Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilolu fotograflarimizi buzdolabina, mutfaga bir yerlere asarsak atıştirmayi engelliyormus. Deneyen var mi?

Ben hem bunu denemek istiyorum hem de şişman fotograflarimi göresim gelmiyor. Bir de ters etki yapar mi acaba batti fishing yan going gibisinden??
Denemedim canim. Ama bu ara kilo vermede sikinti yasiyorum herseyi deneyesim var yani.

Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
2 haşl yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara:
Meyveli yoğurt

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
1 çk
bal
1/3 elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Menunu de sporunu da cok begendim.

canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit
Bende mi gitsem diyetisyene off ne bileyim kac kere gittim hic uymadim. Acaba su hazir kalori paketlerine mi baslasam. Esim de onlar sagliksiz diyor. Kafamda deli sorular. Yine artiyiim :(

Cok gec oldu arkadaslar ama gecmisi bitireyim derken bu saat oldu. Menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 ispanak koftesi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 8 badem
13.00 1kepce tarhana corbasi
yogurtlu ispanak sal. (Dun kofte yaparken yapraklarini kullandigim ispanaktan kalanlari haslamistim)
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 cupra baligi (firin da)
Salata
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus
Afiyet olsun canim.

Bende mi gitsem diyetisyene off ne bileyim kac kere gittim hic uymadim. Acaba su hazir kalori paketlerine mi baslasam. Esim de onlar sagliksiz diyor. Kafamda deli sorular. Yine artiyiim :KK43:
Sen söylememiş biz duymamış olalım canım önerini, yazıktır sana
Beslenme şeklini kavradıysan kendi kendine koçluk yapabilirsin, hepimiz diyetisyen olduk sayılır buralarda
Strese gerek yok, evinde ne varsa ölçülü bir menü hazırlayacaksın sadece

kızlar öğlen ton balıklı salata yedim, ama ton balığı çok azdı içinde, yanına da sırf oburluktan bir dilim kepekli ekmek yedim, ama yemekhaneden çıktığımda canım nasıl tatlı çekiyordu anlatamam.. yemekten sonra tatlı can çekmesini pek iyi yorumlamazlar genelde..
arkadaşımın gazıyla kahve almaya gittik, kendime soya sütlü şekersiz soğuk latte aldım, illa çikolata alalım dedi, bir tane bitter çikolata aldık zar gibi olanlardan.. ben küçük bir parça kopardım ve bana yeter, tüm isteğimi bastırdı deyip bıraktım.

ama şimdi neden ihtiyaç duyuyorum ekstra yemeye diye düşünüyorum..

kızlar öğlen ton balıklı salata yedim, ama ton balığı çok azdı içinde, yanına da sırf oburluktan bir dilim kepekli ekmek yedim, ama yemekhaneden çıktığımda canım nasıl tatlı çekiyordu anlatamam.. yemekten sonra tatlı can çekmesini pek iyi yorumlamazlar genelde..
arkadaşımın gazıyla kahve almaya gittik, kendime soya sütlü şekersiz soğuk latte aldım, illa çikolata alalım dedi, bir tane bitter çikolata aldık zar gibi olanlardan.. ben küçük bir parça kopardım ve bana yeter, tüm isteğimi bastırdı deyip bıraktım.

ama şimdi neden ihtiyaç duyuyorum ekstra yemeye diye düşünüyorum..
bende bitter çikolata aldım bir parça yiyeceğim valla

bu arada yeme problemini de 3 ana 3 ara öğün şeklinde çözebilirsin

düzenlediğimde her şey yoluna giriyor da tek bir kaçamak yaptığımda arkası çok fena geliyor.bir de çok geziyorum,hafta sonu biralar falan..sosyal hayatımda çok etkiliyor.terapistim cumartesi tek öğün off verdi..dilediğin şeyleri ye sonra dengele kaldığın yerden devam et diyor..yeme bozukluğunu çözebilmem için.çünkü asıl sorunum dengeyi bulamamam.onun için çok uğraşıyorum..

