- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
kolay gelsin canımYok anacım dün misafir bugün misafir uğraşıyorum işler bitti bekliyorum misafirlerimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canımYok anacım dün misafir bugün misafir uğraşıyorum işler bitti bekliyorum misafirlerimi.
aşureyi kahvaltı yerine yapmışsın canım sıkıntı olmaz diğer ogunleri de çok güzel ayarlamışsınMenum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
çok güzel bir katılım formu olmuş kaptanımız berilce onaylarsa hoşgeldin diyelim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleğiniz: Sağlık Memuru( Çev. Sağ.Tek.
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70.6 (Kendimi tanıtırken 71,6 yazmışım)
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Allah’da izin verirse sağlıklı bir gebelik için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır.![]()
aşureyi kahvaltı yerine yapmışsın canım sıkıntı olmaz diğer ogunleri de çok güzel ayarlamışsın
çok güzel bir katılım formu olmuş kaptanımız berilce onaylarsa hoşgeldin diyelim
Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Yok kız sefıllerı çekıyom ben yenı verdıyondahatunlar gezmelerde mısınız hepiniz![]()
Ne dügün bıttı ne mısafır kızYok anacım dün misafir bugün misafir uğraşıyorum işler bitti bekliyorum misafirlerimi.
Büşra hanımım hoş geldın13. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)
Hayır.![]()
Tatlı deyınce üstüme alındım yavvvvSelamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.![]()
Ben çığırdım kiiiiiaşureyi kahvaltı yerine yapmışsın canım sıkıntı olmaz diğer ogunleri de çok güzel ayarlamışsın
çok güzel bir katılım formu olmuş kaptanımız berilce onaylarsa hoşgeldin diyelim
Spor 35 dakıkaydı ama neyse o ıkı saatıde eksık 5 dakıkaya sayıyım bu günhaftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
beril kaptan benimki 155 dakika yapıyorSpor 35 dakıkaydı ama neyse o ıkı saatıde eksık 5 dakıkaya sayıyım bu gün
Menüde afıyet olsun
aşureye torpilim var her ne kadar bu sene yapmamış ve yememiş de olsamBen çığırdım kiiiii
Asureyı onayladın ya alacağın olsun cıcışkom
Büşra hanımım hoş geldın
Ben berıl tatlı berıl
Yumuşak kaptan
Pambık kaptanda derler :)
ben de ben de üstelik eşim yanacak olan yıllık iznini kullanıp istanbula gitti ben de ev,cocuk ve okulla boğuşuyorumYok kız sefıllerı çekıyom ben yenı verdıyonda
Hosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.13. TAKIM KATILIM FORMU
Hayır.![]()
doğru yerdesin annemSelamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.![]()
İmmm güzel menü guzrl sporhaftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
ben sahalardayim kız ne zaman gittim yedek kulubesindeyim SADECE yarın ısınmaya başlıyorum yakında maçtayim hemide forvetNe dügün bıttı ne mısafır kız
Ne zaman sahalara donuyon elıf hanımcım sorması ayıp
Afiyet OLSUN DA O BOREK SANA YOL SU elrktrik olarak geri dönmez inşallah minik kuş.Hayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu![]()
Kuzum ılk mesajınHayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu![]()
Bende şimdi yol mu dıye dusunuyodum be yaHosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.
doğru yerdesin annem
İmmm güzel menü guzrl spor
ben sahalardayim kız ne zaman gittim yedek kulubesindeyim SADECE yarın ısınmaya başlıyorum yakında maçtayim hemide forvet
Afiyet OLSUN DA O BOREK SANA YOL SU elrktrik olarak geri dönmez inşallah minik kuş.![]()