- 4 Şubat 2014
- 4.832
- 17.555
- 408
Nasil bir gelinlik istiyorsun? Balık, prenses modeli.. vs? Bir de düğün fotograflarini filan düşün motive eder bence seni.evet Derya hayalimdeki o rahat gelinliği giyebilmem için incelmem şart.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bir gelinlik istiyorsun? Balık, prenses modeli.. vs? Bir de düğün fotograflarini filan düşün motive eder bence seni.evet Derya hayalimdeki o rahat gelinliği giyebilmem için incelmem şart.
Canim benim ya. Allah kolaylik versin.Bulaşığı yıka
Balkonu topla
Salonu temızle
Banyo wc ama ıkıser tane bır domestosla
Hepsınden önce bana kahve yap
Kumandayı ver çabuk
Örgümü ör elım agrıyor
Çocukları yıka
Masal oku yatır
Şimdilik
Beril cim haklisin. Ben de kiyamiyorum o arkadasaAma ben kıyamam ki sana
Şakası bıle burdu içimi
Hilalcim daha önceki menulerine gore daha iyi, ama mercimeği öğleye kaydirabilirdin. Ben cok sevdiğim ve bana kilo olarak geri dondugu icin midir nedir. Surekli mercimek corbasi gozume batiyor menulerde. Algida secicilikKızlar ben hazırlanmaya başladım öpüyorum hepinizi menümu yazayım size açlık hissedersem diye süt ve ceviz alıcam yanına
Sabah 9
3 yk yulaf
1 yk chia
Süt
Öğlen 12
4 yemek kaşığı kadar biber buğulama
1 dilim ekmek
Aksam 15.00
1 kepçe mercimek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
1.5 şu 3 olur o bugün
Güzel bence öğlen yemissin en azindan. Takilma lahmacuna. Sporun iyiymis. Cardio terletiyor :)Menum
Sabah:
Tavada 2 yumurta (1tk zeytinyagi ile)
1 sb mandalina suyu
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
Ceri domates salatalik
1 roll ekmek
Öğlen:
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
Akşam:
Yesillik turp havuc mor lahanadan salata
1 bardak kefir
Su: 2,5 litre
Spor: 8000 adim
40 dk cardio
Bugün nasil oldu bilemedim lahmacuna kafam takildi aslinda. ama istahimin masallahi var yedikçe yiyesi geliyo ama daha yemem bugün bu kadar
Guzel fikirNe de güzel ifade etmiş oyuncaklarına dokunmanı istemediğini
Öhöm öhöm ders başlıyor
Lütfen kuzunu karşına al, evin değişik yerlerinde oyuncaklar olunca hem birbirlerinden ayrı kalıp üzülebilirler, hem yerlerinin belli olmaması beni üzüyor, hem de senin için oyuncaklarının bir arada olması rahat oynaman açısından daha kolay olur, sana evimizde bir oyun köşesi yapalım, oyuncakların hep orada olsun de, yerine sen karar ver de ama onu da yönlendir seçeneklerinle, örneğin koltuğun arkası veya kullanılmayan yemek masasının altı, eğer varsa yemek masasının altını tercih edecektir.
Sen de böylece arkasından toplamamış olursun, kuzun da ağlamaz :)
Tebrikler busra.36 dk lik ağır olduğunu düşündüğüm kardiyo mu yaptım valla bittim, tıkandım 45 e tamamlayayım dedi. Kalkmadı bacaklarım![]()
Evet çok oldu ama cnm hep tatlı istiyo ve eşim şuan karşımda çikolataları götürüyo![]()
afiyet olsun canım sebzeli pide bildiğimiz pide değilse menü güzel ama akşama kadar aç kalmış olman pek güzel değil.
Arkadaslar özellikle listede olan canlar cuma tartı gününe yakın bakliyat tüketmeyelim salı dan sonra mesela. Çünkü şişkinlik yapıyor ve tartıya yansıyor ne yazık ki. Sizi seviyorum.
Firsatini yakslayinca hemen foruma giriyorum valla berilcim. Cuma icin ne olur bilmiyorum ama burda olmak keyifli.FitFiliz bu katılımın için sanada teşekkürler
Allah bılıyor ya sızı Gözde seçerken gözden çıktıydım
Benı şaşırttınız
Bırde tartıda şaşırtın emı
Şaşkın kaptan edın benı
Hic kabakla mantari bir arada denememistim. (hatta dusunmedim bile). Kahrolsun kilolar, ne günlere kaldik caanim mantari erimis kasar peynirinden ayirip kabağa eklicezBen kabağı rendeliyorum tuzlayıp sulanmasını bekliyorum suyunu sıkıyorum. Sonra içine kabağın miktarına göre yumurta kırıyorum biraz zeytinyağ beyaz peynir maydonoz dereotu taze soğan yani bildiğin mücver yapıyorum kek kıvamında oluyor. Fırına atıyorum. Tam pişmeden mantarları ince ince kıyıyorum onuda üzerine koyup biraz pişiriyırum sonra isteğe göre yine peynir koyabilrsin üzerine. İster yoğurtla ister sade yiyebilirsin. Çok lezzetli oluyo ben kabakla mantarı çok yakıştırıyorum. Tavsiye ederim. (Ayy cnm çekti ve işin kötüsü evde mantar ve kabak yok)
Off hem de nasil usurken basliyorum bitirdigimde camlari falan aciyorum yani kan dolasimi acayip artiyor :)Güzel bence öğlen yemissin en azindan. Takilma lahmacuna. Sporun iyiymis. Cardio terletiyor :)
Oh iyi yapmissin canim. Yarin icin kolay gelsin.spor yapasım yoktu yapsam mi yapmasam mi derken yaptım çok şükür geldim az biraz bakıp gideyim sabah erken kalkacağım nöbetçiyim yarın
afiyet olsun18.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, 4 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz
11:00 tek şekerli kahve
15:00
1 dl ekmek, 6 yk susuz nohut yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz
Su : 2,5 lt
Spor :8.000 adım
ayy ben okurken yoruldum valla kolay gelsinBulaşığı yıka
Balkonu topla
Salonu temızle
Banyo wc ama ıkıser tane bır domestosla
Hepsınden önce bana kahve yap
Kumandayı ver çabuk
Örgümü ör elım agrıyor
Çocukları yıka
Masal oku yatır
Şimdilik
afiyet olsun canım menü de spor da güzel benceBugünkü menüm
Sabah 3 YK Müsli süt
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase tavuk suyu çorbası ton balıklı salata
Ara 1 elma 1 avuç leblebi kabak çekirdeği dut kurusu
Akşam 1 kk peynir 1.5 tabak karnabahar yemeği yoğurt 1 YK Müsli 1 yk kusburnu marmelati 1/2 catal helva kizlar aksam canim cok tatli cekti pismanim ama boyle durdurabildim kendimi
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
afiyet olsun çok güzel bir menüMenüm gelsin
Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz
Saat 11
1 yumurta
1 CEVİZ
1 kk peynir
Saat 13:30
1 kase yoğurt çorbası