Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun

:KK54:

Yeşilay
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur.

Anladım cnm :oops::oops:

Kız naptin 1kilo nasıl veriyim ya :KK47:
700fln desen hadi neyse :KK48:
Ayyy elektrikler gidip duruyor. Sinirlerim zıpladı valla. Yazıyorum hop gidiyor. Neyse ben sana inanıyorum 1 kilo verirsin cumaya. Vercen başka çaresi yok. :KK53:
Merhaba, ben de takımınıza üye olmak istiyorum. ☺️
Boyum 1.62 ve kilom maksimum 60 olmuştur ta ki 4 ay öncesine kadar. 4 ay önce kilo almaya başladım sebebi ise kahvaltıdan başlayıp öğlene kadar yediğim pastane poğaçaları, börekleri vs. Şu an kilom 68. Hedefim 50 kg olmak
Hoş geldin canım aramıza :KK68:

Akciğer kanseri canım malesef.
Allah yardımcınız olsun canım. Zor hastalık. Moralini hep yüksek tutun. :KK39:

Gece geç yatıyoruz sabahta geç kalkıyoruz:)
Bak bak bi de biliyor kabahatini. :KK20:

cok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz :KK70: :KK70: :KK70:
tarti iyice kafayı yedi :KK48:
Hemencecik değiştir o tartının pilini valla az kaldı cumaya :KK57: Cuma dedikçe iştahım kapanıyor yaaaaa :KK53:

Bugün eşim tarafında mevlitteydim pide falan yemedim mesela sadece ayran içtim ikramdan. Herkes çok zayıflamışsın dedi.hatta ettim gözlerinin altı çökmüş yeter bukadar artık zayıflama dedi.ki ben hiç yüzümden kilo vermem.62 kiloyum insaf ne çökmesi dedim sanki 50 kilo oldum.bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
aman hep eksik arama peşindeler kilo alırsın çok kilo almışssın, verirsin yüzün çökmüş yaranamazsın canım zaten boşver en iyisi biz kilo verelim kendimizi iyi hissedelim var mı bizden güzeli :KK36:

Bütün anneler aynı cnm
Bende dün gittim annemlere gitmeden aradım hiçbirşey hazırlama yemek yiyip gelcez dedim
Yinede hazırlamış ben yemedim tabi annemde aferim kızım yeme diyor :)
benim annemde kilo versem çok seviniyor hatta kendisinde tansiyon çıktı doktor liste vermiş dikkat edilecek diye maşallah o kadar dikkatli ki 60 kiloya kadar düştü benim hedef kilomda şu an :KK9:

Demez olurlar mi..kiminle dalga geçecekler sonra biz zayıflayinca..daha kapıdan girer girmez ayy ne çok kilo almışsın demek varken. Zayıf görünce içleri gider mazalalh
geçenlerde annemin komşusuyla karşılaştık kapıda 2 3 cümle sonra sen çok kilo almışssın dedi bir sürü kilo muhabbeti yaptı :KK34: sanki 1 günde aldım kiloları sürekli görüyor zaten. mutlu oluyorlar ne hikmetse. :KK42:

Nasıl oluyorki fırında cnm hiç denemedim
Aslında yemicektim ama çok canım çekti bugünlük böyle oldu
canım ben patatesleri yuvarlak şekilde kesiyorum. Büyük bir kabın içinde patatesleri az zeytinyağı ve sevdiğim baharatları karıştırıp yağlı kağıtla fırına atıyorum hem daha hafif hem daha güzel oluyor. Kızartmadan daha iyi bence

Aynen...bi arkadaş vardı mesela daha önce anlattimmi bilmiyorum kiz 90 kilo 3 yıllık evli esi beğenmiyor kilo alınca sebepler hep aynı doğum vs. diyete başlamış bende diyetteyim tabi.hepbirlkte Misafirlikteyiz.kiz diyetteyim evde yedim geldim diyor ısrar ediyorlar ye de ye.zorla eline veriyorlar falan.aldım kızın elinden.yedirmedim hiçbisey yersen salata ye dedim.hakkında konuşuyor lar şahit oluyorum yüzüne de söylüyorlar hatta ama iş yemeğe gelince zorluyorlar.
iyi yapmışsın canım yedirmemekle destek olmak lazım diyettekilere:KK73:

