• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yememe rağmen hafiflik hissediyorum tartıda 59.3 geldim tok karna ve 4 su bardağı çaya rağmen yarın oruca başlıyorum cumaya kadar 2 kilo atma ümidim var inşşşşş

Bengi__ Bengi__ vicdanımın sesi gibisin:KK54:

19 ocak canim

canım dikkat et yediklerine ama tamamen kesme bebisini emzirmen önceliğin . Abur cubur ve tatlı şeyleri azaltıp faydalı şeyler tüket sadece. Protein ve yeşillik olsun mutlaka menülerinde. Kuruyemiş de yiyebilirsin çiğ olanlardan. Benim de bebeğim var 3 aylık amacımız hızlı kilo vermek olmamalı şimdilik düşüncem
Benim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum, artık azaltma zamanı
Bengi__ Bengi__ vicdanımın sesi gibisin:KK54:

19 ocak canim

canım dikkat et yediklerine ama tamamen kesme bebisini emzirmen önceliğin . Abur cubur ve tatlı şeyleri azaltıp faydalı şeyler tüket sadece. Protein ve yeşillik olsun mutlaka menülerinde. Kuruyemiş de yiyebilirsin çiğ olanlardan. Benim de bebeğim var 3 aylık amacımız hızlı kilo vermek olmamalı şimdilik düşüncem
Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.

5 şubat

Kahvaltı 12.00

7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarim dilim ekmek
Bol maydonoz

16.30
1 portakal
3 yk yoğurt
10 çiğ badem

Aksam 20.00

2 kase brokoli çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Bengi__ Bengi__

3 litre su philosophergirl philosophergirl

Benim de 3 aylık; 1 yıldır deli gibi yemek yiyorum

Evet canım benim, öncelik bebeklerimiz. Ömrü hayatınca diyet yapmamış bende zamanla öğreneceğim.
Ben böyle değildi. Gebeliğin ilk zamanı kilo takıntısı dikkat ettim sonra 18 kilo alarak doğuma gittim 7.ayda gelişi. Durunca habire yedim. Doğumdan sonra alerji çıktı herşey yasak yine diyet 17 kilo gitti amaaaa diyet bozulunca yasaklar bir bir yenilince kilo almaya başladım duramıyorum. Çocuk olunca denge altüst oluyor sevilmeyen bile sevilip yeniliyor. Tatlı krizleri gebelikten kalma

Arkadaslar ben biraz cikiyorum. Amaaa ilk firsatta yaninizdayim.
-400 ler havalarda uçuşuyordu sabah baktım da

Yok yok şükür

Yok ya ben yorgun uyanıyorum hep

Bunları ve daha beterlerını yasıyorum ben

Kı o anlamda demedım ki

Sızın havanız yerınde olsun yeter kuzum

Askım tan ıfade edemedım sanırım onu yazarken
Aslında başka bırsey demek ıstedım
Sebep varsa bıleyım önlem alayım dıye şeyettım

-9 derecede donuyom

Çocukla 1.5 saat nasıl yapıyon kuzum
Ne yapıyon bıde

Hahhhh işte bu son cumlenı anlatmaya çalıştım ben

Ne güzel ya

Bu cok etkıli ki vücut daha dar ınce duruyor

Kovalamakta kalma yakala kız

Canım ben öküZ modunda yedım
Dr duzenın neyse onu ye demıstı çünkü
Bugün ılac kullanımınada baslıyacam ınsallah utanmayacağım menülerle gelırım

Onu hiç ıcemıyorum
Zorla resmen

He bacım bendede gaz var zatı

Ay nehır hıc haz etmem bu cümbür cemaat ıslerden oysa
Mutlu olsunlar yeter ne dıyeyım

Geldım kuzum
Sagolasın

Hıc bılmıyom bu belgeselci

Ay sagol bır bakıyım hemen

Sagol canım benım

Adı şeker
Kendısı dusman mübarek

Çiko şeker dıgıl demı :)

Kolay gelsın kızlar

Bugün eklerım canım

Lezzetlı görünüyor afıyet olsun

Cumaya gıder insallah

Aaaa kız bu ne
Aksam getırsen hadı fılmın yanında gıderı varda
Bu saatte kımse yemez balım

