Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar GÜ NAY DIIIINNN:KK76:
Ben kahvaltı yapıyorum yarım saattir. Dün akşam yatarken çok acıkmıştım hep kahvaltıyı hayal ederek uyudum ama gel gelelim kahvaltı bana ben kahvaltıya bakıyorum :eek: bu hiç normal değil. :KK70:
Yarısını yedim yarısınıda 1-2 saat sonra yeyim bari.

Tarif süper canım sağol
Zeytinyağlı yaptım, soğan, sarımsak, 1 tk salça, kırmızı toz biber, ev yapımı konserve domates, karabiber tuz, üstüne kabak, kendi suyunda pişiyor şimdi
Afiyet olsun cnm ellerine sağlık :)
Sana da iyi uykular canım, sabaha hafiflemiş uyan inşallah
İnan hayatımda ilk kez diyette olduğum haşde 4 gündür tartılmadım. Bu bir ilk ama çok merak ediyorum:KK57:
Hazir netim gelmisken ogrenciler icin etkinlik odev hazirladim malum 1. Siniflari okutuyorum odevsiz olmuyor
Ela ile lale el ele elle el ele.... Allah kolaylık versin cnm ya 2-3 hafta önce ablamlardaydım oğlu 1. sınıf. Ödev yaptırmak nekadarda zor ablam bi tanesiyle zor uğraşıyo sizlere ne demeli. Allah peygamber sabrı versin inş.
Ben aynisini mantarsiz uapiyorum canim. Mantar severi deneyeyim sagol tarif icin.
Ben mantarıda kabağıda çok severim. Bu tarifide tvden almıştım cnm ama o kabak kısmını büyük tepsiye yaymıştı incecik olmuştu. Vejeterjan veya diyet pizza yapmışlardı bu şekilde. Bende iki şekildede yapıyorum.
Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
Afiyet olsun cnm
Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Afiyet olsun cnm
Bu gun biraz yoruldum arkadaslar. Yarin da kontrolum var sabahtan hastaneye gidicem. Ben de cikiyorum. Iyi geceler. Yarin tum isleriniz kolaycacik hallolmasi dilegiyle...
Acil şifalar diliyorum arkadaşım umarım kötü bişey değildir.

herkese günaydın dün güzel menüler olmuş herkesi tebrik ederim
sabah: 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 150 gr et 2 adet enginar (garnitürsüz)
ara 1 armut minnak parça bitter
akşam yoğurt çorba salata 1 ufak parça tavuk kanat
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........

ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
Seninde menün güzel cnm afiyet olsun

Umarım tek problemin eyvah gelinliğim b geldi olur. Ayy ama o da telas di mi yaa:KK66: canim boyun kac senin merak ettim?

boyum 1,66 canım kilomda 78 civarı..karar veremiyordum bir türlü.yaptığımda kilo verebiliyorum ve öyle yavaşta değil güzel gidiyor.ama hafta sonu kaçamak yapıyorsam ufacık sonrasında kendimi durduramıyorum.terapistimde ısrarla kaçamak yap diyor :)

kızlar cidden bu grubun motivasyonu süper ve ötesi..daha öncede böyleydi takım kapanmadan.inşallah hepimiz burdan mezun oluruz en kısa zamanda.bende ince gelin olurum.teşekkür ederim tekrar gruba kabul ettiğiniz için <3
mezun olsam bile seni düğüne zayıf gönderecem ahtım olsun gözüm üstünde:işsiz:

boyum 1,66 canım kilomda 78 civarı..karar veremiyordum bir türlü.yaptığımda kilo verebiliyorum ve öyle yavaşta değil güzel gidiyor.ama hafta sonu kaçamak yapıyorsam ufacık sonrasında kendimi durduramıyorum.terapistimde ısrarla kaçamak yap diyor :)
Terapistin neden illa kaçamak yap diyor cnm

Selaaam herkese:KK54:hepinizi çook özledim , en kısa zamanda zamanda tekrar takıma dönmek ve aranızda olmak istiyorum.mezun olmadan bu takımı bırakmaya hiç niyetim yok.ya olacak ya llacakEn Büyük KK

Herkese kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum:KK200::KK200::KK200:

özledim be aşkitom.. :(

Menum
Sabah:
Tavada 2 yumurta (1tk zeytinyagi ile)
1 sb mandalina suyu
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
Ceri domates salatalik
1 roll ekmek
Öğlen:
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
Akşam:
Yesillik turp havuc mor lahanadan salata
1 bardak kefir
Su: 2,5 litre
Spor: 8000 adim
40 dk cardio
Bugün nasil oldu bilemedim lahmacuna kafam takildi aslinda. ama istahimin masallahi var yedikçe yiyesi geliyo ama daha yemem bugün bu kadar

lahmacun bence vücudun karbonhidrat istemesinden, bilinç altın seni kandırıyor.. dikkat et :) ona biraz fazla protein ver..

