Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bu haftaki hedefim 700 gr. Yani cuma günü 62.8 kilo olacağım inşallah. Herkes kendine bir hedef belirlesin ve yazsın lütfen. Bu kez ben belirlemeyeceğim. Ama en az hedef 500 gr olacak. Anlaştık mı :KK39:
Canım benim hedefimde-700 olsun bakalım inş. Şuan 62..cumaya 61.300

Tmm cnm birdaha yaparsam böyle senin dediğin gibi denicem
Dün dedin demi çok konuşmayın yatın diye oku oku bitmezdi çok konuştuk :KK70:
Bidaha demicem
Deyince daha çok gaza geliyorsunuz :KK45:
Bu arada ben de bugün cumaya göre +400 deyim ama ödemdir diye düşünüyorum çünkü cuma günü saat 10:00 gibi tartılmıştım. Bu sabah 07:00 de tartıldım. Ben de 500 gr farkediyor ödem :KK61:

Cumaya kadar hepimiz hallediyoruz bu + ları. Ekside olanları tebrik ediyorum. Şımarıp cumaya bırakmayın kendinizi :KK36:
Hallederiz canım cumsya
Benim bu haftaki hedefim 700 gr. Yani cuma günü 62.8 kilo olacağım inşallah. Herkes kendine bir hedef belirlesin ve yazsın lütfen. Bu kez ben belirlemeyeceğim. Ama en az hedef 500 gr olacak. Anlaştık mı :KK39:
Ben 500 gr diyorum bakalım

Benimki 98.800 ins olur yoksa çıldıracam artık
98 mi:oha:
Olur niye olmasın sen bu rakamı aklından çıkartma sakın. Kendi kendine sürekli bu hafta 98,8 i göreceğim diye düşün. Gör bak nasıl göreceksin. :KK39:
o_OKilo mu aldıracaksınız cankıza

Olsun cnm kilo almamışsın
Ama işte cumadan pazartesi ye kilo vermemissek pazartesiden cumaya az zaman kalıyor. Sanırım hatayi burda yapıyoruz. Cuma kilo bildirimi yaptık diye kendimizi salmamamiz lazım pazartesi kilo bildirimini unutmamamız lazım ama işte malesef.umarım -700 hedefime ulaşabilirim.yarın sabah tekrar tartılicam bakalım bugünkü biraz yanıltıcı gibi geldi bana.

ben 1.600 gr hedef koyuyorum. 71.900 olurum insallah. 71 i gormek istiyorum artik.

Bu arada ben de bugün cumaya göre +400 deyim ama ödemdir diye düşünüyorum çünkü cuma günü saat 10:00 gibi tartılmıştım. Bu sabah 07:00 de tartıldım. Ben de 500 gr farkediyor ödem :KK61:

Cumaya kadar hepimiz hallediyoruz bu + ları. Ekside olanları tebrik ediyorum. Şımarıp cumaya bırakmayın kendinizi :KK36:
yok yok ne simarmasi kaptanim. -800 suan ama bi 700 daha gitmesi lazim :KK49:

Back
X