Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence yapma canım
Detoksta 600 çok gelmedı bana
Kendıne ezıyet etme tatlım
Hem tartıda oynamasada kesın incelıyorsun
Tartının ınadıda kırılır elbet
Berilcim normalde ne kadar eksi cikartir ki detokslar? Bir de tarti gununden beri sorucam unutuyorum. Hani bireysel birinciler de kutlaniyor ya. Bu hafta 3 kilo vermisti birinci olan. Çok değil mi, hem sagliksiz hem de tebrik etmiş oluyoruz. Bir-bir bucuk kilo verenler kutlansa daha iyi olmaz mi

Dikkat canim. Bak onlarin adi ustunde ciss. Elleme hic gerek yok kendini de bizi de yakmaya.:KK54: Afiyet olsun bol muhabbetler:KK5:
gittiğimiz yerden arkadaşlar hic memnun ayrılmadı ama ben çok memnun kaldım hic cıs yoktu o yüzden arkadaşlar beğenmedi evdeki kahvaltı gibiydi diye:KK28:

Afiyet olsun canim simdiden sen bulursun saglikli sana uygun yiyecekler
sıkıntı olmadı canım cıs olaraktan sadece sigara böreği vardı yemedim onu da
Gunaydin kizlar
Ve detoks 1. Gun sonucu kilom: 68.2
Yani gitti 600 gr.
Tabi kesin sudandir cogu degilse 1 gunde bu kadar vermek mumkun degil. Ve simdi dusunuyotum bugun detoksa devam mi degil mi? Bilemedim ne dersiniz?
bence devam etme detoks çok da sağlıklı bir şey değil ben lahana diyeti yapmıştım geçen kış bende protein kaybına neden oldu

Vücut şoklandıgı halde ılk gün 600 gıttıyse ıkıncı gün yarısı anca gıder
Bence detoks pro olmalı vücüt proteini sındırırken çok daha fazla enerjıyı yakıyor
Cok mantikliymis. Ustelik protein tuketilirse cok aciktirmaz da.

Ben yokum ya dermişim
Ama ben senin burda oldugunu bilmiyordum ki. Bu sessizlik korkutuyor beni. Suc isleyen cocuklar annelerinden saklanir ya. Gece kacamak dolu listeler siralanmasin yine. Pazar aksami menuleri genel de elestirileri haketmis oluyor.

gittiğimiz yerden arkadaşlar hic memnun ayrılmadı ama ben çok memnun kaldım hic cıs yoktu o yüzden arkadaşlar beğenmedi evdeki kahvaltı gibiydi diye:KK28:

sıkıntı olmadı canım cıs olaraktan sadece sigara böreği vardı yemedim onu da
bence devam etme detoks çok da sağlıklı bir şey değil ben lahana diyeti yapmıştım geçen kış bende protein kaybına neden oldu
Ohh cok iyi olmus canim. Afiyet olsun.

olur bebeğim.

kurallar ilk sayfada canım.

abliş dedım ya yedek klubesindeyim bak göz kirpiyorum el sallıyor um hani o şişko olan :KK70:Ay abla ya hiç memnun değilim zaten uzak olmaktan mutsuz oluyorum ben yediğimde.

Ay ne güzel birgün olmuş. Mutlulukları daim olsun inşallah.

hep beraber inşallah.

600 İmmm fena değil galiba. Yapma boşver 2. Günü.
Sagol canim. Ben senin yedek kulubsin de olmani sevmedim. Sana sahalar da boy gostermeler yakisiyor.:KK200:

Bunyeni sarsmiyacagina inaniyorsan devam et canim. Calisiyorsun bebegin var eger seni uzucek yada hasta edecekse dur derim. Tebrikler bu arada bir gunde- 600gr. Cok iyi.
Bugun de devam ediyorum canim. Bugun daha kolay geciyor. Gerci bir de regly oldum ins eksi gelirim yarina.
Çok iyiymiş Derya abla. Bence de kızların dediği gibi. Sen kendini iyi hissediyorsan devam et. Ama halsiz düşeceksen çok fazla yapma bence :)
Sagol canim yorumun icin.
Bunye alisti galiba bugun daha iyiyim.
bence yapma canım
Bugun son kapitanim bugun hic zorlamiyor ama. Bir de regly olunca korktum arti getirmeyeyim diye bugun de yapiyorum.