Menüm

Sabah 7.30
Sahanda bi yumrta bi çaykaşığı tereyağ ile
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Bi çay bardağı süt
Domates
1 dilim çavdar

Ara 9.30
Sütlü nescafe şekersiz

Öğlen 12.15
Bir kase mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurt
Yarım dilim çavdar

Ara 2.00
Şekersiz türk kahvesi
İki kare bitter

Ara 3.30
Yerli muz

Akşam 18.00
Bi kase tarhana
3 yemek kaşığı hamsi buğlama
Bol salata
Yarım bardak limonata çok az şekerli
2 yudumluk kavun

Su 2.5 lt
Spor 3000 adım tempolu yürüyüş
Ayrıca pazarda ağır poşetlerle yürüyüş:ruh:

kahve ve şeker seni kesmemiş olmalı ki muz ihtiyacı hissetmişsin, öğlen yemeğinde protein biraz daha fazla ye ki, şeker ihtiyacı olmasın..

Afiyet olsun canim. Sevil cim kilo verme asamasin da sakatat yenmemeliymis canim. Diyetisyenim yasakladi. Onu haricin de guzel menun.

yaa, ben sık tüketmiyorum ama, özlüyorum ya.. çikolatadan daha çok özlüyorum :(

Bugünkü menüm
Sabah 3 YK Müsli süt
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase tavuk suyu çorbası ton balıklı salata
Ara 1 elma 1 avuç leblebi kabak çekirdeği dut kurusu
Akşam 1 kk peynir 1.5 tabak karnabahar yemeği yoğurt 1 YK Müsli 1 yk kusburnu marmelati 1/2 catal helva kizlar aksam canim cok tatli cekti pismanim ama boyle durdurabildim kendimi
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş

ben akşam menüsünü gözümde canlandıramadım. helva neden yedin demiyorum. peynir, karnıbahar yemeği+yoğurt okey, peki arkasından müsli ve marmelat nasıl oldu?

bu nasıl bir menüüüü????

Spor olayını çok abartmadan rutine bağlayıp yapmalıyım olarak anladım sağolun

Bir soru daha sorayım kızlar
Evde korsem var, şu ten marka olanlar var ya kıyafet içi için olanlar hani, söylemesi ayıp S beden alıp zorla içine girmiştim, bayağı sıkı tutuyor, hazır kış gelmişken bir faydası olur mu acaba sporda ya da gün içinde giysem, korse kullanıp faydasını gören var mı

ben aklıma geldikçe takıyorum.. göbeğim düzleşsin diye.. benim ki çelik korse.. ama korseleri 4-5 saatten fazla takmayın diyorlar günlük.. dolaşımı etkilediği için..

Arkadaslar özellikle listede olan canlar cuma tartı gününe yakın bakliyat tüketmeyelim salı dan sonra mesela. Çünkü şişkinlik yapıyor ve tartıya yansıyor ne yazık ki. Sizi seviyorum.

dün akşam kuru fasulye yedim ben :(

Ben dee, cok severim eti. Ama niye hemen arti yapiyor acaba? Hani proteinle ogunlere baslamak oneriliyor ya illa süt yoğurt yumurta mi olacak? Diyetisyen bana buyukce bir yumurta büyüklüğünde köfte et olabilir demişti. Ama olmuyor iste :KK43:(

öğünlere proteinle başlamak insülin hormonunu geç harekete geçiriyor ve yavaş arttırıyor vücutta, bu istenilen birşey, çünkü ne kadar hızlı artarsa o kadar hızlı düşüyor ve biz de o kadar çabuk acıkılıyor..

Gecenlerde ben de merak etmistim bunu. Chianin gunluk bir sınırı var mi acaba? Bir de kinoayi merak ediyorum. Henüz deneyemedim onu

ben de bi bakayım ya.. bilinçsiz de tüketmeyelim..

Hic kabakla mantari bir arada denememistim. (hatta dusunmedim bile). Kahrolsun kilolar, ne günlere kaldik caanim mantari erimis kasar peynirinden ayirip kabağa eklicez :KK43:(
Neyse canim deneriz. Degistirmek lazim di mi damak tadimizi :KK66:

ben de ıspanak içine koyuyorum mantarı çok yakıştırıyor.

Menum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan turk kahvesi
11.30 2 erik 8 badem
13.00 3 kofte
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 canak tavuklu enginar y.
1 kase cacik
Salata
19.00 2 erik
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi (icicem)
Su 3 lt.
30 dk. Yuruyus

maşallah kuzumun menülerini görünce ne kadar az yiyorum diyorum ya.. senin gibi düzenli olabilmeyi isterdim..

Bu gun pek giremedim arkadaslar. Yengem vardi sonradan ablam ve arkadaslarim geldi. Menu paylasimindan once gecmis mesajlari okudum arada kacirdigim varmi bilmiyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. 13. Takim bireyleri seviliyorsunuz.:KK36:

biz de seni seviyorum.. iyi ol hep..

Hazir netim gelmisken ogrenciler icin etkinlik odev hazirladim malum 1. Siniflari okutuyorum odevsiz olmuyor

ya ne tatlı bir işin var.. aynı zamanda acayip zor gibi benim için.. takdir ediyorum seni..

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef

ohh afiyet olsun.. sporda olsa nazar değermiş :)

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus

annem canım sabahları birazcık daha mı fazla yesen..

ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........

bir gün ben de öyle yazabilecek miyim gururla.. :) kıskandım.. maşallah..

Terapistin neden illa kaçamak yap diyor cnm

dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..

sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..:(

dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..

sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..:KK43:
canım meyveli bar ye tatşı isteğini alıyor alkolde fazla almamaya çalış ya d ayanında bişey yeme alkolün çok mu kaçırdın ertesi gün karbonhidrat ve şeker yasağı koy

Back
X