Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..

bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..

dün ki menüm;

sabah; kuru kayısı ve badem sütlü chialı puding, 1 küçük armut
öğlen; ton balıklı salata, 1 roll ekmek,
ara; soya sütlü latte şekersiz ama hepsini içemedim yarısı duruyor hala..
ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)

su;3 lt
spor; 35 dk sabah sporu (kardiyo)

canım meyveli bar ye tatşı isteğini alıyor alkolde fazla almamaya çalış ya d ayanında bişey yeme alkolün çok mu kaçırdın ertesi gün karbonhidrat ve şeker yasağı koy

aynen öyle yapmam gerek canım biliyorum..ertesi gün karbonhidrat ve şeker almazsam dengeler demişti diyetisyen de terapistte.haftada 1'e indirdim zaten.abartmıyorum eskiden 2-3 oluyordu.bir de çok sık yurt dışına çıkıyordum.şimdi bayağı azalttım..

şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..

bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..

dün ki menüm;

ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)

su;3 lt

süper menün canım afiyet olsun.sen bayağı azaltmışsın yeme olayını valla süper

Hazir netim gelmisken ogrenciler icin etkinlik odev hazirladim malum 1. Siniflari okutuyorum odevsiz olmuyor

Allah yardımcın olsun, en kıymetli mesleklerden, emanetlerin en kıymetlilerine sahipsin. Maşallah :))

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef

başarılı bir menü daha. Bol eksi getirsin İnşallah :)

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar. 1 domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve.1kuru erik
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
Oglen: yarim yt elbasan. Salata
Ara: 2 fincan kakao (sicak suya karistirip ictim cok acikinca). Armut
Aksam: 3 parca tavuk izgara. Salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk yuruyus

Şu kakao olayını bende yapcam ya. iş yerinde iyi olur. :) menüne laf edemiyorum bile.

herkese günaydın dün güzel menüler olmuş herkesi tebrik ederim
sabah: 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 150 gr et 2 adet enginar (garnitürsüz)
ara 1 armut minnak parça bitter
akşam yoğurt çorba salata 1 ufak parça tavuk kanat
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........

Senin Menün de o güzel menülerden :)

dün ki menüm;

ara;3 hurma

su;3 lt

Allah kolaylık versin. Sporla aşurenin ısrarı, erimiştir bence :)

Yaaaaaaa bütün alıntılar uçmuş telefon kapanınca :( şarj bitecek zamanı buldu okudum kızlar 15 sayfa neredeyse kuru fasulye yememin sebebi adam gibi besleneyim diyeydi yoksa abur cubara gider elim bugün pırasa yiycem akşam tekrar bir kına daha var orada tepişir spor yapmış olurum

dün ki menüm;

ara;3 hurma

su;3 lt
güzel bence

Menum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan turk kahvesi
11.30 2 erik 8 badem
13.00 3 kofte
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 canak tavuklu enginar y.
1 kase cacik
Salata
19.00 2 erik
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi (icicem)
Su 3 lt.
30 dk. Yuruyus
Çok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş abla

Slm kizlar bugunku menum

menünde sporunda çok güzel

ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
menün çok güzel

özledim be aşkitom.. :KK43:

lahmacun bence vücudun karbonhidrat istemesinden, bilinç altın seni kandırıyor.. dikkat et :) ona biraz fazla protein ver..

kahve ve şeker seni kesmemiş olmalı ki muz ihtiyacı hissetmişsin, öğlen yemeğinde protein biraz daha fazla ye ki, şeker ihtiyacı olmasın..

yaa, ben sık tüketmiyorum ama, özlüyorum ya.. çikolatadan daha çok özlüyorum :KK43:

ben akşam menüsünü gözümde canlandıramadım. helva neden yedin demiyorum. peynir, karnıbahar yemeği+yoğurt okey, peki arkasından müsli ve marmelat nasıl oldu?

bu nasıl bir menüüüü????

ben aklıma geldikçe takıyorum.. göbeğim düzleşsin diye.. benim ki çelik korse.. ama korseleri 4-5 saatten fazla takmayın diyorlar günlük.. dolaşımı etkilediği için..

dün akşam kuru fasulye yedim ben :KK43:

öğünlere proteinle başlamak insülin hormonunu geç harekete geçiriyor ve yavaş arttırıyor vücutta, bu istenilen birşey, çünkü ne kadar hızlı artarsa o kadar hızlı düşüyor ve biz de o kadar çabuk acıkılıyor..

