Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bi menümü yazayımda beni bi dövün :KK11:

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt
6 zeytin ( bunların yarısı yiyebildim)

Ara 11.00
Sabah yediklerimin yarısı

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

Su 3 lt olmuştur bugün çok içesim vardı
Spor 3 mile leslie biraz ara verdim şimdi birazdan bi 3 mile daha yapıcam

Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah:kızgın:

19.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 1 dl. ekmek, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, çay, salatalık, dereotu

11:00 tek şekerli kahve

15:30
1 dl ekmek, kabak yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, salatalık

Su : 1,5 lt
Spor :35 dk yürüyüş

özledim be aşkitom.. :KK43:

lahmacun bence vücudun karbonhidrat istemesinden, bilinç altın seni kandırıyor.. dikkat et :) ona biraz fazla protein ver..

kahve ve şeker seni kesmemiş olmalı ki muz ihtiyacı hissetmişsin, öğlen yemeğinde protein biraz daha fazla ye ki, şeker ihtiyacı olmasın..

yaa, ben sık tüketmiyorum ama, özlüyorum ya.. çikolatadan daha çok özlüyorum :KK43:

ben akşam menüsünü gözümde canlandıramadım. helva neden yedin demiyorum. peynir, karnıbahar yemeği+yoğurt okey, peki arkasından müsli ve marmelat nasıl oldu?

bu nasıl bir menüüüü????

ben aklıma geldikçe takıyorum.. göbeğim düzleşsin diye.. benim ki çelik korse.. ama korseleri 4-5 saatten fazla takmayın diyorlar günlük.. dolaşımı etkilediği için..

dün akşam kuru fasulye yedim ben :KK43:

öğünlere proteinle başlamak insülin hormonunu geç harekete geçiriyor ve yavaş arttırıyor vücutta, bu istenilen birşey, çünkü ne kadar hızlı artarsa o kadar hızlı düşüyor ve biz de o kadar çabuk acıkılıyor..

ben de bi bakayım ya.. bilinçsiz de tüketmeyelim..

ben de ıspanak içine koyuyorum mantarı çok yakıştırıyor.

maşallah kuzumun menülerini görünce ne kadar az yiyorum diyorum ya.. senin gibi düzenli olabilmeyi isterdim..

biz de seni seviyorum.. iyi ol hep..

ya ne tatlı bir işin var.. aynı zamanda acayip zor gibi benim için.. takdir ediyorum seni..

ohh afiyet olsun.. sporda olsa nazar değermiş :)

annem canım sabahları birazcık daha mı fazla yesen..

bir gün ben de öyle yazabilecek miyim gururla.. :) kıskandım.. maşallah..
Sağol Sevil cim İnşallah canım ben hep saat kurarak öğün aralarımı ayarlıyorum dışarı cıkasamda illa ki denk gelecek öğünlerimi yanıma alıyorum. Bir düzende başlasam arkası gelir canım.

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt

Ara 11.00

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah:kızgın:
Evet sevilumut cum olmamış hele cuma arifesinde de hiç olmamış. Bu konu da kararlı bir sekil de uyar canım. Eğer beni seviyor ve beni mutlu görmek istiyorsanız ısrar etmeyin ben diyetime sadık kalmak istiyorum diyebilirsin yada buna benzer birşey. Dahalen ısrar ediyorlarsa boşver onlar senin mutluluğunu düşünmüyorsa zaten direk reddetti.

şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..

bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..

dün ki menüm;

sabah; kuru kayısı ve badem sütlü chialı puding, 1 küçük armut
öğlen; ton balıklı salata, 1 roll ekmek,
ara; soya sütlü latte şekersiz ama hepsini içemedim yarısı duruyor hala..
ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)

su;3 lt
spor; 35 dk sabah sporu (kardiyo)
Afiyet olsun canım. O aşureye allah kabul etsin demekten başka ne diyebilirim ki.

