Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz bize yakışanı elimizden gelebilecek olanı daha iyi biliriz canım oyuzden hedef koyduk basta.kimse sıkıntı yapmasın bu konu da ins..ben 15 kilo nasıl gidecek derken 8 ı gitti 7 si kaldı ins..ramazan bayramına kadar istediğim kiloda olacağım nasipse.herkeste imrenerek bakacak Allahını izniyle.bu dengeye alıştım valla az yemeğe spora vs..kayinvalidem varken pek yapamadım spor ama ins.yarından itibaren bomba gibi başlıyorum kızlar spora.

Inş cnm çok az kalmış seninde
Benim daha yolum uzun

Aynen...bi arkadaş vardı mesela daha önce anlattimmi bilmiyorum kiz 90 kilo 3 yıllık evli esi beğenmiyor kilo alınca sebepler hep aynı doğum vs. diyete başlamış bende diyetteyim tabi.hepbirlkte Misafirlikteyiz.kiz diyetteyim evde yedim geldim diyor ısrar ediyorlar ye de ye.zorla eline veriyorlar falan.aldım kızın elinden.yedirmedim hiçbisey yersen salata ye dedim.hakkında konuşuyor lar şahit oluyorum yüzüne de söylüyorlar hatta ama iş yemeğe gelince zorluyorlar.

Tmm işte bilerek yapıyorlar demekki
Çok iyi yapmissin cnm

Evet canım
Son yediklerinin saati geç olmuş
Bide baklava :KK12:

Spor güzel suyu 3 lt ye çıkarmaya çalış canım
Az yağlı fırında kızartma yapsaydın canım
Gayet güzel oluyor
Aynen canım. Yemediğim pideyi çıkarmış gibi oldum sanki.ama çıg köfte uzunzamandır gozumde tutuyordu. Baklava da almış sağolsun eşim.azıcık tattım ondan da.o da yetti zaten yoksa aklımda kalacaktı.

Biz bize yakışanı elimizden gelebilecek olanı daha iyi biliriz canım oyuzden hedef koyduk basta.kimse sıkıntı yapmasın bu konu da ins..ben 15 kilo nasıl gidecek derken 8 ı gitti 7 si kaldı ins..ramazan bayramına kadar istediğim kiloda olacağım nasipse.herkeste imrenerek bakacak Allahını izniyle.bu dengeye alıştım valla az yemeğe spora vs..kayinvalidem varken pek yapamadım spor ama ins.yarından itibaren bomba gibi başlıyorum kızlar spora.
Çok iyi canım azimli olmak lazım

Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Yavaş yavaş bende istediğim kiloya inerim ins
İnş. Canım hepimizin isteği bu.iyiki burayı bulmuşum gerçekten çok motive edici.bişey yemek istesem sırf yazicam diye ya hiç yemiyorum yada ucundan tadiyorum yoksa kacar giderdi ucu.sporda öyle yok yapmaktansa 30dk.zorluyorum kendime mutlaka.

İnş. Canım hepimizin isteği bu.iyiki burayı bulmuşum gerçekten çok motive edici.bişey yemek istesem sırf yazicam diye ya hiç yemiyorum yada ucundan tadiyorum yoksa kacar giderdi ucu.sporda öyle yok yapmaktansa 30dk.zorluyorum kendime mutlaka.

Aynen cnm bende buraya yazicam diye kendimi frenliyorum :)

Onun için burdayız canım :KK19:kaçamakları bile yazmak zor geliyor valla suç işlemiş gibi:KK66:

Cnm demekki oğlun sağlıklı :nazar:
Boşver takma öyle diyenleri
Kaç yaşındayım benimle bile çoğu insan dalga geçiyor birisi var nefret ediyorum ondan çocuğuna öğretiyor çocuğu da benim kızıma bağırıyor senin annen şişman patlıcak yakında obez olmuş daha neler neler ve bunu tüm binadakiler duydu
Ne garip insanlar var
Nelerden mutlu oluyorlar
Çok ayıp ya ne hadsiz insanlar var
Ben böyle insana karşı mesafemi koyarım
Haddini bilsin öyle gelsin karşıma
Kimseyle ömrümde küsmedim küsmem günaha girmemek için ama mesafeyi koy ki ağır olsun terbiyesiz
En güzeli bu mesafe koymak
Çok iyi gidiyorsun canım
Aynen canım. Yemediğim pideyi çıkarmış gibi oldum sanki.ama çıg köfte uzunzamandır gozumde tutuyordu. Baklava da almış sağolsun eşim.azıcık tattım ondan da.o da yetti zaten yoksa aklımda kalacaktı.
Bir arkadaşım vardı
Aklımda duracağına karnımda dursun derdi:KK45:
İnş.kızlar. birbirimizin en güzel destekçileri. Bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.iyiki varsınız sizi seviyorum...
:KK68:

Back
X