• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım önteker nereye arka teker oraya bak.çok kilon kalmamış senin Anlıyorum ama sonuçta kaptanimizsin bu artı hiç olmamış. Kilo da artı menülerde fazlalık görünce rahatlıyoruz demekki.
Haklısın canım. Benim en büyük problemim iyi kilo verdiğim zaman şımarıp kendimi bırakmam. Ama bu hafta artık tartı meselesini çözdüm. O yüzden haftaya cumaya çok iyi bir sonuç alacağımı tahmin ediyorum. Aslında takımın hepsinde bu kuralı uygulasak yani tartılma kuralını eminim çok daha güzel sonuçlar alacağız ama çoğu itiraz ediyor. Bundan sonra ben de asla kaçamak göremeyeceksiniz. Kocaman söz size :KK36:

Kilo bildirimi

Geçen cuma 91.00
Bugün 90.300
Fark 700

Yine göremedim 8li rakami
Tebrik ederim canım. O kadar çok kilo aldım alacağım dedin ki ben senden + kilo bekliyordum şaşırttın beni. Yasakladım sana artık kilo aldım lafını duydun dimi.

Özür dilerimmmmm
Özür dileyecek bişey yok canım. Hayal kurdum ben sadece. Ama 2 kilo verme potansiyeli var sende ama sen bunu kullanamıyorsun. Bu konuyu bir konuşalım.

tebrik ederim canim

tesekkurler canim :KK36:

nota nin anlami ne

cok sagol canim darisi basina olsun sen naptin?
Nota uyarı demek canım. Her hafta performans değerlendirmesi yapılıyor takımlara. Genel toplamı %0.30 un altında kalan takımlar 1. notayı alıyor. İkinci hafta ilk üçe girerse nota siliniyor. Ama ikinci notayı alırsa eğer sarı kart alıyor. Sarı kartlı takımlarda sonuç hazırlama cezası alıyor. Kötü bir ceza. Şimdiye kadar hiç nota almamıştık.

Amin ins 8li rakamı göremedim :KK43:
Biraz uğraşsaydın aslında görecektin. Çok az kalmıştı.

Inş cnm her hafta aynısını diyorum olmuyor
Olmuyor lafı da yasak. Olacak :KK36::KK36:

Gerçekçi olur mu bilmiyorum ama haftaya 65 kiloya düşmek gibi bir hedef koydum kendime :KK52:hatta mümkünse 64.5 :KK68: bakalım neler olacak

***13.TAKIM 563. ETAP***

cankizzzz (91/90.3/0.7/%0.77)
Zerra (62/61.8/0.2/%0.32)
umudum2 (62/61.5/0.5/%0.81)
LAydLiNe (63.5/63.8/-0.3/%-0.47)
Nurdan1616(64.1/63.2/0.9/%1.40)
aylahl(80/79.4/0.6/%0.75)
bilmece811 (58.8///%) Kilosu sabit
polekey2244(69.1/69/0.1/%0.14)
mrskulkedisi (73.6/71.6/2/%2.72)
burcugncy(67///%) Kilosu sabit
Kriziantemcicegi(75.2/78.1/2.9/%-3.86)
fanur (72.6/72.3/0.3/%0.41)

13. Takım ortalaması: % 0.25

13. TAKIM 563. Etap Free Liste

duygu06-26 (68/67/1/%1.47)
Turan16 (72.5/71.6/0.9/%1.24)
merryangel(71.6///%)
ada81 (68.4///%)

13. Takım free ortalaması:%

Gerçekçi olur mu bilmiyorum ama haftaya 65 kiloya düşmek gibi bir hedef koydum kendime :KK52:hatta mümkünse 64.5 :KK68: bakalım neler olacak

Hayır canım 2 kilo hedef olmaz. Şu an sağlıklı olarak hafta da 1 kilo ideal. Hedefin 1 kilo olsun. Fazlası seni sevindirir zaten. Menülerin sağlıklı olsun lütfen. Kilo vermek için sağlıksız olarak yapılan her şeye karşıyım :KK39:

Evet soğuk süt, bu tarifi tavada pişirerekte yapabilirsiniz sonra buDolabına atıp ertesi gün puding gibi de yiyebilirsiniz birqz kako ekleyerek/ meyveleri de sonradan ekleyebilirsiniz :kk77:
teşekkürler canım tarif için

Günaydın kızlar,

Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an :uykucu: 5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.

Hemen kilo bildirimimi yapayım
İlk tartıldığımda 68 kiloydum
Şimdi 67.00 (-%1.47)
:21::KK50::halay:

Bu mutlulukla daha güzel uyurum ben.
Bu hafta daha fazla dikkat edeceğim, makarna pilav da yok.

Ama bir şey ver size danışmalıyım:110:

Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan. :olamaz: Siz anladınız demek istediğimi.:KK17:

Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?
tebrikler canım. Pastayı küçük alman en mantiklisi kendin de küçük bir parca yersin üzülmesin diye

Berbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1 :KK43:
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.
üzülme canım 1 haftada 3 kilo çok mantıksız ödemdir büyük ihtimalle ve haftaya fazlasıyla gider

Gunaydin kizlar cok asiri hastayim sabitim kilo olarak
Geçmiş olsun canim
Evden çıkarken tekrar tartıldım
200 gr daha eksilmişim
Wc ye çıkmıştım:KK53:
tebrikler canım

30 Mart kilo bildirimi
Geçen cuma 62
Bu cuma 61.5
-500 fark
LAydLiNe LAydLiNe
tebrikler canim

Gunaydin kizlar
Ben daha gireli 2 gun oldu sanirim yuzde falan hesaplanmiyor ama benim icin en son sali gunu tartilmistim 72.4 dum bugunde 71.6 fark 800 gram
tebrikler canim
30.03.18
gecen cuma: 73.6
bu cuma: 71.6
fark -2000 :rolleyes:
:KK71::KK73::KK71::KK73:
LAydLiNe LAydLiNe
oww waww yea çok iyi ya tebrikler canim
tebrik ederim kizlar
teşekkürler canim

Hatırlarsanız hafta içi geç saatte kötü bir kaçamak yapmıştım. Şimdi tek kaçamağın sonucuna iyi bakın.