ben de bi bakayım ya.. bilinçsiz de tüketmeyelim..

ben de ıspanak içine koyuyorum mantarı çok yakıştırıyor.

maşallah kuzumun menülerini görünce ne kadar az yiyorum diyorum ya.. senin gibi düzenli olabilmeyi isterdim..

biz de seni seviyorum.. iyi ol hep..

ya ne tatlı bir işin var.. aynı zamanda acayip zor gibi benim için.. takdir ediyorum seni..

ohh afiyet olsun.. sporda olsa nazar değermiş :)

annem canım sabahları birazcık daha mı fazla yesen..

bir gün ben de öyle yazabilecek miyim gururla.. :) kıskandım.. maşallah..
İŞTEN GELİNCE ÇOK ACIKMIŞTIM SIRAYLA HEPSİNİ YEDİM DAHA NELER YERDİM AMA DURDURDUM KENDİMİ 7 ye doğru evde oluyorum yemek pişene kadar öyle oldu

kızlar cidden bu grubun motivasyonu süper ve ötesi..daha öncede böyleydi takım kapanmadan.inşallah hepimiz burdan mezun oluruz en kısa zamanda.bende ince gelin olurum.teşekkür ederim tekrar gruba kabul ettiğiniz için <3
Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz:KK52:

dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..

sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..:KK43:
bu birazcık bende de var canım bende bi kaçamak yapınca o gün bozuldu diyorum benimde toparlamam lazım bu durumu terapsitin önerilerini burdan paylaşmaya devam edersen sevinirim

dün ki menüm;

ara;3 hurma

su;3 lt
ödemi düşünmezsek kötü değil menün canım

nefertityy nefertityy tatlim hani geçen gün yazmistin ya, yemek yedikten hemen sonra caninin tatli istemesi hayra alamet değil diye; niye öyle söyledin bir hastalik belirtisi mi?
Benim esimde sürekli öyle bir durum var da o yüzden soruyorum. :110:

yeterli bir besin almadığımızda da tatlı isteği oluşuyormuş.. yeterli besinden kasıt, hücreyi doyurması gereken besinler.. hızlı yemek yendiyse ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunda böyle oluyormuş diye de okudum..

Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim
allah kolaylık versin

Menumu yazayim

Sabah 07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kepce kuru fasulye ve yesillik.

Ara iki mandalina

Aksam:18.45 bir tabak et haslama ve yesillik.

2 litre su spor yok malesef
afiyet olsun
Slm kizlar bugunku menum

her zamanki gibi maşallah güzel menü

ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
afiyet olsun güzel bence
Bugun baklıyat
Turşu
Pılav vs kh
Tatlı kek pasta vs yıyenle yarın kötü oluruz
Aksama meyve bırakmayın bıde
ben yeniyorum üstelik adetliyim ve canım çok çekiyor ama yine de sabah artı 100gr bu hafta hic veremedim vücut dirence geçti
günaydın kızlar nasılsınız ? bu sabah 10 gün sonra enerji dolu uyandım..ve kesin karar verdim.düğüne kadar bayağı bayağı dikkat edeceğim.terapiyi de aksatmayacağım.
çok güzel inşallah hep böyle olur istediğin gibi bir düğünün ve evliliğin olur

dün ki menüm;

ara;3 hurma

su;3 lt
afiyet olsun

Hosgeldin canim. Ozledik seni

Afiyet olsun canim. Arada yenebilir bence lahmacun.

Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun c

afiyet olsun canim
Ben de oyle düşünüp yedim zaten ama bu gun persembe cok dikkat ediyorum haberin ola :D

kızlar cidden bu grubun motivasyonu süper ve ötesi..daha öncede böyleydi takım kapanmadan.inşallah hepimiz burdan mezun oluruz en kısa zamanda.bende ince gelin olurum.teşekkür ederim tekrar gruba kabul ettiğiniz için <3
Canim gercekten motive acisindan iyi oluyor bu sekilde

İŞTEN GELİNCE ÇOK ACIKMIŞTIM SIRAYLA HEPSİNİ YEDİM DAHA NELER YERDİM AMA DURDURDUM KENDİMİ 7 ye doğru evde oluyorum yemek pişene kadar öyle oldu
Yemeklerini aksamdan yapip birakmayi dene bence canim 7den sonra zor olur

Back
X