Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mazeretim yok gerçekten hani netim var geçmişi okuyorum ama yorum yazmadım bugün burdayım yatana kadar yazarım beril ablaKuzum ılk mesajın
Kuralları hatırlatmayım bır daha he
Hemen bahane eklenmış böregın yanına
Bende yorumsuz deyım barı ne deyım
Sena katılım azlığının bır mazeretı varmı bılmek isterım canım
Bence biraz az olmuş diyecektim ama aşurenin içimde baya şey var. O yüzden iyi olmuş. SporMenum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Eyı balımMazeretim yok gerçekten hani netim var geçmişi okuyorum ama yorum yazmadım bugün burdayım yatana kadar yazarım beril abla
Valla bilmiyorum dönecek gibi duruyor 12.00 da uyuduğumu bide hareket ettiğimi düşünürsek azıcığını yaksamHosgeldin canim ben Elif. Dediğin gibi takdiri ilahi üzüldüm senin adına 2 düşügum var inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin. Önce kiloları verelim tabi.
doğru yerdesin annem
İmmm güzel menü guzrl spor
ben sahalardayim kız ne zaman gittim yedek kulubesindeyim SADECE yarın ısınmaya başlıyorum yakında maçtayim hemide forvet
Afiyet OLSUN DA O BOREK SANA YOL SU elrktrik olarak geri dönmez inşallah minik kuş.![]()
Hoş geldin canım. Aylin ben :)Selamunaleyküm tatlı şeyler. Yarışmada aranızda olmaktan mutlu olacağım gibi bir hisse kapıldım. 13 bize Uğur getirecek bırakın uğursuz sansınlar.![]()
abbovvv ne deysun. Başlasın annem ya. Pis yağlardan kurtulmam lazim.Elıf forvetım aslanım sen bır gün ver sıkıyonetım başlasın deyım mı
Dedım bıle
Pzt kılonu fısılda banaabbovvv ne deysun. Başlasın annem ya. Pis yağlardan kurtulmam lazim.
afiyet olsun da menün olmamış tatlım o börek seni yakmaz inşallah hemi de iki dilim zaten kahvaltılık yemissin onun yanına 1-2 dilim kepek ekmeği yeseydin oldu da bitti maşallah o böreğe hic gerek yoktuHayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu![]()
Eskisi gibi veremiyorum beril abla kağnıya döndüm evde ekmek yememeye özen gösteriyorum okulda yemekhanede yanımdakiler ekmek alınca ben bu yemekle doymam deyip ekmek alıyorum 1 dl yani ekmeği bırakmalıyım ya da başka sebepler de olabilir kan aldırmaktan korkuyorum aslında diyetisyene gitmek mantıklı olanı bilmiyorum ne yapacağımEyı balım
Ha bırde kılo verme oranına bakıyım
Son 3 hafta
100
200
300 gr gıtmış
Her hafta ne kadar verıyon ki
Sıkıyonetım başladı ya
Mınıcıgım dıye aradan sıvışma
Evet kepek ekmeği de vardı evde benim sorunum yanımdakiler yeyince kendimi tutamayıp bende onlarla aynı şeylerden yemeye çalışıyorum o börek olmasaydı gidip börek alıyım yerim demezdimafiyet olsun da menün olmamış tatlım o börek seni yakmaz inşallah hemi de iki dilim zaten kahvaltılık yemissin onun yanına 1-2 dilim kepek ekmeği yeseydin oldu da bitti maşallah o böreğe hic gerek yoktu
Menün ve Sporun şahanee diyecek söz bulamıyorum maşallah 2 öğün yeyince acıkmıyorsun değilmi bende mi acaba 2 öğün yesem artıkhaftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
Menün güzel akşam da hafif olmuş Sporun da süper canımMenü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Takımımıza hoşgeldin canım Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. Ben de kendimi tanıtayım. Adım sena 20 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim 2. sınıfım bu yıl aynı yolun yolcusuyuz ben de 6 lı rakamlar görmek istiyorum. Inşallah takım sana uğurlu gelir sürecinde başarılar diliyorum13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleğiniz: Sağlık Memuru( Çev. Sağ.Tek.
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70.6 (Kendimi tanıtırken 71,6 yazmışım)
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Allah’da izin verirse sağlıklı bir gebelik için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır.![]()
Böreğe kadar iyiydi ama işte orası olmadı.Hayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu![]()
1 gitti. Geriye kaldı 1. Nasıl geçti bakalım Derya abla? Bu detoks insanı baya zorluyorSlm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Aynen biz 3 kişiyiz apartta ve birlikte yiyoruz onlar yerken ben bakamıyorum canım sen tek mi kalıyorsunBöreğe kadar iyiydi ama işte orası olmadı.
Ben de senşn gibiydim ilk başta. Başkalarıyla yemek yerken kendimi kontrol edemezdim sonra bütün akşam neden yedim diye düşünürdüm.
Sonuç: artık hep tek başıma yemek yiyorum sadece
Ama senin için öyle olmaz sanırım siz birlikte yemek hazırlıyorsunuz. Artık bir şekilde kontrol etmeye alışacaksın canım yoksa bu yol uzar :)