Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben bugün biraz fazla yemiş oldum malesef.sabah ne güzel haşlanmış yumurta yedim sütümü içtim derse geçtim. 10 da 1 elma yedim .tabi 3 bardak ta çay içtim ama en son caydan sonra kalp çarpıntim başladı midem bulunmaya başladı. Çok fena oldum bi arkadaşta galeta varmış ondan bi galeta yedim.diğer arkadaşta salatalık varmış bi salatalık yedim sonra.biraz kendime geldim.
Oglede de sucuklu yumurta vardı mecburen ondan yedim 1 tam buğday ve 1 kaşe yoğurt yedim.aslında niyetim sadece yoğurt yemekti.ekmek ve yumurta yemeyecektim ama fenalasinca karnımı tok tutsun istedim.artık akşam yemekte bakicaz.

Kızlar ben bugün biraz fazla yemiş oldum malesef.sabah ne güzel haşlanmış yumurta yedim sütümü içtim derse geçtim. 10 da 1 elma yedim .tabi 3 bardak ta çay içtim ama en son caydan sonra kalp çarpıntim başladı midem bulunmaya başladı. Çok fena oldum bi arkadaşta galeta varmış ondan bi galeta yedim.diğer arkadaşta salatalık varmış bi salatalık yedim sonra.biraz kendime geldim.
Oglede de sucuklu yumurta vardı mecburen ondan yedim 1 tam buğday ve 1 kaşe yoğurt yedim.aslında niyetim sadece yoğurt yemekti.ekmek ve yumurta yemeyecektim ama fenalasinca karnımı tok tutsun istedim.artık akşam yemekte bakicaz.

Cnm bence fazla olmamış

Yooo çokta olmamış. Akşamını hafif tut biraz. Ben bu akşam öyle yapacağım. Bu arada ben en son pazartesi tartıldım. +400 dü bi daha tartılmadım. Üzerine yaptığım kaçamak var.. İnşallah yarın eksi çıkarım. Bu akşam çok hafif tutacağım.

Yooo çokta olmamış. Akşamını hafif tut biraz. Ben bu akşam öyle yapacağım. Bu arada ben en son pazartesi tartıldım. +400 dü bi daha tartılmadım. Üzerine yaptığım kaçamak var.. İnşallah yarın eksi çıkarım. Bu akşam çok hafif tutacağım.

Valla bende tartılmadım çok merak ediyorum

Yazdıkça çok gibi görğnüyor ama sucuklu yumurta harici çok değil gibi, saklama kabına yulaf ve meyve karışımı koy birazda süt alırsın yanına, onları karıştır ye. İnan tok tutacak ve açlıktan dolayı mide bulantısı halsizlik vs yapmayacak.

Ben açlığa gelemeyen bir insandım heleki mühendiatim sırtımda çift lanyardlı emniyet kemeri yani 5 kilo fln ve yukarılara tırmanırdım başım döncek bayılcak gibi olurdum. Sonra işte koç sağolsun bu karşımı yap ye dedi ve işk başlarda nefret etsem de sonraalıştım, daha doğrusu tok tutması çok hoşuma gitti ve yenilebilir kıldı onu. Dene derim.

Yazdıkça çok gibi görğnüyor ama sucuklu yumurta harici çok değil gibi, saklama kabına yulaf ve meyve karışımı koy birazda süt alırsın yanına, onları karıştır ye. İnan tok tutacak ve açlıktan dolayı mide bulantısı halsizlik vs yapmayacak.

Ben açlığa gelemeyen bir insandım heleki mühendiatim sırtımda çift lanyardlı emniyet kemeri yani 5 kilo fln ve yukarılara tırmanırdım başım döncek bayılcak gibi olurdum. Sonra işte koç sağolsun bu karşımı yap ye dedi ve işk başlarda nefret etsem de sonraalıştım, daha doğrusu tok tutması çok hoşuma gitti ve yenilebilir kıldı onu. Dene derim.
tarifi tam olarak yazar misin canım. Ben de yapıyorum yulaftan karışım ama sıkıldım bu aralar farklıysa denemek isterim

