- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne atılması konuyu kaçırdım galibagünaydın kızlar öncelikle ben çok mutsuzum tartı yüzünden ama cumaya kadar çok hırslandım bide atılma korkusu da ekleninceöyle bi dikkat edicem ki inşAllah siz bile şaşıracaksınız inşAllah yapabilirim
günaydın kızlar öncelikle ben çok mutsuzum tartı yüzünden ama cumaya kadar çok hırslandım bide atılma korkusu da ekleninceöyle bi dikkat edicem ki inşAllah siz bile şaşıracaksınız inşAllah yapabilirim
ne atılması konuyu kaçırdım galiba
inşAllah canım 1.takımdan gelenler olarak galiba biraz başarımız azhadi o zaman sana güveniyorum.. sen doğru bildiğini yap.. gerisi zaten olacaktır.
çok güzel canım sen ne zaman kaç kilo ile başlamıştınBugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecinceben yapayim ilk bildirimi
Cuma:60.3
Pazartesi:60.1
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim![]()
annem biz senin gibi veremiyoz kuzum yaşlıyız biz :)Bugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecinceben yapayim ilk bildirimi
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim![]()
liste güzel kaptan spor da olsa süper olurÇok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur
Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos
Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Sen kac kilosun su an da bayadir ayni kilodasun sanirsam hafi bas gaza artikKaptan kırmızı kart çıkarabilir de bana canım ondan öyle dedim bende artık bi an önce mezun olmak istiyorum baya dikkat edicem
Temmuz sonuydu sanirim kaptan daha iyi bilir emin degilim ben diyete 69 buraya 68 kiloyla basladimçok güzel canım sen ne zaman kaç kilo ile başlamıştın
Yahu sen de 20li yaslardasin diye biliyorum ne bu kendini salmislikannem biz senin gibi veremiyoz kuzum yaşlıyız biz :)
Bugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecinceben yapayim ilk bildirimi
inşAllah canım 1.takımdan gelenler olarak galiba biraz başarımız az![]()
kızlar bugün karnında çok şişlik var afedersiniz kansızlıktan sebep o yüzden bugünün kilosu artı çıkar diye tartılmadım ama
dün 69.3 kiloydum
cuma 69.7 idi
Kastir o kasya kızım ben sabah tartıldım gayet kilo almış çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmiş olmama rağmen, moralim bozuldu, size çaktırmıyorum :)
o nedenle bunun üstesinden gelmemiz lazım.. elimizden gelenin en iyisi bu değil bence.. artık silkelenme zamanı.. geç bile kaldık..
hey maşallah beee.. ne güzel.. darısı başıma.. amin..
Gunaydin canim. Amin sevil cim. Hep birlikte insallah.herkese mutlu bir hafta olsun arkadaşlarım.. güzel başlangıçlar bizi bulsun.. çok mutlu olalım.. iyi sabahlar..
Tebrikler canim. Super1000 mesaj geriye gidip ben buldum kaptan ben cuma gunu 60.6ymisim yani bu durumda -500 olmuş su an 60.1im![]()
Kolay gelsin canim. Insallah bu deneme tarti da bol eksi olarak yuzunu guldurur.evet kaptan bende küçülttüm hedefi ve 4 günlük bir şey deniycem sonra bi 2 günlük sanırım böyle daha çok motive olacağım çünkü vücudum almaya çok meyilli en ufak şeyde artı çıkıyorum moralim çok bozuluyor bende böyle sağlıklı ama az kalorili bi 6 gün geçiricem inşAllah bugün ilk günüm
Kastir o kas![]()