Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım:KK66:
Wuuwuuu hamarat rakibim ;)
aynen öyle yapıyoruz 1 veya 2 tane alıyoruz bazen idin ucu kaçıyor genellikle babamizin evde olduğu zamanlar getir oğlum deyince bozuluyor düzen. Allah a şükür ne abisi nede Yağız dogduklarindan beri üzme diler beni.

Aynen öyle yapalım.

afiyet olsun güzel menü. Kakao ne işe yarıyor atladım galiba.

hahayyy darısı başıma dedin oldu kiz :KK66:

afiyet olsun güzel bir menü daha bitter ne zaman çıkacak bakalım menü den :KK66:

oluruz oluruz da cok çalışan önce mezun :KK66:

tatlım senin diyetin nasıl bir diyet hicmi ekmek yok biz yiyoruz ki günde 4 dilim yiyen bile var. Ekmek yedikten sonra kaçamak yaptığını nasıl düşünüyorsun çok farklı geldi bana. Mesela ben tatlıya çok aramam ama evde Revani baklava gibi Şerbetli tatlılar varsa sabah geçerim dolabın önüne kusana kadar yerdim. Buda bir çeşit yeme bozukluğu galiba. Sonra kendimi frenlemeyi öğrendim. Sende yapabilirsin bence.

menü güzel afiyet olsun turşu ve fasulye ödem yapmasın amin. Etimek salatası na bayılırım.

erkekler de öyle bir durum var sanırım benimki masadan kalkmadan istiyor.

ikisi birlikte çok kötü geçmiş olsun. Protein ağırlıklı beslen bugün eksi olur inşallah.

sabahki flat white yerine güzel bir kahvaltı olmalıydı besleyici yeşillikli proteinli bence tabiki.

ay hadi hayirli olsun.

ay ne Kermesi kız ne iş yapıyorsun sen annem.
Kakao acligi bastiriyor canim.

Menum bugün cok hoş bence persembeye uygun erkende kapattim :)
Sabah:
1 ceviz
2 yumurtadan omlet 1 tk yag ile
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 ceri domates 1 salatalik
Öğlen: 1 armut 1 mandalina
Aksam: 1 yt kıymalı karnibahar yemegi, 3 yk yogurt, kucuk bir kase salata
Su: simdilik 2 litre daha artar
Spor: 6000 adim, 40 dk kardiyo
Afiyet olsun rakibim ;)

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim yagsiz tuzsuz peynir. 1 donates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 dilim firinda balkabagi
Oglen: haslanmis hindi eti. Salata
Ara: 1 fincan kakao.
Ara: 1 cay bardagi yogurt. Icine 1 ceviz. 1 yk yulaf. 1 elma

Su: 2.5 lt
Spor: yok. Yoldayim eve gidiyorum isten ciktim. Bugunlerde cok gec baslayinca ise boyle oldu :(

oturacağınız ev işine yakın mı kuzum? konuştuk ama hatırlayamadım..

bence sen tartıl, artı da olsan, buraya gel, ve sonrasında yavaş yavaş kilo vermelerini görelim. bak ben senden birşey isteyeceğim. oturdum hesapladım senin düğününe yaklaşık 24 hafta var. senden ricam ilk 5 hafta istikrarlı olarak 500gr vermen..

ben de seninle bir gidicem. 5 hafta bir vücudu hazırlayalım, ayarlayalım. 75i gör.. sonra kademeli olarak 1 kiloya çıkmanın yoluna bakalım.

olur mu?

ben de mayalıyorum ama hala cıvık oluyor ya..
Hazır yoğurttan maya kullanıyorsanız o yüzdendir. Üç beş kere hep ev yogurdundan mayala katılaşır canım. Hazır yoğurtlarda ki kimyasal yüzünden oluyor. Bir de artık normal kıvamda olmaya başlayınca bir mayalık kadar buzluğunda dondur ola ki bir gün mayasız kalırsan doğal yoğurt mayan elinde bulunsun.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Slm kizlar
Bugunku menum

Spor: yok. Yoldayim eve gidiyorum isten ciktim. Bugunlerde cok gec baslayinca ise boyle oldu :KK43:
Afiyet olsun derya cim. Menün güzel canım ama az geldi bana. Perşembe diye mi yoksa maçı almak için mi

Slm kizlar
Bugunku menum

Spor: yok. Yoldayim eve gidiyorum isten ciktim. Bugunlerde cok gec baslayinca ise boyle oldu :KK43:
afiyet olsun bari süt üç canım ya da yoğurt ye

Bende bi menümü yazayımda beni bi dövün :KK11:

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt
6 zeytin ( bunların yarısı yiyebildim)

Ara 11.00
Sabah yediklerimin yarısı

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

Su 3 lt olmuştur bugün çok içesim vardı
Spor 3 mile leslie biraz ara verdim şimdi birazdan bi 3 mile daha yapıcam

Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah:kızgın:
Senin de yazdigin gibi 15te yediklerin cok kh olmus canim. Oraya kadar cook iyi.

19.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 1 dl. ekmek, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, çay, salatalık, dereotu

11:00 tek şekerli kahve

15:30
1 dl ekmek, kabak yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, salatalık

Su : 1,5 lt
Spor :35 dk yürüyüş
Fistik cok kalorili ben yemeye korkuyorum. Bakalim yarinki tarti sonucun nasil olacak canim. Ona gore ben de yiyim fistik ;) afiyet olsun gayet guzel menun.

Ellerine sağlık canım. Maşallahın var oğlum olsa talip olucam sana hamarat kızım benim. Daha sağlıklı ve güzel oluyor. Bizim evde yıllardır hazır yoğurt tüketilmez.
Bizim evde de öyle hic hazir yogurt alinmaz ama ben evde olmayinca tabi hazir aliyordum artik ben de mayalicam kendim :)

Slm kizlar
Bugunku menum

Su kereviz ceviz yogurt karisimina ben de bayiliyorum ;) icine mayinezde cok yakisiyor ama artik mayonez yemiyoruuuuuz:-)

Back
X