Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu hafta perşembe hariç hergün spor yapalım 1 mil lesli sadece 15 dakika hiç yapamasak bile 1 mil lesli yapalım 15 dakika kendimze ayıramıyormuyuz ? zaten 15 dakika ile başlasak ister istemez vucud alışıyor daha fazla yapmak istiyoruz sporsuz gerçimeyelim bu haftayı
Bilmem hiç konusu geçmedi. Bu hafta sıkı yarışalım ozman canım olur mu.sen bi kilo ver ben yarım haftaya eşit olalım ins.61 kilo olarak..3 kilo için çok kh yemiş olman lazım bi gariplik var
senle yarışıyorduk dimi unutmuşum ben onu
kız insan bi hatırlatır yarıştığımızı nasıl rakibesin sen
tebrik ediyorum canım
Aynen katılıyorum canim.gerçekten bu hafta epey düşüş var artılar çok fazla sabit kalmakta çözüm değil 1 hafta uzun bir süre.hepimiz kendimize çeki düzen verip devam edelim ins.aslında menüler çokta kötü değildi takip ettiğimiz kadarıyla ama var bi eksiklik.Kızlar takım olarak bu hafta çok kötü durumdayız. Bu hafta herkes kendine çeki düzen versin. Hafta sonu dahil hiç kimseden tek lokma kaçamak istemiyorum. Kaçamakların hepsine ağır cezalar vereceğim haberiniz olsun. Haftanın üç günü herkes mutlaka spor yapacak. Ve haftaya cumaya mutlaka ilk üçün içine gireceğiz. Kimse için yarışmıyoruz burada kendimiz için yarışıyoruz. Bir ileri iki geri olmaz bu iş.
Kaptanım önteker nereye arka teker oraya bak.çok kilon kalmamış senin Anlıyorum ama sonuçta kaptanimizsin bu artı hiç olmamış. Kilo da artı menülerde fazlalık görünce rahatlıyoruz demekki.Hatırlarsanız hafta içi geç saatte kötü bir kaçamak yapmıştım. Şimdi tek kaçamağın sonucuna iyi bakın.
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta: 63.8
Fark : +300
Ondan sonraki menülerimi gördünüz. Gayet sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen + çıktım. Aslında + çıkmamın kaçamak haricinde iki sebebi daha var, tuvalete çıkamadım ve geçen hafta bu saatlerde tartılmıştım bu hafta sabah erken tartıldım. Uyanır uyanmaz olan kilomla 3 saat sonraki kilom arasında çok fark oluyor maalesef. Sabah ödemine çare bulamadım.
Uzun lafın kısası bunların hiç birisi bahane değil. Çarşamba akşamı yaptığım kaçamağın cezasını tartıda gördüm. Diyeceksiniz ki sen kaptansın sen böyle yaparsan biz nasıl yaparız? Haklısınız. Benim size örnek olmam gerekirken ben de bir hafta alıp bir hafta veriyorum. Ve kendi kendime de kızıyorum merak etmeyin. Bu hafta size kaçamağın sebep olduklarını gösterdim. Haftaya kaçamaksız nasıl olacak onu göstereceğim inşallah
Ne yüzsüzüm yaaa bi de kılıf uyduruyorum![]()
Berbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.
insallah canim bu kadarı mumkun degil deTebrik ediyorum
Haftaya da aynı sonuçlar çıkarsa hızlıca kilo verirainiz :)
yaa canim benim cok tatlisinwawwwwwwwww ıslıklar tebriklerrrrrrr alkışlarrrrrrrrrrrrr![]()
Günaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 64.1
Bugün 63.2
- 900
cankizzzz canım seni merfak ettim nerelerdesin kilo ne durumda ?
Şimdicankizzzz çıksa gelse. İki kilo vermiş olsa. Çünkü şuan da 0,30 un altındayız ortalama olarak. Cankız umudumuz sensin. Lütfen güzel bir kiloyla gel. Nota almayalım
![]()
tebrik ederim canimGünaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 64.1
Bugün 63.2
- 900
tesekkurler canimSüper gerçekten tebriklermrskulkedisi
nota nin anlami neŞimdicankizzzz çıksa gelse. İki kilo vermiş olsa. Çünkü şuan da 0,30 un altındayız ortalama olarak. Cankız umudumuz sensin. Lütfen güzel bir kiloyla gel. Nota almayalım
![]()
cok sagol canim darisi basina olsun sen naptin?Canım coooook sevindimmm
Tebrik ederimm![]()
Tebrik ederim çok güzel bir değişimGünaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 64.1
Bugün 63.2
- 900
tebrik ederim canim
tesekkurler canim
nota nin anlami ne
cok sagol canim darisi basina olsun sen naptin?
Kilo bildirimi
Geçen cuma 91.00
Bugün 90.300
Fark 700
Yine göremedim 8li rakami
Haftaya kesin görürsün, tebrik ederim![]()