Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün ne yemişim bakalim
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara 2 hurma bir kaç leblebi malesef ikram edilen bisküvili pastadan 2 çatal

Öğlen 12.00
kepekli ekmekle peynirli domatesli biberli sandiviç ve ayran
Ara 2 kuru kayısı bir kaç leblebi

Akşam 18.00
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
1 sıkım çiğköfte
marul ve domates
su 2 litre spor yok hem nobetciydim hem de perşembeleri ara veriyorum
Bence menü güzel, çiğ köfte ve bisküvili pasta da nazarlık olsun :)

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %
Ayy listeyi gorunce heyecanlandim. Ins guzel eksimiz olsun hepimizin. Cumayaaeksileer cumayaa eksilerrr

Bende bi menümü yazayımda beni bi dövün :KK11:

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt
6 zeytin ( bunların yarısı yiyebildim)

Ara 11.00
Sabah yediklerimin yarısı

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

Su 3 lt olmuştur bugün çok içesim vardı
Spor 3 mile leslie biraz ara verdim şimdi birazdan bi 3 mile daha yapıcam

Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah:kızgın:
Çok aşırı yememissin en azindan yarim ve ceyrekle yetinmissin. 1 kasik kisir saglikli bir atistirmalik. Hem saat 3ten sonra da yememissin sanirim. Gayet iyi bence. Spor ve su da iyi. Yani bana kalirsa basarili bir gün olmus. icin rahat olsun canim

Afiyet olsun derya cim. Menün güzel canım ama az geldi bana. Perşembe diye mi yoksa maçı almak için mi
Haftaya artiyla basladim canim reglyden dolayi. Ve persembe diye ve artik yenilmek istemiyorum :( yoksa istahim yerinde karnim da ac. Ve aksam yemegim de var ama eve gec gelince yemedim. Ne zaman saat 18den sonra yesem kotu etkiliyir beni.

Bizim evde de öyle hic hazir yogurt alinmaz ama ben evde olmayinca tabi hazir aliyordum artik ben de mayalicam kendim :)

Su kereviz ceviz yogurt karisimina ben de bayiliyorum :KK66: icine mayinezde cok yakisiyor ama artik mayonez yemiyoruuuuuz:-)
Mayonez ciss. Almiyom bile eve. Eskiden mayonez kullanarak yaptigim salatalari simdi yogurtla yapiyom. ;)

Bugünkü menümü saygıyla sunarım,

Sahur
3 hurma
1 bardak y. Yağlı süt
( bir daha ki sefere süt içmeyi düşünmüyorum. Şişkinlik yapıyor.)

İftar
Bir but Fırınlanmış tavuk
Çorba niyetine kekikli karabiberli zencefilli sıcak Soğan suyu
İnce dilim ekmek
Yeşil soğan
Dereotu
Kıvırcık

2,5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.
Spor yapamayacağım, en yakın arkadaşım konyadan geliyor.:KK50:

afiyet olsun bari süt üç canım ya da yoğurt ye
Yook canim yemiycem hafta basi artiydim inat ettim yarina eksi gelecek. O eksi buraya gelecek :D ben 18den sonra sut bile icsem ertesi gun arti cikiyorum canim. Alismisim yemegi erken bitirneye vucut sindiremiyir bir de bende reflu var . ac yatacaz artik bu aksam baska caresi yok.

Haftaya artiyla basladim canim reglyden dolayi. Ve persembe diye ve artik yenilmek istemiyorum :KK43: yoksa istahim yerinde karnim da ac. Ve aksam yemegim de var ama eve gec gelince yemedim. Ne zaman saat 18den sonra yesem kotu etkiliyir beni.
Kıyamam tarcınlı sut yada kakaolu sut iç bari. İnşallah bu hafta güzel bir eksi gelir.

Bugünkü menümü saygıyla sunarım,

Sahur
3 hurma
1 bardak y. Yağlı süt
( bir daha ki sefere süt içmeyi düşünmüyorum. Şişkinlik yapıyor.)

İftar
Bir but Fırınlanmış tavuk
Çorba niyetine kekikli karabiberli zencefilli sıcak Soğan suyu
İnce dilim ekmek
Yeşil soğan
Dereotu
Kıvırcık

2,5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.
Spor yapamayacağım, en yakın arkadaşım konyadan geliyor.:KK50:
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin. Menün gayet güzel bence.

Kıyamam tarcınlı sut yada kakaolu sut iç bari. İnşallah bu hafta güzel bir eksi gelir.
Icmiycem yemiycem inat ettim. Bu hafta ac gezdim. 2 gun zaten ananas yemekten agzimin ici acidi :P son haftalarda vucudum direnc gostermeye basladi ondan bu hafta cok dikkat ettim canim. Meyve kurusu bile yemedim o kadar yani ;) kii ayy ne guzel incir ve hurma aldik.

Back
X