Yaaaaaaa bütün alıntılar uçmuş telefon kapanınca :KK43: şarj bitecek zamanı buldu okudum kızlar 15 sayfa neredeyse kuru fasulye yememin sebebi adam gibi besleneyim diyeydi yoksa abur cubara gider elim bugün pırasa yiycem akşam tekrar bir kına daha var orada tepişir spor yapmış olurum
Hadi iyi eğlenceler canım.

herkese günaydın dün güzel menüler olmuş herkesi tebrik ederim
sabah: 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 150 gr et 2 adet enginar (garnitürsüz)
ara 1 armut minnak parça bitter
akşam yoğurt çorba salata 1 ufak parça tavuk kanat
su 2 litre
spor yapmadım.
ekmek yemedim...........
Afiyet olsun canim. Gayet guzel bir de spor olsa super olurmus

kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah laktozsuz sütle flat white

öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata

akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde

sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.

su 2 lt
gayet dengeli olmuş böyle devam arkadaşım
Menum bugün cok hoş bence persembeye uygun erkende kapattim :)
Sabah:
1 ceviz
2 yumurtadan omlet 1 tk yag ile
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 ceri domates 1 salatalik
Öğlen: 1 armut 1 mandalina
Aksam: 1 yt kıymalı karnibahar yemegi, 3 yk yogurt, kucuk bir kase salata
Su: simdilik 2 litre daha artar
Spor: 6000 adim, 40 dk kardiyo
güzel olmuş gerçekten afiyet olsun

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt

Ara 11.00

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

afiyet olsun canım da menün senin de dediğin gibi hep kh olmuş miktar az ama yine de kh olarak fazla
19.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 1 dl. ekmek, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, çay, salatalık, dereotu

11:00 tek şekerli kahve

15:30
1 dl ekmek, kabak yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, salatalık

Su : 1,5 lt
Spor :35 dk yürüyüş
afiyet olsun

hem regli hem de hasta oluyorum kızlar üstelik hic kaçamak yapmadigim halde de artıdayım ilk kez sanırım artik vücut dirence geçti
Geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı al bitki çayı iç. Biran önce atlatırsın inşallah.

kızlar cidden bu grubun motivasyonu süper ve ötesi..daha öncede böyleydi takım kapanmadan.inşallah hepimiz burdan mezun oluruz en kısa zamanda.bende ince gelin olurum.teşekkür ederim tekrar gruba kabul ettiğiniz için <3
Ins canim cok guzel ve ince gelin sen olacaksin ;)
özledim be aşkitom.. :KK43:

lahmacun bence vücudun karbonhidrat istemesinden, bilinç altın seni kandırıyor.. dikkat et :) ona biraz fazla protein ver..

kahve ve şeker seni kesmemiş olmalı ki muz ihtiyacı hissetmişsin, öğlen yemeğinde protein biraz daha fazla ye ki, şeker ihtiyacı olmasın..

yaa, ben sık tüketmiyorum ama, özlüyorum ya.. çikolatadan daha çok özlüyorum :KK43:

ben akşam menüsünü gözümde canlandıramadım. helva neden yedin demiyorum. peynir, karnıbahar yemeği+yoğurt okey, peki arkasından müsli ve marmelat nasıl oldu?

bu nasıl bir menüüüü????

ben aklıma geldikçe takıyorum.. göbeğim düzleşsin diye.. benim ki çelik korse.. ama korseleri 4-5 saatten fazla takmayın diyorlar günlük.. dolaşımı etkilediği için..

dün akşam kuru fasulye yedim ben :KK43:

öğünlere proteinle başlamak insülin hormonunu geç harekete geçiriyor ve yavaş arttırıyor vücutta, bu istenilen birşey, çünkü ne kadar hızlı artarsa o kadar hızlı düşüyor ve biz de o kadar çabuk acıkılıyor..

ben de bi bakayım ya.. bilinçsiz de tüketmeyelim..

