Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet abla haklisin inanmiycaksin belki ama internetimde bi sorun var annemlerdeyim simdi öyle girebildim hepinize tek tek yorum yapicam basladim gecmisi okumayi hepimizin zayiflamasini cok istiyorum basaricagiz abla söz
Ben dıyecegımı dedım
Destekse sonuna dek
Sorunun varsa ıstedıgın dost ağladığın omuz oluyum
Ama böyle gıdersen ayran içmemiz yakın
Sen kendı zamanını bedenını üzebılırsın
Harcatsında
Ama ben bunu seyretmem bır abla bır dost olarak

10.30

Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 litre tarçınlı su

Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
5 dakıka eksık nıye kı

Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
Sena aksamı ve sporsuzlugu en onemlısıde spor kuralına uymamanı begenmedım canım

15.10.2017
11:00
2 dl. ekmek, 1/2 yumurta, 3 kk peynir, 1 yk ketçap mayonez, domates, salatalık, çay, dereotu, marul, maydanoz

15:30
1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb ayran, 1 yk fıstık, marul, yarım limon

19:00
1 çb yoğurt

Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik, ev temizliği
Senın menülere yorum yapmayıp sadece tartılara bakayım olurmu

berilceee berilceee pambik kapitanim bir sorum var. Hedefimi kac kere degistirebilirim. Olur da 66 veya 67ye inersem ben hedefimi 63e veya 62ye cekmeyi dusunuyorum da ondan sordum. Ilk sayfayi okudum hedef degisikligi ile ilgili bilgi bulamadim.
Asagı çekmede sorun yok deryacım

Merhaba canlarım, bugün bu saatte anca girebildim bende.. sabah erken kalkıp sporuma gittim, geldm, bütün gün evden çıkmadım, perde yıkadım bissürü, ama hala bitmedi, evde ayıklama yaptım çokça.. bu saat oldu artık dinlenmeye geçtim.. malum yarın iş var..
Gelelim bugün yediklerime;
Sabah uyanınca; chialı puding yaptım ama yine chiası az gelmiş, altı puding üstü süt kalmış, ben üst sıvı kısımlarını içtim, altını kocaya verdim. Spor önces enerji oldu
Kahvaltı(saat 12de) sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 1kk peynir, 5 zeytin, domates yeşillik, 2yk domates biber sos(ev yapımı), 3/4 simit, 1tk bal
Akşam; haşlanmış karnabahar brokoli bir tabak, yanına 3yk sarımsaklı yoğurt, 2yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek
Yemek sonrası; 1 fincan türk kahvesi yanına, şekersiz kurabiye

Su: 2lt (az içtim bugün)
Spor; 40dk kardiyo, 50dk pilates

Ben de sürekli detoks laflarını görünce ananas detoksuna baktım, istemedim..
şu yoğurt,hurma detoksu vardı.. yarın bi onu denesem :)
Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..

Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..

Merhaba canlarım, bugün bu saatte anca girebildim bende.. sabah erken kalkıp sporuma gittim, geldm, bütün gün evden çıkmadım, perde yıkadım bissürü, ama hala bitmedi, evde ayıklama yaptım çokça.. bu saat oldu artık dinlenmeye geçtim.. malum yarın iş var..
Sabah uyanınca; chialı puding yaptım ama yine chiası az gelmiş, altı puding üstü süt kalmış, ben üst sıvı kısımlarını içtim, altını kocaya verdim. Spor önces enerji oldu
Kahvaltı(saat 12de) sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 1kk peynir, 5 zeytin, domates yeşillik, 2yk domates biber sos(ev yapımı), 3/4 simit, 1tk bal
Akşam; haşlanmış karnabahar brokoli bir tabak, yanına 3yk sarımsaklı yoğurt, 2yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek

Hey maşallah :)
Menü güzel, spor on numara daha ne olsun :halay:

Bakalım nasıl olacak..
Detoks gerektıgınde yapılmalı
Yoksa ezıyet bence canım
Yooo bıkmadım gülüm ısteyenın bastonu gıbı dayanağı olurum bu yolda
Ama zayıflamak ıstemıyorsa ne grubu yorarım ne kendını der onu ızleyıcı sandalyesıne mehter marşıyla yollarım :KK48:

bu kadar iş ve spor süpersin canım tebrikler menü de güzel afiyet olsun

Detoks gerektıgınde yapılmalı
Yoksa ezıyet bence canım
Yooo bıkmadım gülüm ısteyenın bastonu gıbı dayanağı olurum bu yolda
Ama zayıflamak ıstemıyorsa ne grubu yorarım ne kendını der onu ızleyıcı sandalyesıne mehter marşıyla yollarım :KK48:

Ahahahah :) yollama anam bizi.. biz zayıflamak isteyen ama yolunu şaşırmış tıytıylarız :)
O yol elbet bulunacak..

Çok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur

Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos

Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam

Çok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur

Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos

Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Canım menün o kadar da kötü değil bence.. hatta gayet normal.. pilav ve yayla çorbası aynı gibi sadece.. ama ekmek yok ne güzel özendim valla.. su olmamasını eleştiririm.. bunun diyetle alakası yok bence değil mi? Bize her koşulda sağlık lazım..

Canım menün o kadar da kötü değil bence.. hatta gayet normal.. pilav ve yayla çorbası aynı gibi sadece.. ama ekmek yok ne güzel özendim valla.. su olmamasını eleştiririm.. bunun diyetle alakası yok bence değil mi? Bize her koşulda sağlık lazım..
Çok sağlıksız bir durum ama kahve ve o enerjı ıcecekleri fazla içiyorum susuzluk hıc cekmıyom ki

Misafirlerim vardi arkadaslar once menumu paylasayim sonra gecmisi okurum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli sut
08.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 2 ceviz
13.00 4 kasik etli nohut yemegi
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yasemin cayi
16.00 1 dl. kepekli etimek