Takım bu haliyle çok güzel oldu dimi kızlar
Bir ara bir karışıktı gelen giden kim kimdi neydi anlayamıyordum
şimdi birbirimizi daha iyi tanıdık
Daha samimi olduk:KK68::KK68:
bir ara ben d3 takip edemiyordum çok kalabalıktı curcuna vardı böyle çok iyi şimdi:KK37:

deme kiz oyle neyimiz varmis buraya geleli verdik iste kilolari yiyerek vermedik ya. inanmamazlik yapmak yok. kendimize guvenelim. ipin ucunu ne zaman kopardim bilmiyorum ben. sutlac yaptigimda parmagima damlamisti da seker var diye yalamamistim bile. simdi utanmadan cikolata kek yiyorum ya. onceden yaptik simdi de yapariz. :KK4::KK5:
azıcık yerken yerken çok yiyoruz canım aslında hiç yememek en iyisi:KK72:
Canım salı ya aldım randevu yu yarın gidecektim salı alabildim İnternet te çok korkunç şeyleri okudum modum çok düştü moralim gerçekten çok bu bozuk
canım internetteki bilgilere bakma sen fazla abartılı

Canım önce gittim demir 16 çıktı doktor hiç bir şey vermedi ama gerçekten bugun artık nerdeyse kalkamadım psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum birde vucudum un bir kaç yerinde minik minik morluklar gördüm iyice evham yaptım.
Kötü bişey olsa çıkardı dimi önceki tahlil de
geçmiş olsun canım

Ayyy elektrikler gidip duruyor. Sinirlerim zıpladı valla. Yazıyorum hop gidiyor. Neyse ben sana inanıyorum 1 kilo verirsin cumaya. Vercen başka çaresi yok. :KK53:
Hoş geldin canım aramıza :KK68:

Bak bak bi de biliyor kabahatini. :KK20:

Hemencecik değiştir o tartının pilini valla az kaldı cumaya :KK57: Cuma dedikçe iştahım kapanıyor yaaaaa :KK53:

Ben hiç inanmıyorum kendime
Ama daha cumaya var belki olur ins olur

aman hep eksik arama peşindeler kilo alırsın çok kilo almışssın, verirsin yüzün çökmüş yaranamazsın canım zaten boşver en iyisi biz kilo verelim kendimizi iyi hissedelim var mı bizden güzeli :KK36:

benim annemde kilo versem çok seviniyor hatta kendisinde tansiyon çıktı doktor liste vermiş dikkat edilecek diye maşallah o kadar dikkatli ki 60 kiloya kadar düştü benim hedef kilomda şu an :KK9:

geçenlerde annemin komşusuyla karşılaştık kapıda 2 3 cümle sonra sen çok kilo almışssın dedi bir sürü kilo muhabbeti yaptı :KK34: sanki 1 günde aldım kiloları sürekli görüyor zaten. mutlu oluyorlar ne hikmetse. :KK42:

canım ben patatesleri yuvarlak şekilde kesiyorum. Büyük bir kabın içinde patatesleri az zeytinyağı ve sevdiğim baharatları karıştırıp yağlı kağıtla fırına atıyorum hem daha hafif hem daha güzel oluyor. Kızartmadan daha iyi bence

iyi yapmışsın canım yedirmemekle destek olmak lazım diyettekilere:KK73:

bir ara ben d3 takip edemiyordum çok kalabalıktı curcuna vardı böyle çok iyi şimdi:KK37:

azıcık yerken yerken çok yiyoruz canım aslında hiç yememek en iyisi:KK72:
canım internetteki bilgilere bakma sen fazla abartılı

geçmiş olsun canım

Öyle yapıp bi denerim cnm

aramiza hosgeldin canim

afiyet olsun canim iyi yapmissin

buyuk gecmis olsun canim. Rabbim acil sifa versin insallah.

yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun

Hepinize çok teşekkürler kızlar. Artık son evredeyiz. Ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Lütfen sigarayı bırakın sigara içenler. Bu hastalığı sigara tetikliyor. Sevdiklerinize de kendinize de bu acıyı yaşatmayın.

Hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım
Başlayalım o zaman :)

Adım kullanıcı adımla aynı Duygu ☺️
28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
Hedef kilom :50
Nasıl kilo aldığımı anlamadım açıkçası ama az hareket ve sadece kahvaltıda da tüketsem poğaçadan olduğunu biliyorum. Bir de geç yenen ağır akşam yemekleri.
kendimi mutsuz hissediyorum eski kiloma dönmek ve biraz daha zayıflayarak vücudumu vücut geliştirme sporuna hazırlamak istiyorum.

28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
Nasıl kilo aldığımı anlamadım açıkçası ama az hareket ve sadece kahvaltıda da tüketsem poğaçadan olduğunu biliyorum. Bir de geç yenen ağır akşam yemekleri.
kendimi mutsuz hissediyorum eski kiloma dönmek ve biraz daha zayıflayarak vücudumu vücut geliştirme sporuna hazırlamak istiyorum.

Yeniden aramıza hoş geldin Duygu' cum. Umarım bütün fazlalıklarından bizimle birlikte kurtulursun :KK68:

İlk sayfadaki kurallarımızı da oku lütfen. :KK39:

Kızım çok hasta yine bi huysuz anlatamam bu gdişle akşama yemek yok görünüyor baklım
geçmiş olsun canım yemek yapamasan bile yumurta haşla kahvaltılık bir şeyler koy canım sofraya

Menüm
12:00
1 simit

19:00
1 lahmacun bol salata
Zero kola

21:00
1 kepçe kadar puding

Spor yok
Su 1.5 lt
Saçma sapan bir menü
Hastayım yemek yapacak halim yok kızlar yoksa böyle menü olmaz

Kızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
bu aralar mevsim geçişinden dolayı dikkatli olmak lazım canım geçmiş olsun

Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin

cok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz :KK70: :KK70: :KK70:
tarti iyice kafayı yedi :KK48:
tartıda sorun var bence canım

28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
hoşgeldin canım aramıza

Merhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sanki:KK23: Hedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim:KK66:

Yeniden aramıza hoş geldin Duygu' cum. Umarım bütün fazlalıklarından bizimle birlikte kurtulursun :KK68:

İlk sayfadaki kurallarımızı da oku lütfen. :KK39:
Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim ☺️

Takım kurallarınızı da okudum, uygulayacağım O zaman ben yarından itibaren başlıyorum paylaşım yapmaya. Şimdi kendime tartı almam lazım. Bir de ben online koç ile de çalışacağım ondan edindiğim bilgileri ve motivasyonları da sizinle paylaşırım daha hızlı ilerlemiş oluruz belki ✌

Merhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sanki:KK23: Hedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim:KK66:

Hoş geldin Leyla' cım aramıza. Ebru ben' de :KK28: Çok fazla kilon yok hedef için inşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından ve istediğin gibi incecik bacakların olur :KK36:

Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim ☺️

Takım kurallarınızı da okudum, uygulayacağım O zaman ben yarından itibaren başlıyorum paylaşım yapmaya. Şimdi kendime tartı almam lazım. Bir de ben online koç ile de çalışacağım ondan edindiğim bilgileri ve motivasyonları da sizinle paylaşırım daha hızlı ilerlemiş oluruz belki ✌

İnşallah Duygu' cum :KK68:

Ebru bu arada ben de :KK28:

Bakalım online koçla aynı fikirlerde olabilecek miyiz çok merak ettim :KK39:

Hoş geldin Leyla' cım aramıza. Ebru ben' de :KK28: Çok fazla kilon yok hedef için inşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından ve istediğin gibi incecik bacakların olur :KK36:

Hoşbulduum :KK68:Tanıştığıma da çok memnun oldum:):KK74: Oyy inşaallah.. güzel temennilerin musmutlu etti Hoppa

İnşallah Duygu' cum :KK68:

Ebru bu arada ben de :KK28:

Bakalım online koçla aynı fikirlerde olabilecek miyiz çok merak ettim :KK39:
Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi, ☺️ Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.

Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi, ☺️ Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.

Aynen canım burada bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun emin ol :KK39:

Back
X