ben de ıspanak içine koyuyorum mantarı çok yakıştırıyor.

maşallah kuzumun menülerini görünce ne kadar az yiyorum diyorum ya.. senin gibi düzenli olabilmeyi isterdim..

biz de seni seviyorum.. iyi ol hep..

ya ne tatlı bir işin var.. aynı zamanda acayip zor gibi benim için.. takdir ediyorum seni..

ohh afiyet olsun.. sporda olsa nazar değermiş :)

annem canım sabahları birazcık daha mı fazla yesen..

bir gün ben de öyle yazabilecek miyim gururla.. :) kıskandım.. maşallah..
Canim sabah hic baktim olmuyor. Anca kizimi yedir onun ustunu giydir. Kendim giyiniyom makyaj derken ancak agzima bir peynir atacak vaktim oluyor :(

kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah laktozsuz sütle flat white

öğle 3 dilim tavuk göğüs,2 kase salata

akşam dışarda olacağım et ve salata yerim gittiğim yerde

sporu da açık havada yürüyüş şeklinde yapacağım bu akşam trafikten kaçabilmek için en az 45 dk yaparım arkadaşımla olacağım çünkü.

su 2 lt
Afiyet olsun.

şimdi bir toplantıya girmem lazım; hemen dün ki menümü yazayım, günahım çıksın aradan..

bu arada bugün burada büyük bir kermes düzenliyoruz, onlarca çeşit yiyecek var.. ama bilin bakalım ben ne yaptım.. tabi ki salata.. etimek salatası yaptım ama olsun.. gelenlerin arasında en masum benimki :) diyet yapan belli olsun dedim..

dün ki menüm;

sabah; kuru kayısı ve badem sütlü chialı puding, 1 küçük armut
öğlen; ton balıklı salata, 1 roll ekmek,
ara; soya sütlü latte şekersiz ama hepsini içemedim yarısı duruyor hala..
ara;3 hurma
akşam; 4 yk kuru fasulye, 2 parça turşu, 2 tatlı kaşığı kadar aşure( annem yaptı ya, ille ye diye ısrar etti)

su;3 lt
spor; 35 dk sabah sporu (kardiyo)
Afiyet olsun canim 2tk dan birsey olmaz.

Allah yardımcın olsun, en kıymetli mesleklerden, emanetlerin en kıymetlilerine sahipsin. Maşallah :))

başarılı bir menü daha. Bol eksi getirsin İnşallah :)

Şu kakao olayını bende yapcam ya. iş yerinde iyi olur. :) menüne laf edemiyorum bile.

Senin Menün de o güzel menülerden :)

Allah kolaylık versin. Sporla aşurenin ısrarı, erimiştir bence :)
Bu hafta artiyi gorunce sIkI tutuyorum canim. Dene kakaoyu gercekten tok tutuyor

bugün ne yemişim bakalim
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara 2 hurma bir kaç leblebi malesef ikram edilen bisküvili pastadan 2 çatal

Öğlen 12.00
kepekli ekmekle peynirli domatesli biberli sandiviç ve ayran
Ara 2 kuru kayısı bir kaç leblebi

Akşam 18.00
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
1 sıkım çiğköfte
marul ve domates
su 2 litre spor yok hem nobetciydim hem de perşembeleri ara veriyorum

bugün ne yemişim bakalim
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
domates biber
1 tk tahin pekmez

Öğlen 12.00

Akşam 18.00
1 dilim kepek ekmeği
1 sıkım çiğköfte
marul ve domates
2 catalla birakman cok iyi canim. Afiyet olsun.

bugün ne yemişim bakalim
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
domates biber
1 tk tahin pekmez

Öğlen 12.00

Akşam 18.00
1 dilim kepek ekmeği
1 sıkım çiğköfte
marul ve domates
Afiyet olsun canım pek cuma öncesi menüsü olmamış sanki.

Back
X