Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar :)
Baya konuşmuşsunuz bugün oku oku bitmedi :)
Hemen menümle başlayayım
Sabah (7:00)
3 yk yulaf ezmesi
5 yk yoğurt
1 çk bal
1/2 muz

Ara (11:00)
1 portakal

Öğle (13:00)
Ton balıklı salata
Ayran

Akşam (17:00)
Mantarlı tavuk sote
Salata
Haşlanmış brokoli

Su. 2l
Spor: 7 km yürüyüş/ koşu, toplam 17.033 adım bugün
Bukadar guzel olmasın menü
Çemkıremıyom be ya
Aaaa dur dur su nıye az bakıyımmmmm
Ahanda mınnacık bırsey buldum

Selaaam herkese:KK54:hepinizi çook özledim , en kısa zamanda zamanda tekrar takıma dönmek ve aranızda olmak istiyorum.mezun olmadan bu takımı bırakmaya hiç niyetim yok.ya olacak ya llacakEn Büyük KK

Herkese kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum:KK200::KK200::KK200:
Gıtme dur ne olursun
Azcık daha zayıflayak senınnnnle
Gıtme kal ne olursun
Az daha spor yapak geyıkleeee

İyi akşamlar kızlar :)
Baya konuşmuşsunuz bugün oku oku bitmedi :)
Hemen menümle başlayayım
Sabah (7:00)
3 yk yulaf ezmesi
5 yk yoğurt
1 çk bal
1/2 muz

Ara (11:00)
1 portakal

Öğle (13:00)
Ton balıklı salata
Ayran

Akşam (17:00)
Mantarlı tavuk sote
Salata
Haşlanmış brokoli

Su. 2l
Spor: 7 km yürüyüş/ koşu, toplam 17.033 adım bugün
maşallah çok güzel

herkese günaydın. dün karbonhidrat almamaya çalıştım ama akşam çorbada patladı bu durum
sabah 2haşlanmış yumurta bol yeşillik 4 yeşil zeytin 100 gr peynir 2 adet ceviz
öğlen 3 köfte salata
ara 1 elma 1 mandalina
akşam yoğurt çorba 1 adet haşlanmış but salata
su 2 litre
spora halim yoktu 5 dk ısınma+40 squat+100 mekik
Afiyet olsun canim. Menu de spor da guzel bence.

:KK70: 4 YAŞINDA TEYZESİ.
Ne de güzel ifade etmiş oyuncaklarına dokunmanı istemediğini

Öhöm öhöm ders başlıyor
Lütfen kuzunu karşına al, evin değişik yerlerinde oyuncaklar olunca hem birbirlerinden ayrı kalıp üzülebilirler, hem yerlerinin belli olmaması beni üzüyor, hem de senin için oyuncaklarının bir arada olması rahat oynaman açısından daha kolay olur, sana evimizde bir oyun köşesi yapalım, oyuncakların hep orada olsun de, yerine sen karar ver de ama onu da yönlendir seçeneklerinle, örneğin koltuğun arkası veya kullanılmayan yemek masasının altı, eğer varsa yemek masasının altını tercih edecektir.
Sen de böylece arkasından toplamamış olursun, kuzun da ağlamaz :)

18.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, 4 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz

11:00 tek şekerli kahve

15:00
1 dl ekmek, 6 yk susuz nohut yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz

Su : 2,5 lt
Spor :8.000 adım

kızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba :oops::oops:
Kaptanimizin kararina bagli arkadasim

istanbul iki adım cidden gelir sopalarım.
:oops::oops:
bunun adı aç gözlüluk olabilirmi ya insanın canının çikolata istemesi nasıl birşey çok merak ediyorum eşimin de çikolata krizleri var nasıl ya iraden nerde diyorum. Alır yani saat 3 olsun canı istesin gider alır. Hayatım canın istediğinde onu reddet ve bunun hazzini birkaç saat sonra çikolatayi unuttugunda yaşa lütfen.

canım lütfen sakin ol. Bu iş senin beyninde bitiyor ya kaçamak yapıp sonu gelmeyen kaçamaklar a devam edersin yada beynini ben onu istemiyorum diye ikna edersin. Bir kaç kez bunu basardiginda inan kaçamak yapmaktan vazgeciyorsun. Ben buranin da etkisiyle ağzımdakini pişmanlık la geri cikarmis im dir. Kendini sev kendine değer ver ve gerisinin nasıl çorap sokugü gibi geldiği ni izle. Hoşgeldin bu arada ben Elif. Ayrıca doğru yerdesin.

Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))

Amaninn dikkat dikkat diyorum canım.
Nıye gıdıp kendını yoruyon
Sopalamayalım takımdan atalım
Bak mıllet burnu kaf dağında atarını attı gıttı kendını rezıl ettı
Gerçi çoğu atar keyfıme keyf katar

Teşekkür ederim canım Ben de Sahra.Bir süre bayağı kaçamaksız gitmem gerek farkındayım.Kesinlikle burası doğru yer ona inanıyorum.daha önce de burda yapmıştım inşallah yine burda yapacağım <3
Sahra gerçek ismın mi
Çok güzelmiş
Canımcım salmak yok anlaşalım şimdiden de
Bak gelın olacan kafan gözün yarık gelınlık gıyme
Malum kötü menülere takunya fırlatıp
Yendiğini bogazına diziyom

kızlarım dünki menümü paylaşmadım;

önce onu yazayım;

sabah; 1 bardak badem sütü, yanına 6 medine hurması ( sözde hurma detoksu yapıyorum ama yalan :) )
öğlen; 5 şiş ciğer, ama yani 5 diyince siz şimdi kocaaaman düşüneceksiniz, normal çöp şiş tarzında ( ayrıca yağlarını da çıkardım, kalır geriye 4 şiş), salata, pişmiş soğan az, 1 bardak şalgam, 2 dilim lavaş ( lavaş da kağıt gibi inceydi, büyüklükleri avcum kadar)
akşam; 1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli, 3 yk yoğurt, 2 yk patlıcan ezme

su;3,5 lt
spor; yok ( konser vardı)

bugün sabah da, badem sütüne chia attım puding yapayım diye, içine kuru kayısı ve tarçın koydum da, ben sanırım yanlış yapıyorum ya, yiyemedim kendisini.. yarısını bıraktım..
Afiyet olsun canim. Sevil cim kilo verme asamasin da sakatat yenmemeliymis canim. Diyetisyenim yasakladi. Onu haricin de guzel menun.

Kaptan yok
Gıttı
Kayboldu
Yer yarıldı ıcıne gırdı
Şu an wc den seslenıyor
27 kışı salonunu ve bahcesını zaptettı
Kiyamam ya turkiye de bir ordu agirladin resmen cenaze zamani. Simdi de esin dondu diye orda. Kolay gelsin canim keske elimizden bir sey gelse yardim edebilsek.

Kiyamam ya turkiye de bir ordu agirladin resmen cenaze zamani. Simdi de esin dondu diye orda. Kolay gelsin canim keske elimizden bir sey gelse yardim edebilsek.
Bulaşığı yıka
Balkonu topla
Salonu temızle
Banyo wc ama ıkıser tane bır domestosla
Hepsınden önce bana kahve yap
Kumandayı ver çabuk
Örgümü ör elım agrıyor
Çocukları yıka
Masal oku yatır
Şimdilik

Back
X