Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın. bu hafta 55 leri görmezsem tüüü bana
menü
1 dilim kepek ekmeği, 6 yeşil zeytin 100 gr peynir 1 adet haşlanmış yumurta 1 adet kivi bol bol maydonoz
öğle 1 tabak kuru fasulye 200 gr yoğurt
ara kuruyemişli meyveli bar
akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 adet hurma
su 1,5 litre
spor 20 dk kardiyo
Afiyet olsun canim. Ins cumaya geliyor 55 ;)
Suyun az olmus canim

günaydın kızlarım iyi sabahlar..

dün kardeşim hastaydı, onu ziyarete gittim, oradan eve geldim 10 gibi, bir baş ağrısı, sormayın, zaten tüm gün mideme de vurdu, bulantı, ağrı, mahvoldum..
gece üçte kalktım, baktım hala başım ağrıyor, sabah sporunu iptal ettim ben de.. yani bu kadar kısa zamanda hamile kalmamın zor olacağını bilmesem kesin hamileyim diyeceğim.. ama bence kötü üşüttüm..

perdelerdeki deterjan kokusu da mahvetti beni.. zor uyudum.. öyle kötü bir geceydi..

dolayısıyla kaptanım dün ve bugün spor yapamadım. bugün akşam da konser var, spora gidemem.. iş çıkışı anca yetişeceğim.. ama dün ki gibi baş ağrım olursa o da iptal olur..

öyle işte, sabah sabah size biraz olumsuz enerji verdim.. kusura bakmayın..
Cook gecmis olsun Sevilcim.

vardır senin bir bildiğin canım benim.. ben de ne kadar tedx konferansı, kaçırdığım dizi vs var ise ona bakıyorum.. bizim spor salonunda maalesef pencere yok.. tv ler var önümüzde sadece.. :KK43: en güzeli doğa aslında ama işte kahrolsun bağzı şeyler..
Film acinca da guzel olur canim ;)

geçmiş olsun canım sporu telafi edersin ben sana güveniyorum

yok ederim, salı perşembe gidiyordum, şimdi çarşamba perşembe giderim artık. bir de sabahları erken kalkıp gidiyordum, 2 gündür gidemedim, yarından itibaren sabahları da giderim sanırım.. aman başım ağrımasında.. valla insanın neresi ağrıyorsa orası kıymetli oluyor.. ben başım ağrıdığında hiçbirşey yapamaz duruma geliyorum.

gece yenilen şeylerin kalorisi ne kadar az olsa da, mide de sindirim faaliyeti olduğundan, vücut kendini iyileştirme yerine sindirime enerji harcar.. sabah o nedenle daha yorgun ve dinlenememiş kalkabiliriz.

belki biliyorsundur adaşım ama, ben hatırlatayım dedim..
Yok vallaha bilmiyodum ;)

Geçmiş olsun elıfım
Sağol Berilim.

Hoşbuldum cnm. Daha önce 9. Takımdaydım 2 sene önce falan. Bilmiyorum belki karşılaşmışızdır

Nasıl iştahsız olabiliyırsun yaaaa ben 7/24 iştahlıyım :kızgın:

Sağol tatlım pek temiz oldu denemez bugün bitirmeyi düşünüyorum artık inş:rapci:
Tamam bende 9 daydim oradan hatırlıyorum demekki. Tekrar 9 u tercih etmemenin sebebi nedir?

herkese günaydın. bu hafta 55 leri görmezsem tüüü bana
menü
1 dilim kepek ekmeği, 6 yeşil zeytin 100 gr peynir 1 adet haşlanmış yumurta 1 adet kivi bol bol maydonoz
öğle 1 tabak kuru fasulye 200 gr yoğurt
ara kuruyemişli meyveli bar
akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 adet hurma
su 1,5 litre
spor 20 dk kardiyo
afiyet olsun güzel canım. Suyun biraz daha olabilirdi.

