Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
Evet canım bende de sorun var, cepten giriyorum, sen o detoksu bir günlükmüş gibi düşün katlanması kolay olur, bugünü bitirir yarın tekrar bir günlük yaparsın :)

Daha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)
Akşam erken yemeye çalışıp bir tek altın süt içiyordum ..süt tarçın az zerdeçal çay kaşığı ucuyla bal ..hep eksi çıkıyorduk internette yorumları da var ..bu öneride benden :halay:

Daha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)
Benım öyle sıhırlı önerılerım yok
Ama dolgu topuk terlıklerım var kılo veremeyene hedef şaşırtmayan cinsten

Bır ıkı önerı verıyım canım
Her öğünde 100 gr yoğurt yağ yaktırır
Spor yaparkenkı yesılcay limon karışımı sıvı almak yağ yakar

Fizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.

Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.
Oo kiyamam cabucak sorunsuz cikarir insallah o inci dislerini

Geçmişi zaman bulunca okuyacam bugun
Yalnız mınık bır hatırlatma bugun itibarıyle sporsuz menü istemıyorum bılıne
Kanepeden mı çıkar ınersınız
İp atlıyacam dıye alt kattakı kadınımı delırtırsınız
Zumba yapacam dıye hareketı kaçırıp ırezılmi olursunuz
Gerdan kırar göbek atar dansmı edersınız bılemem
35 dakıka sporu yazın benı dellendırmeyın
Bizim alt katta kuofor var kendi gurultulerinden anlamazlar o yuzden ben irezil olmayi seceyim bari.:KK70:

Kizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
Bendede sorun oluyor canim telefondan giriyorum bazen acilmiyor hic. Kk nin uygulamasindan sanirim

Şimdi ayacıklarının altında yumurta var be sen onu kırınca takunyayı kafana yıyecen gıbı düşün ve kendını yormadan gezın
Vurgulu kelıme yormadan farkettın
Canim benim. Tamam yormadan vurgusuna dikkat ederek davranicam. Pazartesi hafif hafif yuruyuslere baslarim artik.

Back
X