Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gel tabi sevilumut cum. Hem motive olursun hem de motive olmamiza vesile olursun. Bu arada nefertty sevil imiz var karismasin diye sana sevilumut desem olur mu.
Tabiki olur neden olmasın.

Ne guzel kilo verme isibe mutlu basladin mutlu devam eder insallah.
Amiiinn cümlemize inş
Listedekıler daha krıtık bence canım
Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesef

Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi:deli:

Senın menülere yorum yapmayıp sadece tartılara bakayım olurmu
Süper olur patron :rapci:
Yemek işi standart değil bende, imkanlar ve vücudumun ihtiyacını gözeterek hareket ediyorum, bazen az bazen çok yiyebiliyorum, strese giriyorum standart yemek ölçülerinde:KK19:

Ben de sürekli detoks laflarını görünce ananas detoksuna baktım, istemedim..
şu yoğurt,hurma detoksu vardı.. yarın bi onu denesem :)
Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..
Merhaba canım, bu detoksları yapabiliyor olmanız büyük nimet, ben detoks yapsam ya da bitki çayları içsem şekerim ve bütün sistemim alt üst oluyor, çok özeniyorum mesela yeşil çay içebilenlere, mutlaka ekstra faydası vardır kilo vermeye

Sıze bır iyi bir kötü haberım var
Önce ıyı haberı soyleyım adettendır
Takıma denk geldıkce yenı üyeler alıyom taze kan bızı hevese getırır dıyorum
Kötü haberım kendıne cekı duzen verıp cumaya verdıgı kıloyla benı susturmayanlar sız anladınız dımıııı......
Bılıyorum bılıyorum çok tatlı çok pambıgım
Bende sızı sevıyorum
İştah kesici olduğunu daha önce söyleyen oldu mu acaba:KK53:
Yemek yerken bunu okudum boğazıma dizildi lokmalar:KK53:

Kaptan yarışmacı sayısı sınırlı mı gruplardao_O

Merhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
Hoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zaten:KK19:

Hoş geldin canım. Aylin ben.
Diyete başlamadan böylese diyette kim bilir neler olacak :)
Hoşbulduuuukkk bugün pek diyette gibi değilim ama kış temizliği yapıyorum ara öğünlere ve suya pek dikkat edemedim yarın bitecek temizliğim inş ondan sonra benim için daha iyi olur
Hoşgeldin seviiil, kısa sürede atarsın inşallah, daha önce yapmışsın zaten:KK19:
Hoşbuldum cnm sağol inş hepimiz incecik fit hatunlar oluruz

Evet dogru biliyorsun. Cunku biz seni ve birbirimizi cok seviyoruz. Demi arkadaslar. Tamam yeni gelen arkadaslar kabulumuz ama biz eski arkadaslar asilin hadi bi gayret hedefe kosalim yoksa teker teker yedeklerimiz geliyor.:rolleyes: Bu karda kista yuvasiz kuslara donmeyelim.:KK19:
Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum:kusmuk:

Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.
Teşekkür ederim. Bir ay evvel başladığımda 74tü. Yeni başladığım için cuma günü de tartılmadım açıkcası bir dahaki hafta eksiksiz paylaşırım nasipse. :)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : sevilumut
İsim (İsteğe Bağlı ): sevil
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: kırşehir
Boyunuz : 1.70
Kilonuz:
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yedim :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha rahat ve güzel hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Evet belirtmiştim zaten
Kırşehir deyince aklıma ilk gelen becerikli ve mutfaktan çıkmayan, ikramı, yedirmeyi çok seven hanımlar oluyor, aman dikkat canım yedir ama yeme

Yarın gülümseyerek uyanasınız
Nasıp kapılarınız acık olsun
İçinızde bır kelebek pır pır etsın sebebsız bır mutluluktan
Ve guzel günler gelecek dıye umutlanın
Kısaca yarın yıne yenı guzel bır gün olsun
Ayyy ne güzel dilekler:KK51:

Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi:deli:

baya kıskandırdın şuan :)

Merhaba canım, bu detoksları yapabiliyor olmanız büyük nimet, ben detoks yapsam ya da bitki çayları içsem şekerim ve bütün sistemim alt üst oluyor, çok özeniyorum mesela yeşil çay içebilenlere, mutlaka ekstra faydası vardır kilo vermeye

herkesin bünyesi farklı.. kim bilir biz de ne zararlar veriyoruz farketmeden ya da sağlıklı olacağız diye sağlığımızdan oluyoruz.

Benim tuzum kuru, aç yatıyorum, sabah eliptik yapıyorum, işyerimde bugün tuvalet arızalı olduğu halde su içiyorum:kusmuk:

abooo, hayatta içmem, hasta olurum.. :) ama öyle bir psikoloji oluyor ki bende de, inadına susuyorum :)

Back
X