• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekran görüntüsü alıp onu yüklüyoruz canım biz. Sanırım boyutu büyük geliyor. Bir çoğumuz fotoğraf yükleme sorunu yaşıyoruz.

Sen henüz işin en başındasın. Ne kadar sıkı tutarsan sonuca o kadar çabuk ulaşırsın. O yüzden bir lokma, bir parça dememek lazım. :KK39:

Neden hep en tatlı şeyler en zararlı yiyecekler oluyor, üzülüyorum.:110:

Ama bir hedefimiz var, en azından ona ulaşana kadar sabredebiliriz değil mi ne de olsa hepsinin tadını biliyoruz :işsiz:

Neden hep en tatlı şeyler en zararlı yiyecekler oluyor, üzülüyorum.:110:

Ama bir hedefimiz var, en azından ona ulaşana kadar sabredebiliriz değil mi ne de olsa hepsinin tadını biliyoruz :işsiz:

Aynen canım. Hedefe ulaştıktan sonra sınırı aşmadan yiyebileceğiz. :KK39:

***13.TAKIM 563. ETAP***

cankizzzz (91///%)
Zerra (62///%)
umudum2 (62///%)
LAydLiNe (63.5///%)
Nurdan1616(64.1///%)
aylahl(80///%)
bilmece811 (58.8///%)
polekey2244(69.1///%)
mrskulkedisi (73.6///%)
burcugncy(67///%)
Kriziantemcicegi(75.2///%)
fanur (72.6///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 563. Etap Free Liste

duygu06-26 (68///%)
Turan16 (72.5///%)
merryangel(71.6///%)
ada81 (68.4///%)

13. Takım free ortalaması:%

ada81 ada81 Seni de free listeye dahil edeyim mi canım? Bence edeyim :KK53:
dahil et ama kaptanım bugün tartılmadım korkumdan ;))

Günaydın kızlar,

Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an :uykucu: 5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.

Hemen kilo bildirimimi yapayım
İlk tartıldığımda 68 kiloydum
Şimdi 67.00 (-%1.47)
:21::KK50::halay:

Bu mutlulukla daha güzel uyurum ben.
Bu hafta daha fazla dikkat edeceğim, makarna pilav da yok.

Ama bir şey ver size danışmalıyım:110:

Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan. :olamaz: Siz anladınız demek istediğimi.:KK17:

Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?
tebrikler canım çok güzel kilo gitmiş ;)

Herkese günaydın. berbat bi kilo bildirimi de benden gelsin :KK43: annemde nasil oldugunu anlamadim ama 1 kilo almışım pazartesiden beri onu yok etmeye calistm cok şükür hallettim yoksa bu hafta arti 1 kiloyla gelecektim
Gecen hafta 69.1
Bu hafta 69.00
Fark -100 gramcik :KK43: :KK43:
canım ailenin yanında olunca sanırım böyle oldu haftaya daha sıkı tutarız hep beraber

kızlar bu hafta perşembe hariç hergün spor yapalım 1 mil lesli sadece 15 dakika hiç yapamasak bile 1 mil lesli yapalım 15 dakika kendimze ayıramıyormuyuz ? zaten 15 dakika ile başlasak ister istemez vucud alışıyor daha fazla yapmak istiyoruz sporsuz gerçimeyelim bu haftayı

Back
X