Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende hafta sonu reglimi bekliyorum.yarın tartılmayı düşünmüyorum eğer direk listeye girmeyeceksem :)
Böyle düşünmene şaşırdım
Mümkünse yarın tartıl lütfen
Kuralları esnetmek olmasın degılmi
1. Takımın listesınde degılmısın yoksa
Senın durumu anlamadım ben şimdi

Böyle düşünmene şaşırdım
Mümkünse yarın tartıl lütfen
Kuralları esnetmek olmasın degılmi
1. Takımın listesınde degılmısın yoksa
Senın durumu anlamadım ben şimdi

1.takımdayım canım.kaptan bu takıma geçmeme ok dedi.eğer geçebiliyorsam burda listede olmak istiyorum.su an 1.takımdayım o yüzden sordum

oturacağınız ev işine yakın mı kuzum? konuştuk ama hatırlayamadım..

bence sen tartıl, artı da olsan, buraya gel, ve sonrasında yavaş yavaş kilo vermelerini görelim. bak ben senden birşey isteyeceğim. oturdum hesapladım senin düğününe yaklaşık 24 hafta var. senden ricam ilk 5 hafta istikrarlı olarak 500gr vermen..

ben de seninle bir gidicem. 5 hafta bir vücudu hazırlayalım, ayarlayalım. 75i gör.. sonra kademeli olarak 1 kiloya çıkmanın yoluna bakalım.

olur mu?

ben de mayalıyorum ama hala cıvık oluyor ya..

yok canım daha da uzak..mecidiyeköy'de oturacağız kısmet olursa.yeni iş bakacağım bir süre dinlenirim tazminatı alıp ya da denerim biraz bilmiyorum.

1.takımdayım canım.kaptan bu takıma geçmeme ok dedi.eğer geçebiliyorsam burda listede olmak istiyorum.su an 1.takımdayım o yüzden sordum
O takıma kılo bıldırımı yapmayı dusunmuyormusun yarın
Yada transfer kurallarınımı bılmıyorsun canım

ay kızlar, kermes olacak 1 saat sonra.. illa yardım edeceksin diyorlar, tabi ki de ederim ama, sanırım kendi getirdiğimi yiyip bırakacağım :)

toplumda da yememek sıkıntısı oluyor.. yok neden yemiyorsun, ne var ucundan tatsan, bilmem ne.. :) ekşınlardan haberdar ederim sizi de..
amannnn şuncacık şeyden ne olacak sende yarın yemezsin derler bide

Oraya bıldırım yapıp transfer ıstegın belırtılmelıkı buraya gelebılesın gülüm

tamam canım çok teşekkür ederim bilmiyordum yarın son bildirimi oraya yapayım o halde.diğer kaptan sana sorduğunu takımın kalabalık olduğunu ve cevap beklediğini söylemişti de o yüzden bilemedim.yarın bildirim yapıp size transfer oluyorum sonraki hafta o zaman dimi?

<3

Menum bugün cok hoş bence persembeye uygun erkende kapattim :)
Sabah:
1 ceviz
2 yumurtadan omlet 1 tk yag ile
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 ceri domates 1 salatalik
Öğlen: 1 armut 1 mandalina
Aksam: 1 yt kıymalı karnibahar yemegi, 3 yk yogurt, kucuk bir kase salata
Su: simdilik 2 litre daha artar
Spor: 6000 adim, 40 dk kardiyo

tamam canım çok teşekkür ederim bilmiyordum yarın son bildirimi oraya yapayım o halde.diğer kaptan sana sorduğunu takımın kalabalık olduğunu ve cevap beklediğini söylemişti de o yüzden bilemedim.yarın bildirim yapıp size transfer oluyorum sonraki hafta o zaman dimi?

<3
Kaptanına da soyledıgım gıbı onun ıcın sorun degılse
Sende kurallara uyarım dıyorsan benım ıcın hersey uygundur
Ben sadece bır takım sessız dıye baska takıma geçmeye bıraz karşıyım
Takımınızada yazdım buraya gelıp sohbete katılın
Motıvasyon olsun ama lıstede bırıncı takımda kalın dıye

oturacağınız ev işine yakın mı kuzum? konuştuk ama hatırlayamadım..

bence sen tartıl, artı da olsan, buraya gel, ve sonrasında yavaş yavaş kilo vermelerini görelim. bak ben senden birşey isteyeceğim. oturdum hesapladım senin düğününe yaklaşık 24 hafta var. senden ricam ilk 5 hafta istikrarlı olarak 500gr vermen..

ben de seninle bir gidicem. 5 hafta bir vücudu hazırlayalım, ayarlayalım. 75i gör.. sonra kademeli olarak 1 kiloya çıkmanın yoluna bakalım.

olur mu?