Kızlar bu arada dün gece yatmadan yarım mandalina yedim. Eşimin yoğun ısrarları sonucu. Normalde meyveyle hiç aram yokta genelde eşim yeyince banada az da olsa zorla yedirir.
gece birsey yeme canım bütün gün çöpe gidiyor gibi oluyor. Leptin in bozuluyor. Bide ısrar nedir abi herkesin eli ayağı var isterse yer yani.

günaydın kızlarım iyi sabahlar..

dün kardeşim hastaydı, onu ziyarete gittim, oradan eve geldim 10 gibi, bir baş ağrısı, sormayın, zaten tüm gün mideme de vurdu, bulantı, ağrı, mahvoldum..
gece üçte kalktım, baktım hala başım ağrıyor, sabah sporunu iptal ettim ben de.. yani bu kadar kısa zamanda hamile kalmamın zor olacağını bilmesem kesin hamileyim diyeceğim.. ama bence kötü üşüttüm..

perdelerdeki deterjan kokusu da mahvetti beni.. zor uyudum.. öyle kötü bir geceydi..

dolayısıyla kaptanım dün ve bugün spor yapamadım. bugün akşam da konser var, spora gidemem.. iş çıkışı anca yetişeceğim.. ama dün ki gibi baş ağrım olursa o da iptal olur..

öyle işte, sabah sabah size biraz olumsuz enerji verdim.. kusura bakmayın..
kardeşine de sana da geçmiş olsun Sevil im baş ağrısı çok kötü bende ağrıya uyandım şimdi daha iyiyim. İnşallah seninki de tekrarlama z.

bu baş ağrısı bu aralar çok yaygın geçen cumartesi bende yaşadım aynı sorunu
mevsim geçişinden sanırım.

Ahmet abı ve yürüyüş demeyın yolarım
Önceden zekı müren vs dınlerdım
O yenı abıdık gubıdık şarkılar darlıyor beni
ahmet abi candir beya.

Nazife yengen yadirdanir zevksiz bile diyen olur ama gucci olunca insanlar tonla para verip gogsunu gere gere giyer. Haksizlik degil de ne.
:KK70:

menün biraz az gibi geldi ama dengeli de gözüküyor bilemedim salata olsa daha iyi olurmus
Valla yoğurt olunca salata yiyemiyorum yoksa salatasız soframız yoktur. İkisini birlikte nadiren yiyorum.

Kiyamam elif im gecmis olsun.
Sağol abliş im.

bence menün çok güzel bide sporu ekle canım spor konusunda bende çok zorlanıyorum öğle araları yemekten sonra yürüyoruz arkadaşlarla ama hava bi 15 gün sonra iyice soğur napıcam bilmiyorum
Ben de bugun is cikisi kizimi erken alcam kresten o zaman yururuz kizimla. Calisirken vakit olmuyor buldukca yapiyorum zaten sporu cok severim de ahh vakit

yok ederim, salı perşembe gidiyordum, şimdi çarşamba perşembe giderim artık. bir de sabahları erken kalkıp gidiyordum, 2 gündür gidemedim, yarından itibaren sabahları da giderim sanırım.. aman başım ağrımasında.. valla insanın neresi ağrıyorsa orası kıymetli oluyor.. ben başım ağrıdığında hiçbirşey yapamaz duruma geliyorum.
Cok gecmis olsun canim. Tabi neresi agriyorsa orasi kiymetli. Yok saglik gibisi. Ins kisa surede gecer bas agrin canim

Merhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç

Abla salamura deyince aklıma geldi ben bu ton balığını almaya cesaret edemiyorum ya hiç yemedim bu yaşıma kadar tadı falan nasıl sağlıklı mı akşam gelince salataya katmak pratik olur bir kaç kişide daha gördüm aylardır alsammı almasammı diyorum
Denemekten zarar gelmez. Kalorisi cok az canim ama içinde civa varmis. Sagliga zararli aslinda

Iyi cok sukur toparladim ama hala yorgunluk halsizlik var:KK43: interneti hic sorma sinirlerim zipliyor:KK43: Bursanin gobeginde 20 gundur internetim yok ya saka gibi ttnet,millet ucra koylerde bile kullaniyor ben merkezde kullanamiyorum:KK43:
Okdan girebiliyor musun peki? Benim de dun telefonum bozuldu. Dokunmatigi calismadi. Dun aksam hallettim anca

Back
X