Saatlermi
Niyeki iyiydik böyle :KK35:
çalışanlar ve okula gidenler memnun değildi canım
sabah 8 ortalık karanlık
bende sevmemiştim gerçi
karanlıkta işe gitme fikri kötü
Slm kızlar
Sabah sabah bi baktımki benimkiler playdoh dökmüşler hemde heryere ne hali kalmış ne koltuk kalmış savaş yapmışlar evin içinde
Ellerini yıkamışlar orayı da tıkamışlar
Ya heryere yapışmış bu :sinirli:
Benimki işe giderken 50tane kıyafet denemiş onları dolaba tıkmış ayy çıldıracam ya
Bu nedemek oluyor temizlik beni bekliyor :temizlik:
çok kötü ya o hamurlar berbat ediyor heryeri

Yaşasın yaaaa alıntılarım gitmemiş. Tam okudum okudum alıntıladım elektrik gitti kapandı bilgisayar. Şükür gitmemiş alıntılar. :KK73:

Ayyy sorma canım yaaaa çok cıss oldu. Ben bir de dayanıklı bir insanım kolay kolay gık demek ama cidden çok acıdı.

Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum :KK53:

Ben ev hanımı da olsam yatamazdım her halde yaaaa. Sevmiyorum uyumayı biraz fazla uyusam başım ağrıyor.

Ben de senin gibi düşünüyordum canım ama artık pes ettim. Havuza felan gidiyorum yaaa bi de evde ben pek şortsuz askılısız gezmem. Yaz kış öyleyim. Çıktığı zaman kuaföre gidemezsem (ben ağdayı kendi yapamayanlardanım) kendimi çok çirkin pis hissediyordum. En son dediğim gibi artık pes ettim. Çünkü ağda da bile istediğim gibi olmuyor. Çok detaylı incelemiyorlar. Kırıklar batıklar oluyor. 15 güne bir de ağdaya gidilmiyor. Bi de burada biraz pahalı. Bakalım memnun kalacak mıyım :KK64:

Geçmiş olsun canım yeniden.

İnşallah şimdiye kadar kalkıp sporunu yapmışsındır. Kahvaltı saatine özellikle bakacağım. :KK70:

Çok sevindim canım atlatmanıza. Biz de geçtik o yollardan. Hatta kızımı hastaneye bile yatırdık. Tam taburcu olduk arkasından su çiçeği çıkarttı. Daha 9 aylıktı. Çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. Allahım çocukları hasta etmesin inşallah. İzne ayrılmadın biliyorsun dimi? Yarın bildirimini unutma inşallah. En kısa zamanda da eski düzeninize dönersiniz Allahın izniyle :KK68:

Yandım yandım hem de nasıl yandım :KK61: İnşallah dediğin gibi verdiği acıya değer :KK36:
bende çok sevmiyorum
erken kalkınca gün hemen bitmiyor
küçük oğlumda ücretsiz iizn aldım
öğlene kadar herşeyi hallederdim
günün geriside bana kalırdı
çok güzel günlerdi
Çocuk odasın sagi tarzı halı almıştım. Değiştireceğim çünkü içi hep oyun hamuru :KK70::KK70:
çocuk odası için o tarz halılar uygun değil
biran önce değiştirmen iyi olur

Yok yaaaa benim beden saatime hiç uygun değil. Bence eski uygulamaya yeniden geçilmeli. Ben hiç sevmedim.

Valla kişiden kişiye değişir acısı ama ben de acıdı. Normalde ağrı eşiğimde yüksektir aslında ama bayağı bayağı yandım. Her güzel şeyin bir bedeli vardır diye katlandım. :KK70::KK70:

Daha önce bıyık bölgesini yaptırmıştım. O kolaydı. Arkasından tek seans koltuk altı yaptırdım. Şimdi paket aldım. Tüm bacak, koltuk altı ve genital bölge. 50 dk sürdü tüm seans. Ama bayağı acıdı. Bunu bitirdikten sonra yüz yaptıracağım. Ben sanırım hiç sevmiyorum kıl tüy. :KK53:
Koş koş aman hemen koş. Ada bir Cankız iki. Benim ev resmen çöplük gibi oldu. Benim de biran önce girişmem lazım. Eşim bi yardımcı ayarlamış ama halı silmem diyormuş. Karar veremedim gelse mi gelmese mi. aylahl aylahl ın dediği gibi beğenmiyorum da yaptıklarını. Hızlı yapıyorlar. Ben yavaş yavaş yaparım ama misler gibi olur. Ama bir türlü de bitmez o ayrı :işsiz::işsiz:
benim de yardımcı dan yana yüzüm gülmedi
birini aldım duvar silmeye gün boyu 1 odanın duvarını sildi
bir diğeri salonumun penceresini 45 dak da sildi sadece bir cam
sonra şirket deneyeyim dedim
yağ çözücü spreyi bütün mutfak dolaplarına sıkmış
mutfağın metal bölümleri mahvoldu
eşim kızıyor birini al diye
ama ağzım fena yandı