Bunyeni sarsmiyacagina inaniyorsan devam et canim. Calisiyorsun bebegin var eger seni uzucek yada hasta edecekse dur derim. Tebrikler bu arada bir gunde- 600gr. Cok iyi.
Bugun de devam ediyorum canim. Bugun daha kolay geciyor. Gerci bir de regly oldum ins eksi gelirim yarina.
Çok iyiymiş Derya abla. Bence de kızların dediği gibi. Sen kendini iyi hissediyorsan devam et. Ama halsiz düşeceksen çok fazla yapma bence :)
bence yapma canım
Bugun son kapitanim bugun hic zorlamiyor ama. Bir de regly olunca korktum arti getirmeyeyim diye bugun de yapiyorum.

Hadi kolay gelsin canim. Saglikli bol eksiler getirsin.

Aç yatmadığımız geceler kilo vermek çok zormuş.. aç yatalım.. ben daha hala yatmadım ama ya..

Ohh afiyet olsun.. çok iyi gidiyorsun canım benim.. maşallah..
Öyle ya, tok yattığımız günlerde aldık bu kiloları, düz mantık, aç yatarsak kilo veririz, şaka bir yana, vücuda en zor işlem sindirim malum, akşam yediğimizde gece küçülme ve tamir sistemine vakit kalmıyor sindirimle uğraşmaktan, tabi herkesin bünyesinin farklı olduğu dipnotu da önemli :rapci:

Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.
Ay ben de çok mutlu oldum inan, tam kitaplık konu, yazıya döküp çocuklarına saklayabilirler bence, doğmamış çocuğa mektup olayları hep hoşuma gitmiştir, Rabbim mesut bahtiyar etsin :KK51:

Sagol elif im. Hem eglendim hem cok mutlu oldum. Kiyamam bu dayimin oglunun isleri kotu gidiyordu ve bekardi. Gelinimiz hazir di ama isleri yuzunden hamle yapamiyordu kiyamam. Gelin kizimizla birlikte bahce icinde kucucuk kutu gibi bir ev almislar icini dosemisler bizi alip evlerine goturduler. Hem islerinin acilmasina hem de boyle hayirli bir hamle yapmalarina cok sevindim. Uzun suredir kimselere soylemeden bu suprizi hazirliyorlarmis. Ustelik annelerden sonra ilk bana gostermek istemeleri de ayri mutlu etti beni. Diyet yapiyorum diye hazirlanmislar bir de. Ay cok tatlilardi ya kelebek gibi ucusuyorlardi. Yilbasina kadar sade bir nikahla evlenme karari almislar.
Örtmeniiim, zen mesajı çok görünsün diye üç kez göndermiş aynı mesajıııı :KK28::ıslık:

Günaydın
Neşeli ve umutlu olun bugun emi

Olmam mı kaptan, evi miss yaptım, kendime ailemin yiyeceği çiğköfteden ayrı mantar sote yaptım, eliptik bile yaptım mutlu olmak için, az totom terledi ama olsun, terli ve mutlu oldum böylece, ama senden tırsmamla hiiiç ilgisi yok eliptiğin üzerine alınma o_O:rapci:

Izledim canim yeni bolum bekliyorum. Super bir dizi ve dedigin gibi cook kaliteli esprileri var.
Ben de notumu aldım sayenizde, benden başka komedi izleyen kalmadı zannediyordum iyi hissettim sizi görünce,
Derya, Büşra ve diğer komedi severler sinema dizi farketmez, tekliflere açığım

Back
X