Kola cok ıse yarar
WC ve lavabo temızlıgınde

Tamam canım alıp şakların şimdi hava soguk Ağustos’ta ıcerız sen üzülme

Olur böyle moral bozma canım

Ben asıtlı bırsey sevmem zaten

Süt yokmu lımonla kestır lor olur

Canım süt icin su ve kalıtelı besın yeterlı

Bende bakıyım bır merak ettım

İnsallah

Yol soruyor kız

Bunu tuttum bengi

Her takıldığını sor canım

Aman dıkkatlı ye cal olarak bomba gıbıler

Nabız kontrolude yap canısı

Neyı ne zaman yedıgınde onemlı bence

Gıtsın yağlar hadı bakalım

Sırf pro ağırlıklı beslenme kalp hastası yapar aman dıkkat kuzum

Yeterlı sıvı ve protein alıyormusun
Oralarda donacagina gel kiz yanima yamacima. Yagmurluydu bu gun ama soguk degil. Ne amacla soyledigini biliyorum ama kilo mu saglik mi canim. Bir an o cumleni gorunce kendine beddua etmissin gibi geliyor insana.
Bu arada doktor da nasil gectin neler dedi tahlil sonuclarin ne zaman cikiyor sorular sorular:işsiz:

Arkadaslar ben biraz cikiyorum. Amaaa ilk firsatta yaninizdayim.

Oralarda donacagina gel kiz yanima yamacima. Yagmurluydu bu gun ama soguk degil. Ne amacla soyledigini biliyorum ama kilo mu saglik mi canim. Bir an o cumleni gorunce kendine beddua etmissin gibi geliyor insana.
Bu arada doktor da nasil gectin neler dedi tahlil sonuclarin ne zaman cikiyor sorular sorular:işsiz:
Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıca

evet canım kendim yaptım bol peynirli. Havalar ısınsa dışarı çıkarırım ama sabredicez napalim

zaten sürekli değişiyor daha şimdiden yeni doğduğu fotolar bile küçücük

canım zaten buzluktan çıkarıp pisirdigimden tekrar girmez buzluğa diye düşündüm

hoşgeldin arkadaşım

yeter ki erisin canım :KK66:

hoşgeldin canim

geçmiş olsun canim

aslına bakılırsa eşimin de fazla kiloları var o yüzden bisey diyemiyor hatta bana diyor ki ben de giremez miyim kk :))

aynen ben de çok korkuyordum ki korktuğum başıma geldi

hoşgeldin canim

yedim paparayi. Hakettim ama doğrusu

liste çok iyi olmuş notlar da verilmiş eline sağlık canım. Bugünkü menumle o kırmızıyı telefi edicem söz
Tamam o zaman buzluk hakkini kaybetmis o borekler canim.

5 şubat
11.30
1 dilim börek
Yarım porsiyon lor
Yarım porsiyon kaşar
3 tane zeytin
1 kaşık sarella kahvaltılık bitter çikolata
Yarım domates

Ara öğün saatini hatırlamıyorum
3 yk ağız sütü

Akşam 6.30
1 dilim börek
1 yk sebze
1 küçük kase mercimek çorbası
Çeyrek porsiyon yoğurt
Bol tere
Yarım domates.

9.00
2 gün kurusu
5 kuru üzüm

Kesmedi film seyrederken sarelladan nır kaşık alayım dedim dalıp şişeyi bitirdim:cry:
eyvah eyvah çikolata çok fena olmuş canım

Balım kaymağım can yoldaşım yazdım ya detaylıca
Yeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.

5 şubat

Sabah 10.00
2 yumurtadan yağsız omlet
5 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt

Ara 12.30
1 bardaktan biraz az kefir
2 tam ceviz

Öğlen 14.30
1 kase kinoalı kısır

Ara 17.00
1 duble sade kahve 1 kuş lokumu

Akşam 19.30
3 kaşık sulu köfte(pirinçsiz)
2 kaşık pilav
Bol salata

Bengi__ Bengi__

Su 2,5 litre philosophergirl philosophergirl

Spor keryneia keryneia

Şimdi çocukları uyuttum takıma baktıltan sonra leslie yapacağım yapınca onaylamak için tekrar yazarım ;)

Arkadaşlar menümü yazdım
Kızımı oğlumu uyuttum
Spora başlamadan geçmişi okuyup dönüyorum ;)
Bugün spora başlayacaktım ama bebiş durmayınca hiç gidemedim sıkıntısını anlayamadım maalesef şimdi uyuyor inşallah uykusunu alınca rahatlar :)

Yeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.
Ablam geçmiş olsun ya :(

Evet tatlım. Diyette ne önemli ise o konular üzerinde durmaya çalışıyorum :) Öğleden sonra da su içmekte zorlananlara alışabilmeleri için tavsiye makalesi paylaşacağım inşallah :)
Eline emegine saglik. Bu makalelerle paylastiklarinin bazilarini biliyor uyguluyoruz bazilarini biliyor unutuyor yafa neden yaptigimizin farkina varmiyoruz amaaa hic duymadigimiz bilmedigimiz olanlar da oluyor illa ki. Cok tesekkurler.

Back
X