bende çok sevmiyorum
erken kalkınca gün hemen bitmiyor
küçük oğlumda ücretsiz iizn aldım
öğlene kadar herşeyi hallederdim
günün geriside bana kalırdı
çok güzel günlerdi

çocuk odası için o tarz halılar uygun değil
biran önce değiştirmen iyi olur

benim de yardımcı dan yana yüzüm gülmedi
birini aldım duvar silmeye gün boyu 1 odanın duvarını sildi
bir diğeri salonumun penceresini 45 dak da sildi sadece bir cam
sonra şirket deneyeyim dedim
yağ çözücü spreyi bütün mutfak dolaplarına sıkmış
mutfağın metal bölümleri mahvoldu
eşim kızıyor birini al diye
ama ağzım fena yandı

Keşke bizim gösterdiğimiz özeni gösterebilseler. Çalışmasam umurumda bile olmaz ama hem çalışıp, hem de sosyal olunca eve çok zaman ayıramıyorum. Temiz evi çok severim ama bir türlü temiz durmaz evim. Çok dağınığız. Aslında bana her gün evde olabilecek biri lazım ama işte ona da para yetmez. Çok zengin olmak lazım. Sabah kalkıp koştur koştur işe gidiyorsun, işten çıkıp koştur koştur eve geliyorsun yemekti çocuklardı derken bana zaman hiç yetmiyor. Çok dertliyim bu konuda çokkkk :işsiz::işsiz:

Halıyı yakın zamanda değiştireceğim :KK39:

Kızlar netten sonuçlarıMa baktım resmen fekalet.
Triod 7
Demir
21
Folik asit 2
Yarın hemen sonuçlar için gideceğim
referans arlıkları laboratuvara göre değişebiliror
tirod dediğin tsh mı
yarın gitte tam olarak neymiş anlamış olursun canım
ben sabah kahvaltısını güzel yapmaktan yanayım
şöyle yumurta peynir zeytin ekmek yeşillik oh miss
Keşke bizim gösterdiğimiz özeni gösterebilseler. Çalışmasam umurumda bile olmaz ama hem çalışıp, hem de sosyal olunca eve çok zaman ayıramıyorum. Temiz evi çok severim ama bir türlü temiz durmaz evim. Çok dağınığız. Aslında bana her gün evde olabilecek biri lazım ama işte ona da para yetmez. Çok zengin olmak lazım. Sabah kalkıp koştur koştur işe gidiyorsun, işten çıkıp koştur koştur eve geliyorsun yemekti çocuklardı derken bana zaman hiç yetmiyor. Çok dertliyim bu konuda çokkkk :işsiz::işsiz:

Halıyı yakın zamanda değiştireceğim :KK39:
evden yana bende şikayetçiyim
3 çocuk var bende
3 ayrı dağınıklık
istediğim gibi birini bulamadım
şöyle eve gelince ev tertemiz yemekler hazırlanmış olsa
bende çocuklarımla rahat rahat ilgilensem ahhh ahhh

tarifi tam olarak yazar misin canım. Ben de yapıyorum yulaftan karışım ama sıkıldım bu aralar farklıysa denemek isterim
Farklı değildir sanırım 3 yk yulaf 1 yk chia tohumu, yarım muz ve yarım çay bardağı süt ya da su. Tabi muzu burda yiyosan gün içinde başka bir zaman yemeyecrksin. Öuz yerne kuru üzüm, gün kurusu vs de kullanabilirsin. Yemesi bazen eziyet ama tok tutması hafif olup baymaması güzel.

Back
X