düzenlediğimde her şey yoluna giriyor da tek bir kaçamak yaptığımda arkası çok fena geliyor.bir de çok geziyorum,hafta sonu biralar falan..sosyal hayatımda çok etkiliyor.terapistim cumartesi tek öğün off verdi..dilediğin şeyleri ye sonra dengele kaldığın yerden devam et diyor..yeme bozukluğunu çözebilmem için.çünkü asıl sorunum dengeyi bulamamam.onun için çok uğraşıyorum..

ben sana hep söylüyorum.. biraz sakinleşmen lazım..

annesi o minik kuzu büyüyecek ve evi dağıtacak biri olsun isteyeceksin birak dağınık kalsın sırf yeniden dağıtsin hoşuna gidiyor diye günde 10 kez topluyorum oyuncakları. Takma kafana.
Evet cnm çok haklısın gerçekten. Bende bişey demem kendim sinirlenirim ama ona bişey demem zaten. Bide benim oğlum çok yalnız hiç arkadaşı yok çevremizde. O yüzdende dağıtsın oynasın napim işim ne toplarım.
Cok gec oldu arkadaslar ama gecmisi bitireyim derken bu saat oldu. Menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 ispanak koftesi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 8 badem
13.00 1kepce tarhana corbasi
yogurtlu ispanak sal. (Dun kofte yaparken yapraklarini kullandigim ispanaktan kalanlari haslamistim)
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 cupra baligi (firin da)
Salata
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus
Güzel cnm afiyet olsun
Aa diyette diye sordun zannettim.

Dün gelemedım
Esım gelınce tanıdık eş dost başsaglıgına geldı
Pek zaman bulamadım gelmeye
Bugünde uzaktan yemeğe belkı yatıya gelecek tanıdıklar gelecek
Uğrayamassam kusura bakmayın
Ama kaçak Göcek okuyorum
Başınız sağolsun cnm kim öldü?
3 gün yapamam ki ben midem bulanır hemen 1 gün belki 2 belki ama
Yapma zaten bende yapmam bidaha eşimle 2 gün küs gezdik bu yüzden
kızlarım dünki menümü paylaşmadım;

önce onu yazayım;

sabah; 1 bardak badem sütü, yanına 6 medine hurması ( sözde hurma detoksu yapıyorum ama yalan :) )
öğlen; 5 şiş ciğer, ama yani 5 diyince siz şimdi kocaaaman düşüneceksiniz, normal çöp şiş tarzında ( ayrıca yağlarını da çıkardım, kalır geriye 4 şiş), salata, pişmiş soğan az, 1 bardak şalgam, 2 dilim lavaş ( lavaş da kağıt gibi inceydi, büyüklükleri avcum kadar)
akşam; 1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli, 3 yk yoğurt, 2 yk patlıcan ezme

su;3,5 lt
spor; yok ( konser vardı)

bugün sabah da, badem sütüne chia attım puding yapayım diye, içine kuru kayısı ve tarçın koydum da, ben sanırım yanlış yapıyorum ya, yiyemedim kendisini.. yarısını bıraktım..
Bende şu pudingi bi yapamadım ya. Güzel menü cnm afiyet olsun
Benik detoks dün bitti gerci araya hep mandalina armut yemistim bu sefer tam yapmadim ama gene kalorisi dusuk oldu en azndan. Sabah çok guzel bi kahvalti yaptim usenmeyip kendime mandalina sıktım sekersiz meyve suyu olarak onu ictim grip havası tam vitamin olsun hasta olmamam lazim :)
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim gayet guzel. Nutellayi alma eve bence ne sana ne de cocuklara.
Bitti zaten cnm son dibini sıyırmıştım. Almicam bidahada

herkese günaydın. dün karbonhidrat almamaya çalıştım ama akşam çorbada patladı bu durum
sabah 2haşlanmış yumurta bol yeşillik 4 yeşil zeytin 100 gr peynir 2 adet ceviz
öğlen 3 köfte salata
ara 1 elma 1 mandalina
akşam yoğurt çorba 1 adet haşlanmış but salata
su 2 litre
spora halim yoktu 5 dk ısınma+40 squat+100 mekik
Guzel dikkat etmissin canim. Afiyet olsun

Back
X