Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.30

Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 litre tarçınlı su

Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
Busra sucuk ne sIklikla yiyorsun bilmiyorum. Ayda bir filansa olur ama degilse saglikli degil guzelim yeme bosver. Aksama da salata ekleseydin supper olurmus. Afiyet olsun.

Aslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.

Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi :P

Su: 4 litreden biraz az
Spor: 30 dk yuksek egimli yuruyus
1 saat power bar (foto cektirdim ;)
20171015_182852-1.webp

Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
Bana cok fazla geldi sena ya

Menude yazayim

Sabah: dort bes findik.

Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.

Ara iki mandalina.

Aksam:17.30 bir tabak et haslama.

Birazdan nar yerim

Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
Guzel menü gecmis olsun canim

allah kolaylık versin

hiiiç boşa heves etme canım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittim de orda bile cıs yemedim:rapci::rapci:

afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü..bu roll ekmek nedir kaç gündür merak içindeyim:KK51:
canım bence kendine dengeli ve sağlıklı bir menü oluştur bu şekilde yapamıyorum diyip bırakırsın çünkü

bence güzel afiyet olsun
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Top seklinde ekmekler var ya yumruk kadar oluyo benimkiler yumruktan biraz kucuk ama gramaj olarak yaziyorum yoksa normal ekmek
ben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık

Ara yarım elma ve 1 bardak ayran

Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Cok güzel ama kaşar cok yağlı ya ben diyette degilkende tosta falan bile koymazdim sevemedim hic

Menü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz

Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata

Ara:
1 bardak süt
Çeri domates

Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt

Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Süper menü süper spor ohh mis ;)

Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi :p

1 saat power bar (foto cektirdim :KK66:
Eki Görüntüle 2055702
Vaaay rakipte amma kasliymis:D bitti mi su detoks sonunda poff bu hafta yenilicem sanirim :p

Bana cok fazla geldi sena ya

Guzel menü gecmis olsun canim

Top seklinde ekmekler var ya yumruk kadar oluyo benimkiler yumruktan biraz kucuk ama gramaj olarak yaziyorum yoksa normal ekmek

Cok güzel ama kaşar cok yağlı ya ben diyette degilkende tosta falan bile koymazdim sevemedim hic

Süper menü süper spor ohh mis :KK66:
hımm anladım canım ben de ne bu roll ekmek diyorum..kaşarı biliyorum canım normalde yemiyorum diyetteyken ama bugün okulun bayan öğretmenleriyle yaptığımız günümüz vardı kahvaltıya dışarıdaydık o yüzden yani yine de iyi tuttuğumu düşünüyorum kendimi ne dersin:KK39:

Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi :p

Eki Görüntüle 2055702
tıpkı benim tipimdesin karın yok basen kısmı var

Bi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim :KK66:
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
Süper menü süper spor

10.30

Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 litre tarçınlı su

Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
Guzel canim menun ben beğendim

Kizlar iki hafta cok yogun olucam aksamlari ancak girebilirim ama esim bazen kiziyir cok giriyorsun diyor,bugun gececi rahat rahat yazabilirim.

Bu arada yogunlugumun sebebi suriyeli ogrencisi olan ogretmenleri 2 haftalik semire tabi tutuyorlar sabah 8 de basliyor ogleye kadar ogle de aksama kadar okul yani sabau sekizden aksam yediye kadar disarda olucam:KK43:
Ayy ne fena :110::110:. Sanki faydasi olacakmis gibi bir de seminer alacaksiniz demek. Tum günün gitmis, cok üzüldüm. Senin çocuğun var mi peki? Böyle ekstra işler çıkınca en cok cocuklari etkileniyor insanin.
Eş konusuna gelince benimki de öyle, şu an bile söyleniyor :KK48:

üzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.

:KK70:

3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.:KK200::KK51:

Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.

