- 14 Ekim 2017
- 413
- 1.290
- 33
Çünkü yaptığım kardiyoyu sadece 25 dk yapabiliyorum. video 45 dk, bugün hedefi baya bir yükseltip 30 yaptım. Nehir misali ter boşandı üzerimden. Benim için büyük, dünya için küçük bir adımdı kendisi5 dakıka eksık nıye kı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü yaptığım kardiyoyu sadece 25 dk yapabiliyorum. video 45 dk, bugün hedefi baya bir yükseltip 30 yaptım. Nehir misali ter boşandı üzerimden. Benim için büyük, dünya için küçük bir adımdı kendisi5 dakıka eksık nıye kı
Misafirlerim vardi arkadaslar once menumu paylasayim sonra gecmisi okurum arkadaslar.
07.30 1 su bard. Zencefilli sut
08.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 2 ceviz
13.00 4 kasik etli nohut yemegi
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yasemin cayi
16.00 1 dl. kepekli etimek
1 bard. Ayran
17.30 koz biber patlican karisik
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
Yaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.Örtmeniiim, zen mesajı çok görünsün diye üç kez göndermiş aynı mesajıııı![]()
Kendın ıcın daha büyük bır Adım beklentısındeyımÇünkü yaptığım kardiyoyu sadece 25 dk yapabiliyorum. video 45 dk, bugün hedefi baya bir yükseltip 30 yaptım. Nehir misali ter boşandı üzerimden. Benim için büyük, dünya için küçük bir adımdı kendisi![]()
Merhaba canlarım, bugün bu saatte anca girebildim bende.. sabah erken kalkıp sporuma gittim, geldm, bütün gün evden çıkmadım, perde yıkadım bissürü, ama hala bitmedi, evde ayıklama yaptım çokça.. bu saat oldu artık dinlenmeye geçtim.. malum yarın iş var..
Gelelim bugün yediklerime;
Sabah uyanınca; chialı puding yaptım ama yine chiası az gelmiş, altı puding üstü süt kalmış, ben üst sıvı kısımlarını içtim, altını kocaya verdim. Spor önces enerji oldu
Kahvaltı(saat 12de) sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 1kk peynir, 5 zeytin, domates yeşillik, 2yk domates biber sos(ev yapımı), 3/4 simit, 1tk bal
Akşam; haşlanmış karnabahar brokoli bir tabak, yanına 3yk sarımsaklı yoğurt, 2yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek
Yemek sonrası; 1 fincan türk kahvesi yanına, şekersiz kurabiye
Su: 2lt (az içtim bugün)
Spor; 40dk kardiyo, 50dk pilates
Ben herseyı görürüm merak etmeYaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.![]()
Ben herseyı görürüm merak etmeYaa dunden beri site de sorun yasiyorum. Ya giremiyorum ya da mesajlar gitmedi diyor tekrar bastigimdaysa boyle oluyor. Ama basmazsamda kilitleniyor. Bak goreceksin bende bir acigini bulup ispiyon edicem bir gun.![]()
Inanma berilcim yapmiyacakti eliptigi tirstigi icin yapti.Olmam mı kaptan, evi miss yaptım, kendime ailemin yiyeceği çiğköfteden ayrı mantar sote yaptım, eliptik bile yaptım mutlu olmak için, az totom terledi ama olsun, terli ve mutlu oldum böylece, ama senden tırsmamla hiiiç ilgisi yok eliptiğin üzerine alınma![]()
Sagol canim. Sen olmazsan ne iftiralar doner buralarda.Ben herseyı görürüm merak etme
Çok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur
Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos
Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Bız onunla kulis yaptıkInanma berilcim yapmiyacakti eliptigi tirstigi icin yapti.![]()
Eskı nıccın ne acabaMerhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
Cıkkk ben begenmedımPilav dışında pek de kötü durmuyor aslında menün. Yaptığın yürüyüş belki onu tolere etmiş olabilir. :)
Hep aynı hiç değiştirmedimEskı nıccın ne acaba
Guzelim persembe gunu ciktim hastaneden o yuzden spor yapamiyorum. Hafif hafif yuruslere yarin baslayacagim. Diyetisyen menusu. Kortizon kullaniyorum diye gunluk menuyu saatlere boldu. Zorunlu boyle yani. Telefonum da ana ogun ara ogun ilac saatleri hep kurulu dk. Bir alarm caliyor.Bir roman gibi aktı geçti menü gözlerimin önünden, nefesimi tutmuş, “spor da yaptı mı acaba?” derken. 3 litre su burama kadar geldi. :))
Ben orada kaptandım uzun yıllarHep aynı hiç değiştirmedim
Guzelim persembe gunu ciktim hastaneden o yuzden spor yapamiyorum. Hafif hafif yuruslere yarin baslayacagim. Diyetisyen menusu. Kortizon kullaniyorum diye gunluk menuyu saatlere boldu. Zorunlu boyle yani. Telefonum da ana ogun ara ogun ilac saatleri hep kurulu dk. Bir alarm caliyor.
Biliyorum. Ben takıma girdiğimde sen vardın. Kısa bi süre sonra ayrılmıştın. Beni hatırlamayabilirsin. Ama benimde bi oğlum varBen orada kaptandım uzun yıllar
Senı hatırlamadım da
Bır sevıl hatırlıyom bır oğlu vardı bıran sen sandım
Hosgeldın canım