Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kabağı rendeliyorum tuzlayıp sulanmasını bekliyorum suyunu sıkıyorum. Sonra içine kabağın miktarına göre yumurta kırıyorum biraz zeytinyağ beyaz peynir maydonoz dereotu taze soğan yani bildiğin mücver yapıyorum kek kıvamında oluyor. Fırına atıyorum. Tam pişmeden mantarları ince ince kıyıyorum onuda üzerine koyup biraz pişiriyırum sonra isteğe göre yine peynir koyabilrsin üzerine. İster yoğurtla ister sade yiyebilirsin. Çok lezzetli oluyo ben kabakla mantarı çok yakıştırıyorum. Tavsiye ederim. (Ayy cnm çekti ve işin kötüsü evde mantar ve kabak yok)
Ben aynisini mantarsiz uapiyorum canim. Mantar severi deneyeyim sagol tarif icin.

Menum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan turk kahvesi
11.30 2 erik 8 badem
13.00 3 kofte
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 canak tavuklu enginar y.
1 kase cacik
Salata
19.00 2 erik
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi (icicem)
Su 3 lt.
30 dk. Yuruyus
Afiyet olsun canim.

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
Menun gayet guzel. Afiyet olsun canim.

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
Canim tabi dinlenemedin ki nasil iyilesesin. Cook gecmis olsun twkrar. Acil sifalar

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
Kolay gelsin canim. Vucut direncini yukseltmeye calismalisin. Vitamin takv.filan al bence.

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
Afiyet olsun canim. Menun dengelu ve guzel bence.

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Selam derya cim. Afiyet olsun canim. Guzel ve dengeli bir menu olmus. Sporun da guzel ama sanki sana hafif kalmis (senden genelde daha fazlasi gordugumuz icin)

Back
X