ben de mayalıyorum ama hala cıvık oluyor ya..
Ne yapsan kati olur bilmiyorum ki acaba mayayi mi az koyuyorsun
Ben de uzun zamandan beri ilk defa bugün süt aldim. Anneme mayalaticam :)))
Hhahaa ben de annemle konusa konuşa mayaladim ne kadar koyayim ne kadar kaynasin sogusun diye :D

Yarına hazırız sanırım tıytıllay
Son kuvvet haziriz kaptanim pazartesiden beri tartilmiyom merak icindeyim :)

Ne yapsan kati olur bilmiyorum ki acaba mayayi mi az koyuyorsun

Hhahaa ben de annemle konusa konuşa mayaladim ne kadar koyayim ne kadar kaynasin sogusun diye :KK70:

Son kuvvet haziriz kaptanim pazartesiden beri tartilmiyom merak icindeyim :)
Bakalım deryaondıyet ormangözlü maçı nasıl olacak

dengeleme sorunum olduğu için canım.yeme bozukluğu yani..sonuçta hepimiz ne kadar diyet yaparsak yapalım ömrümüz boyunca aynı şekilde gidemeyiz diyor.örneğin pazar kahvaltısında ben eğer bir dilim ekmek yediysem bana göre diyet bozuldu,tüm gün yiyorum..ama eminim ki burda bir çoğunuz arada sırada ekmek yiyorsunuzdur.ya da bir sütlü tatlı vs..
sonrasında ya spor yaparsın ya akşam yemezsin..
ama ben aksine tıkanırcasına yemeye başlıyorum bu yüzden de kaçamak yapmadan gitmeye çalışıyorum..ama o da bir yerden sonra olmuyor.
bu yüzden cumartesileri bana tek öğün off verdi terapistim çok gezdiğim için de arada alkollü ortamlarda oluyor..o öğün iki bira iç diyor mesela ama kızartma yeme ızgara ye vs..ya da tatlı yemek istiyorsan ye o öğün serbestim.akşam da telafi et diyor.
bir keresinde ödev vermişti..pazartesi başlayamazsam başlamıyordum diyete.o da bana çikolata al en sevdiğin ve yarısını ye p tesi..sonra sağlıklı beslenmeye devam et demişti mesela..

sorunumu az çok anlamışsınızdır.ya hep ya hiç düşüncesi..:KK43:
Evet cnm anladım bu daha önceleri bendede vardı her yıl bir dönem düzenli olarak diyet yaparım. Ama 2 yıl önce başka bi takımdaydım arkadaşlarında desteğiyle yendim bu huyumu. Şimdi bugün yesemde yarın tekrar başlamasını biliyorum. Sende alışırsın inş bu şekilde beslenmeye
kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah laktozsuz sütle flat white

öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata

akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde

sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.

su 2 lt
Güzel cnm iyi eğlenceler
ay kızlar, kermes olacak 1 saat sonra.. illa yardım edeceksin diyorlar, tabi ki de ederim ama, sanırım kendi getirdiğimi yiyip bırakacağım :)

toplumda da yememek sıkıntısı oluyor.. yok neden yemiyorsun, ne var ucundan tatsan, bilmem ne.. :) ekşınlardan haberdar ederim sizi de..
Çok gıcık bi durum aynısını bugün bende yaşadım sinir basıyo insanı gerçekten
hahayyy darısı başıma dedin oldu kiz :KK66:
Yok kız nerdeee sabah olduda öğlen olamadı malesef
Menum bugün cok hoş bence persembeye uygun erkende kapattim :)
Sabah:
1 ceviz
2 yumurtadan omlet 1 tk yag ile
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 ceri domates 1 salatalik
Öğlen: 1 armut 1 mandalina
Aksam: 1 yt kıymalı karnibahar yemegi, 3 yk yogurt, kucuk bir kase salata
Su: simdilik 2 litre daha artar
Spor: 6000 adim, 40 dk kardiyo
Çok güzel cnm afiyet olsun

Günaydın kızlar GÜ NAY DIIIINNN:KK76:
Ben kahvaltı yapıyorum yarım saattir. Dün akşam yatarken çok acıkmıştım hep kahvaltıyı hayal ederek uyudum ama gel gelelim kahvaltı bana ben kahvaltıya bakıyorum :eek: bu hiç normal değil. :KK70:
Yarısını yedim yarısınıda 1-2 saat sonra yeyim bari.
Hayırdır arkadaşım niye ki

herkese günaydın dün güzel menüler olmuş herkesi tebrik ederim
sabah: 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 150 gr et 2 adet enginar (garnitürsüz)
ara 1 armut minnak parça bitter
akşam yoğurt çorba salata 1 ufak parça tavuk kanat
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
Afiyet olsun canim menün güzel bir de sporla taçlansaymış daha güzel olurmuş.

Back
X