- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Ee derya olmadi bu detoks ama. Ben menune ne yorum yapacam simdi.Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee derya olmadi bu detoks ama. Ben menune ne yorum yapacam simdi.Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Evet elif gel artik. Sıkıyonetimi baslat beril cim. De canim sana demeler yakisir.Elıf forvetım aslanım sen bır gün ver sıkıyonetım başlasın deyım mı
Dedım bıle
Aç yatmadığımız geceler kilo vermek çok zormuş.. aç yatalım.. ben daha hala yatmadım ama ya..Iyi geceler canim. Oh ac ac yat sabaha gelsin eksiler.
Su saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.Bak ya bende merak ettim şimdiiyi eğlenceler.
sabah sabah yemişsin sıkıntı yapma olmuş artik afiyet olsun. Diğer vakitler güzel geçmiş ama maşallah. Spor da ön numöro![]()
Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.Bak ya bende merak ettim şimdiiyi eğlenceler.
sabah sabah yemişsin sıkıntı yapma olmuş artik afiyet olsun. Diğer vakitler güzel geçmiş ama maşallah. Spor da ön numöro![]()
Sagol sevil cim. Elimden geldigince uymaya calisiyorum.Aç yatmadığımız geceler kilo vermek çok zormuş.. aç yatalım.. ben daha hala yatmadım ama ya..
Ohh afiyet olsun.. çok iyi gidiyorsun canım benim.. maşallah..
inşallah sabah uyandığında mutlu olursun tartı sonucundanIyi geceler canim ben de uzun suredir yataktayim ama galiba acliktan uykum gelmiyor.
canım diyetteysen yumurta yiyorsan 1 tane haşlanmış ve 1 kk peynir 5 zeytin yiyordum ölçü bu..eğer yumurta yemezssen o zaman peyniri 2 kk yapabilirsin senin peynir 4 kk 2 de yumurta bir de tereyağı ve fındık var o yüzden yani .o kadar diyet yapıp kendini kisitliyorsun bari değsin bu şekilde kilo veremeyebilirsin alınma söylediklerimden sadece yardımcı olmak amacıyla yazıyorum yani burda listeleri yazıp yorum yapıyorsak bu birbirimizin kilo vermesine olumlu katkıda bulunmak içinBen masumane tereyağında peynirli yumurta yediğimi düşünüyordum, şimdi sen yazınca tuhaf oldum, dün iki öğün yedim az bu olmaz dendi, bugün üç öğün yedim fazla geldi, bulacağız artık neyse doğrusu, karadenizli değilim canım, ekmeği kesmek istiyorum aslında ama önce şekerle başladım o işe, iki gündür çayı şekersiz içiyorum, ekmek de bırakılacak inşallah ya da en aza indirilecek :)
günaydınGünaydın da benden gelsin o zaman
Hayırlı günler, bol eksili tartılar dilerim kızlar
afiyet olsun istikrarlı bir şekilde devam bu gidişle hedefe hic şaşmadan tez zamanda ulaşırsın inşallahSu saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Gunaydin arkadasim.Günaydın da benden gelsin o zaman
Hayırlı günler, bol eksili tartılar dilerim kızlar
Insallah canim.afiyet olsun istikrarlı bir şekilde devam bu gidişle hedefe hic şaşmadan tez zamanda ulaşırsın inşallah
Dikkat canim. Bak onlarin adi ustunde ciss. Elleme hic gerek yok kendini de bizi de yakmaya.günaydın hatunlar...ben hazırlandım gideyim kahvaltıya arkadaşlarla bakalim kaç çeşit cıs var inşallah yoktur![]()
Izledim canim yeni bolum bekliyorum. Super bir dizi ve dedigin gibi cook kaliteli esprileri var.Bana sorarsan eğer big bang teori diye bir dizi var, yapılan espiriler çok kaliteli ve mizahi olarak çok iyi bence. Tavsiyemdir. :))