Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ananas detoksu çok katı canım ya. Pek spor önermiyorlar detoksu yaparken. Bence bir 45 dk yürüyüş filan yeter. Yoksa senin yaptığın spor bence baya fazla gelir :)
Bugun de yaptim ama sadecd hafif tempoda yurudum canim dedigin gibi. Zor bir gundu bakalim yarinki eksiye gore karar vercem yarini da yapayim mi diye.
Bunyeni sarmasin canim.
Hafuften sarsti gibi ama iyiyim canim.
Arkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
Canim dondun mu ne yaptiniz kuzeninin surprizi neymis?
Bakalim ben pazartesi arti cikicam sanirim regl ustu asiri bi sislik var üstümde

Aynen oyle bi de bu hafta o kadar sabahlayinca uykusuzluktan halsiz kaldim galiba
Yine ayni donem ben de regly oldum olcam hissediyorum. Nasilsin canim? Daha iyi misin?
hadi allah kolaylık versin canım

bence affetmez şansını zorlama 35i yap otur yoksa o 60-70 olur :KK51:
sen de benim gibi diyetteysen kek kurabiye ve bilumum kalorili gıdalar yapmayanlardan mısın ev halkı da diyet yapıyor benle beraber otomatik olarak hatta eşim ben diyete başladığından beri 2 kilo-3 kilo verdi adam beni geçecek diye korkuyorum:KK70:
Aynen canim yemedigim seyi kizima bile yapmiyom valla. Degilse canim istiyor az kaldi son 3 kusur kilo 65ten sonra odullere basliycam o zaman yesinler :D
Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
Kizim hastasin yat dinlen. Bir de fat burning yapmiss yaa.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleğiniz: Sağlık Memuru( Çev. Sağ.Tek.
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 70.6 (Kendimi tanıtırken 71,6 yazmışım :eek:)
Hedef kilonuz : 58

Kilo alma hikayeniz : Gebe kalırken 69 dum ve 11 haftalık süreçte 5 kg birden aldım malesef. 8 haftalıkkrn bebeğimin kalbi durmuş ve 3 hafta beni terletmemek için beklemiş. Takdir Allah’ın.)

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Allah’da izin verirse sağlıklı bir gebelik için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayır. :kahve:
Slm Busra hos geldin Derya ben

haftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık

Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata

Ara yarim kahve fincanı leblebi

su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
Menu de spor da super masallah canim hafta sonu da durmak yok.

tırtıl olmusum bile ben :KK52: hem de haftanin talihlilerinden:KK54:
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yanda:KK51: neetcez acep
Aaa zeroks hanımcımda gelmiş
Kız sen benle pazarlık edıp lısteye ıllada gırerım dıye şartlı şurtlu gelmedın mı
Unuttum mu sandın
Bende sana sız yer olmasada lısteden çıkar senı lısteye alırım demedım mı
Hanı kılo vetecektın hıııı
Lısteye 200 gr verıp gırmişsin
Sonra 400 artı getırmışsın
Sonra 200 vermıssın
Sonra 300
Savunmanı beklıyom -yolmaya hazırlanmış çemkiren kaptan similı-

Arkadaslar ben gezmeye gidiyorum. Ay cok heyecanliyim. Dayimin oglu aradi az once abla hazirlan almaya geliyorum dedi. Ama yorulmamam lazim deyince de supriz cok hosuna gidecek soz yorulmuyacaksin dedi. Hadi bakalim hazirlanip gidiyoruz kizimla. Mutlu ve heyacanliyim.
Ne acaba ;) iyi eğlenceler simdidenn

Eskisi gibi veremiyorum beril abla kağnıya döndüm evde ekmek yememeye özen gösteriyorum okulda yemekhanede yanımdakiler ekmek alınca ben bu yemekle doymam deyip ekmek alıyorum 1 dl yani ekmeği bırakmalıyım ya da başka sebepler de olabilir kan aldırmaktan korkuyorum aslında diyetisyene gitmek mantıklı olanı bilmiyorum ne yapacağım
Canim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.
Menü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz

Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal

Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt

Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Spor da menu de cok iyi canim.

Hayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı:KK200:
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu :KK70:
Kiymali borek olmamis tabi, dikkat edelim bu hafta kader ortağıyiz senle :)) yine de diger ogunlerinde falso yok ;)

Canim birkac gun ekmeksiz dene. Basta zor ama alisirsin. Ya da detoks dene bir veya 2 gun olmaz mi. Benim de son haftalarda cok yavas gidiyor ondan basladim detoksa.

Spor da menu de cok iyi canim.
Derya abla detoks acaba ne yapsam senin yaptığın baya ağır dayanamam heralde pazartesi dersim yok 2 günlük yapabilirim aslında sen ne önerirsin ananas hariç

Aaa zeroks hanımcımda gelmiş
Kız sen benle pazarlık edıp lısteye ıllada gırerım dıye şartlı şurtlu gelmedın mı
Unuttum mu sandın
Bende sana sız yer olmasada lısteden çıkar senı lısteye alırım demedım mı
Hanı kılo vetecektın hıııı
Lısteye 200 gr verıp gırmişsin
Sonra 400 artı getırmışsın
Sonra 200 vermıssın
Sonra 300
Savunmanı beklıyom -yolmaya hazırlanmış çemkiren kaptan similı-
Berilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordum :KK43: meğer öyle değilmiş. Bir de iki ay çıkılmadigini da bilmiyordum o zaman. Bilsem bu sorumlulugun altina girmek için biraz daha beklerdim. Free listeye geçme şansım yok mu gercekten artık? Gerçekten gayret ediyorum inan ama bu sefer metabolizmam beni zorluyor, şaşırtıyor. Önceki kilo vermelerim çok daha kolay olmuştu

Zor canim halsizlik ve sinir yapti biraz. Simdi ciktik disardayiz kizimla yuruyoruz. Sukur bitti buhun :KK66:
Ananas detoksu bana gerçekten çok zor geliyor ama sanırım en kısa zamanda en iyi etki eden detoks bu gibi geliyor. Yarın bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim :)

Berilcim ne desen haklisin. Ben listeye giremediğim için yeterince motive olmadığımı düşünüyordum :KK43: meğer öyle değilmiş. Bir de iki ay çıkılmadigini da bilmiyordum o zaman. Bilsem bu sorumlulugun altina girmek için biraz daha beklerdim. Free listeye geçme şansım yok mu gercekten artık? Gerçekten gayret ediyorum inan ama bu sefer metabolizmam beni zorluyor, şaşırtıyor. Önceki kilo vermelerim çok daha kolay olmuştu
Bak yolarım senı ne o zorluğu görünce kaçmak
Yakısıyormu
O kılo gıdecek
Nerde hata yapıyorsun onu bulalım önce
Bır ıkı yol deneyelım
Bır caresı var kesın
Lakın motıvasyon yok olsa burda olursun yoksa benım bır eksıklıgım varda senı motıve edemıyorum

Back
X