsun canım.

afiyet olsun güzel canım

kalorisi çok değil protein açısından zengin diye hatırlıyorum. Hatta şekeri düşürüyormus dengeliyormus.

Ay Derya doğru düzgün birsey yok ivir zivir olmuş gerçekten. Yarın cuma böyle beslenmeseydin keşke.

Hilal sağlık herseyden önemli bazı konuları asamiyoruz sende kız maya başlıyorum söz dinlemiyor sun hiç. Hepimizin sorunları var kendin sağlığın çocuğun için yiyeceksin bir daha yiyemedim lafı duymak istemiyorum lütfen.

afiyet olsun su dukan birası ni bırakmadin mi hala bobreklerine yazık ya.

Evet canım carfour da metro markette Kipa da da bulabilirsiniz diyabetliler için yiyecekler var. Yazık yavrum un imtihanı çok büyük Allah sabir versin.

kesinlikle bir model bir örnek ve iyiki var :KK66:

Aynen çok zor :KK43:

afiyet olsun :KK66:

Çok güzel özendim afiyet olsun
Farkindayim canim cok kotu oldu menum :(
Ama bugun cok dikkat ediyorum ki yaga donusmeden gitsin o khlar.

Eve alma sevil böyle denedin mi hiç mesela eve almasan bak ben sana kendimi anlatayım önceden eşim akşam 2 ekmekle gelirdi ertesi akşama bir parça kalırdı ve çoğunu ben yerdim yarım Ekmekle 3 yumurta kırar yerdim bana bana nasıl güzel olurdu eşim ekmek var mı dediğin de utanırdım al demeye düşün o kadar ekmek yiyorum şimdi eşim evet 1 ekmek alıyor ve o yiyor sadece 3 4 gün kalıyor o evde ve kufleniyor bu sefer şunu anladım ki evde ekmekleri ve bütün yemekleri hupletenn benmişim şimdi yemekler kalıyor pilavlar dolmalar dün mesela dışarı çıkarken eşime makarna yaptım 1.5 tabak anca çıkar belki de yoktur dedim sen hepsini ye bana kalmasın yemicem artık yok demeyi öğrendim bende beynim de

ya ne güzel anlattın kuzum, bizim evin yiyeni de benim sanırım.. yani bizimkinin herşeyden canı çeker ama bir parça yer bırakır, ben dibini görmezsem uykum kaçar :)

dediğini yapıcam.. bu arada bizim evde ekmekleri ben yaptığım için, kontrol bende :) taze yapılınca da insanın kendine hakim olması pek zor oluyor..

Ben canan karatayin kitaplarini alip okumustum daha once kilo verirken

ben de o kadar diyet denedim ama karataya hiç ısınmadım.. bir bakayım ona da..

Fevzi özgönül
Beden aklıyma zayıfla
Ondan fazla kez okudum
Sindirdim iyice içime
Bedenimi bebeğim gibi sağlıklı beslemem gerektiğine bu kitapla ikna oldum

hadi ya dur ona da bakıcam.. ilgileniyorum hemen.. ben okuduklarımdan çok etkileniyorum..

Ay onu gibi bitane bende var bi kahvaltı da yarım ekmek yer ama emzirirken zayıflayan sanslilardan millet zayıflamışsın deyince yemiyorum çok dikkat ediyorum diyormuş benim laflarım bunlar ulan daha geçen yedin bende yarım ekmeği yani diyorum içimden susuyorum.. valla ben yerken hiç öyle yemiyorum. Ama nasıl alıyorum bilemem. Deniyordum valla ben yiyorum da alıyorum diyordum hala öyleyim yersem yemisimdir yani niye sakliyim
bende öyleyim geçen eşimi beklicem diye oldum açlıktan sevil nasıl titriyorum zangır zangır bir sınır var üstümde bir gömülmüş salataya çorbaya yemişim ki anlatamam eşim sana noldu böyle ya diyor şimdi açlık daha zor neden bence çünkü önceden bir öğünde hakikaten aşırı doyuyordum şimdi doyana kadar yemiyorum yada midemi karbonhidrat la çok doldurmadigim. İcin çabuk acıkıyorum bu yüzden de sinir oluyor. Ketonojik ekmek dene bir kaju ve fındık gibi kuruyemislerden yapılıyor. Mesela hafta iki gün ondan ye birinden pizza falan yap hatta

ketojenik ekmek de baya kalorilidir diye düşünüyorum.. ben de glutensiz yapmaya çalışıyorum.. ona da bakiyim.. baya bişi öğrendim bugün..

Ben akşam gırmeye çalışırım kızlar
Hastanedeyız sonuçlar çıkacak gıdıyım artık
Gecmis olsun kaptan
İyi atlattın yalnız arkadaş ortamlarını :)
Tebrikler
Pek iyi atlatamadim aslinda ya biraz karisik yedim yani az az ama karisik ve kalorili seylerdi ama saglikliydi evde kendimiz yaptik hep ay bilemedim belki yemesem daha cok eksi gelirdi hafta sonu detoks yapayim da yediklerim dengelensin bari :)

Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,

Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))
Ben olsam engellerdim sonucta eski veli su an cocugun durumu hakkinda iletisim kurmayacak ne geregi var diye dusunurdum

Sevil inan ekmeksiz nasıl mutlu insan bende asla bırakamam dedim hele ki somun ve lavaş allahım bir tane yerdim yani yanında domates soslu kızartma varsa heleki ama epeydir baya azar azar bazen bir hafta hiç yemediğim oluyor ve diyorum ki doyuyormusum mesela şuan çok acıktım dedim mantı yiyip şimdi e şimdi yesem akşama kocam yanlız yiyor diye söylenecek bu aramızda sorun olmaya başladı çünkü dedim kalk bi salata yap yaptım dedim bir dil ekmek yiyim sonra yok ton balığı atıyım içine dedim akşama mantı var zaten ne ekmeği saçmalama kendime bazen şaşırıyorum evvel ki hilal olsa aman ye mantıyı sabah öğle akşam üstüne ekmek üstüne kolası çorbası hiç banamisin demezdi
Ayy manti ekmek kola ben de bunu cok yapardim bugun arkadaslarla gecen seneki resimler bakiyoruz diyolar senden bi tane eksilmis gibisin :)) gercekten öyle ya artik yiyemiyorum da fazla hosuma gidiyor bu is :)

Back
X