Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sevindim canim guzel gecmesine. Ben birsey nasil baslarsa oyle devam edere inanirim.
Hayirli ugurlu olsun.
Sagol canim. Gecen sene de bir kursta calismisti orda cok mutsuzdu bu gun ayaklari geri geri gitti (ki gorusme de hosuna gitmisti burasi orasi gibi degil demesine ragmen) memnun olunca ben de rahatladim.

Ay hadi güzel geçmesine sevindim. Çok geç çıkmış işten neden acaba?

yaşasın meyve. Afiyet olsun canım menun güzel.

sabahları çok iştahsızim canım ya. :KK43:

ben tartılmıyorum hastalık gibi oluyor hergün tartılmak.

sabah yiyemiyorum ya buda benim kötü huyum halbuki sıkı bir kahvaltıya akşam daha az yenir.

Sagol canim benim. Elif cim bu gun 19.00 22.00 arasi dersi vardi. Yarin sabah gurubu var. Gun gun degisiyor calisma saatleri.

41 canım ama benim kuzular daha 11 ve 14 yaşında, küçük hala gece yanıma kaçabiliyor:deli:
Patakes kocamın tuzağıydı, akşam yemeyecektim, sofrada bir ısrar bir ısrar, düşürdü beni tuzağına:bicak:
Kim israr ederse etsin hayir demeyi ogrenmelisin bu gun patates yarin baklava borek olabilir. Sonra hedefe ulasman gecikir uzer canim.

Bende yazayım menümü kaptanı deryamiz reca ettiler yayılma Elif menü yaz dedi söz dinlemek lazım.

Saat 8
1 kk peynir

Saat 11:30
2 yumurta

Saat 17
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 2056074 Eki Görüntüle 2056075
Canim gunduz cok az yemissin. Ama biliyorum biraz aldin onu vermek icin galiba. Aksama ve gumduze de biraz cigvsebze yeseydin guzel olurdu canim. Sporun gayet iyi.

Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum. :KK17:

Ben de şöyle yanından boş geçmem baskülün:)

Kontrol için iyi oluyor, kötü etkilenmiyorsan bence sorun yok:)

Benim cok sevdigim normal zamanda da yaptigim diyetteyken misafirlerime ikramlik olarak imdadima yetisen diyet borek canim.
Tarifi
1 kg. Ispanak (sadece yapraklari boreklik ince ince dogranacak)
1 sogan(yemeklik dogranacak
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1-1.5 servis kasigi tam bugday unu ve tuz
Ispanaklar yikanip iyice suzuluyor. Ne kadar kurursa o kadar makbul unu daha az istiyor. Hepsi karistirilip yogurulup firin tepsisine hamburger koftesi buyuklugunde konuluyor. Ve onceden isitilmis firinda ispanaklar renk degistirene kadar kizartiliyor. Ayri bir kapta ister domates ister salca ile corba gibi sos yapiliyor. Ve rengi degisen ispanak koftelerinin uzerine yavasca dokuluyor. Suyu cektigin de pismis oluyor. Tadi bol ispanakli boregi andiriyor. Sicagi ayri sogugu ayri guzel bence. Yogurtla servis yapilip afiyetle yeniyor.
Himm gayet leziz gibi. Sagol canim tarif icin.
Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum. :KK17:
Ben hergun tartilinca stres yapiyorum canim. Tartilma bence hergun.
menün genel olarak güzel canım ama okula gidip gelme spor sayılmaz ki onu saysak ben her sabah 20 her akşam 20 toplam 40 dakika yürüyorum ama sen hala hasta olduğun için zaten spor da yapma hastalığı arttırıyor çünkü

canım ben de bir ilçedeyim ama yani öyle küçücük bir ilçe değil yani ama 1 yıldır internet baglattiramadik alt yapi sorunu varmış binanın gelip yapacaklar ama hala gelecekler 1 senedir
sadece sabah az olmuş onun dışında güzel afiyet olsun

menü güzel..niye öyle oldu ki ya o kadar da sabrettin tartın mi bozuk acaba senin ben bir şüphelendim yani

hımm çok lezzetli gibi duruyor deneyecegim bir gün kahvaltıda da güzel olur bu

o tartılma hepimizde var canım ama tartılmamak için tartiyi kaldırıyorum ortadan da aklım yine de tartıda oluyor haftada 3 kez tartılıyorum en az biri zaten pazartesi biri cuma biri de arada dayanamayıp
Bilmem ki canim. Ay keske tartim bozuk olsa. Gerci gecen once evde sonra salonda tartildim cok benzer cikti sonuclar.
Ay hadi güzel geçmesine sevindim. Çok geç çıkmış işten neden acaba?

yaşasın meyve. Afiyet olsun canım menun güzel.

ben tartılmıyorum hastalık gibi oluyor hergün tartılmak.

sabah yiyemiyorum ya buda benim kötü huyum halbuki sıkı bir kahvaltıya akşam daha az yenir.
Sagol canim. Meyvesiz olmaz ;)

FB_IMG_1508215103708.webp

Bana özelden telını verırmısın
Idare ederız 10 gün mazeret oldukça sorun yok canım
Telimi vermiyim simdi ablacim ya ben zaten bildirimlerimi yapicam takimla ilgili sıkıntı yaratmam menulerimi gecikmeli paylasabilirim sadece. Girdikce okuyabildigim kadar cevaplarim he bide @DeryaOnDiet rakip bakamiyor diye salma cumaya görüşcez ;)

hosgeldin canım ben Elif. Daha önce sen bizimle yarıştın mi tanıdık geldi :KK66: . afiyet olsun suyu arttıralim biraz. Kuruyemis te fıstığı tercih etme çok yağlı karışık yazmışsın ondan dedim tatlım. Sporda olsa süper olurdu.
Hoşbuldum cnm. Daha önce 9. Takımdaydım 2 sene önce falan. Bilmiyorum belki karşılaşmışızdır
Nasıl iştahsız olabiliyırsun yaaaa ben 7/24 iştahlıyım :kızgın:
Anladim canim. Ohh ne guzel olmustur simdi evin tertemiz ellerine saglik canim.
Sağol tatlım pek temiz oldu denemez bugün bitirmeyi düşünüyorum artık inş:rapci:

Back
X