100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.

afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz :ıslık:
Ay gercekten mi cook severim aamir khan i bircok filmini severek izledim.
Ben regl olduğum zaman meyve yemiyorum. Kan sulandirdigi için daha cok kanama yapiyormus canim
Durum kotu desene canim bugun hep ananas yedim :(

Ayy ne fena :110::110:. Sanki faydasi olacakmis gibi bir de seminer alacaksiniz demek. Tum günün gitmis, cok üzüldüm. Senin çocuğun var mi peki? Böyle ekstra işler çıkınca en cok cocuklari etkileniyor insanin.
Eş konusuna gelince benimki de öyle, şu an bile söyleniyor :KK48:
o yazı gelince kardenizde görev yaptığıma çok sevindim burda mülteci yok çünkü..öğretmene gereksiz is yükü malesef çünkü verilen seminerler tam anlamıyla verilmiyor

üzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.

:KK70:

3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.:KK200::KK51:

Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.

100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.

afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz :ıslık:
Detoks falan sıkı bi diyet yapmam lazim arastircam birazdan ona gore cumaya kadar deniycem 4 günlük bişi dondurma anca oyle gider

ben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık

Ara yarım elma ve 1 bardak ayran

Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Elifcim menünu beğendim. Bilindik ama lezzetli şeyler yemissin. Benim de bu tarz menulerim cok. Sadece kaşar peynirine var elestirim

Bugün sağlıkli atistirmaliklar hazirladim kizlar yine. Bir tatli bir tuzlu (ana malzeme yulaf, daha once paylasmistim tarifleri) çocuklarim küçük onlar icin bile guzel. Abur cubur almaktan iyi. Haftaicine hazirlik :)
Cok iyi yapmissin Filizcim ellerine saglik.
Bende detoks yapicam 4 gün
Ne detoksu canim? Sadece ilk gun yordu beni aslinda deneyebilirim bir iki hafta sonra baska birsey.

Ya ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruz:KK70:

Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum da :KK70: hafta icinin yorgunlugu cikiyor :))

Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin

Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslinda

Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar ama
Uykucu sirin seni. Gerci bugun ben de 10dakalktim esim sagolsun kizim uyaninca aldi gittiler salona benim kapiyi da kapatmislar. Aa belki ondan bugun cok enerjigimdir ;)

Ya ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruz:KK70:

Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum da :KK70: hafta icinin yorgunlugu cikiyor :))

Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin

Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslinda

Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar ama
Canim arastircam birazdan evdeki malzemelere göre artik bisiler yapicam kendimi sınava son gün hazırlanan cocuk gibi hissediyorum haftasonu kacirip hafta ici toparlamaya çalışıyorum öğrenciykende hic öyle degildim aslında hep onceden calusirdim biraz csliskandim galiba:KK59:ama diyet konusunda tembelim :mad:

Iyi aksamlar kizlar iki gundur giremedim gecmis cok birikmistir:KK43: bugun temizlik camasir is guc,dun de sinifim icin etkinlik hazirladim,biraz toparlayinca hemen ayaklandim ben:)
Kolay gelsin canim. Benim de utu var. Otobus bekliyom simdi spordan ciktim dus alip sacimi duzlestiririm sonra utu.
Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
18.40
1 fincan türk kahvesi
Canim bence menun gayet guzel. Bazilarina baklagilller arti yapiyormus bak bakalim yarin sabah sana etkisi ne olacak.

Menüm
11.00
13.10
14.40
17.30
18.40
1 fincan türk kahvesi
Güzel canım menun

Menude yazayim

Sabah: dort bes findik.

Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.

Ara iki mandalina.

Aksam:17.30 bir tabak et haslama.

Birazdan nar yerim

Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
Cok gecmis olsun canim. Ins yarin daha iyi hissedersin. Canim hic taze sebze gormedim evde bitti almaya cikamayinca ondan mi yemedin acaba.

Eki Görüntüle 2055702
Deryacim çok güzel görünüyorsun. Maşallah arkadasim. Ayrica epey fit duruyorsun:KK200::KK200::nazar:

Back
X