Geçen hafta: 63.5

Bu hafta: 63.8

Fark : +300

Ondan sonraki menülerimi gördünüz. Gayet sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen + çıktım. Aslında + çıkmamın kaçamak haricinde iki sebebi daha var, tuvalete çıkamadım ve geçen hafta bu saatlerde tartılmıştım bu hafta sabah erken tartıldım. Uyanır uyanmaz olan kilomla 3 saat sonraki kilom arasında çok fark oluyor maalesef. Sabah ödemine çare bulamadım.

Uzun lafın kısası bunların hiç birisi bahane değil. Çarşamba akşamı yaptığım kaçamağın cezasını tartıda gördüm. Diyeceksiniz ki sen kaptansın sen böyle yaparsan biz nasıl yaparız? Haklısınız. Benim size örnek olmam gerekirken ben de bir hafta alıp bir hafta veriyorum. Ve kendi kendime de kızıyorum merak etmeyin. Bu hafta size kaçamağın sebep olduklarını gösterdim. Haftaya kaçamaksız nasıl olacak onu göstereceğim inşallah :KK70::KK70::KK70:

Ne yüzsüzüm yaaa bi de kılıf uyduruyorum :KK23::KK62::işsiz:
sabahki ödemi atmanın en iyi yolu bir gün öncesinde fazlaca su içmek hatta kahvaltıya maydonoz da eklenebilir

Günaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 64.1
Bugün 63.2
- 900
tebrikler canim

tebrikler canım :KK66::KK73:
teşekkürler canim
Kilo bildirimi

Geçen cuma 91.00
Bugün 90.300
Fark 700

bir sonraki hafta kesin görürsün canım üzülme ben de geçen hafta 80 de takılı kalmıştım bu hafta 7li rakamlara düştüm şükür
ben aylık hedefimin 300 gr üstündeyim:KK61:

tebrikler canım
teşekkürler canin

Hatırlarsanız hafta içi geç saatte kötü bir kaçamak yapmıştım. Şimdi tek kaçamağın sonucuna iyi bakın.

Geçen hafta: 63.5

Bu hafta: 63.8

Fark : +300

Ondan sonraki menülerimi gördünüz. Gayet sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen + çıktım. Aslında + çıkmamın kaçamak haricinde iki sebebi daha var, tuvalete çıkamadım ve geçen hafta bu saatlerde tartılmıştım bu hafta sabah erken tartıldım. Uyanır uyanmaz olan kilomla 3 saat sonraki kilom arasında çok fark oluyor maalesef. Sabah ödemine çare bulamadım.

Uzun lafın kısası bunların hiç birisi bahane değil. Çarşamba akşamı yaptığım kaçamağın cezasını tartıda gördüm. Diyeceksiniz ki sen kaptansın sen böyle yaparsan biz nasıl yaparız? Haklısınız. Benim size örnek olmam gerekirken ben de bir hafta alıp bir hafta veriyorum. Ve kendi kendime de kızıyorum merak etmeyin. Bu hafta size kaçamağın sebep olduklarını gösterdim. Haftaya kaçamaksız nasıl olacak onu göstereceğim inşallah :KK70::KK70::KK70:

Ne yüzsüzüm yaaa bi de kılıf uyduruyorum :KK23::KK62::işsiz:
kaptan sana diyecek sözüm yok sen demişsin diyeceğini
ama kendimize ediyoruz
hedefimize ulaşsak sonra yesek ne yiceksek
Neden hep en tatlı şeyler en zararlı yiyecekler oluyor, üzülüyorum.:110:

Ama bir hedefimiz var, en azından ona ulaşana kadar sabredebiliriz değil mi ne de olsa hepsinin tadını biliyoruz :işsiz:
evet artık cıss yok hedefimize ulaşalım
Günaydın kızlar
kilo bildirimi
Geçen hafta 64.1
Bugün 63.2
- 900
tebrikler canım çok iyi

gitmiş işte -200 wc çook etkiliyor canım :KK66:
wc ve 2 saat farkı 200 gr:21:

kızlar bu hafta perşembe hariç hergün spor yapalım 1 mil lesli sadece 15 dakika hiç yapamasak bile 1 mil lesli yapalım 15 dakika kendimze ayıramıyormuyuz ? zaten 15 dakika ile başlasak ister istemez vucud alışıyor daha fazla yapmak istiyoruz sporsuz gerçimeyelim bu haftayı
ben genelde yürüyorum
ama farklı egzersizler yapmam lazım
kol ve basenlerde yumuşama başladı
Ben yüzmeye de başlıyorum pazar inşallah. Haftanın üç günü de yürümeyi düşünüyorum. Sonra da yavaştan koşmaya başlayacağım.
yüzme çok güzel ya
vakit ayıramıyorum ne yazıkki

teşekkürler canım tarif için

tebrikler canım. Pastayı küçük alman en mantiklisi kendin de küçük bir parca yersin üzülmesin diye

üzülme canım 1 haftada 3 kilo çok mantıksız ödemdir büyük ihtimalle ve haftaya fazlasıyla gider

Geçmiş olsun canim
tebrikler canım

tebrikler canim

tebrikler canim

oww waww yea çok iyi ya tebrikler canim
teşekkürler canim

sabahki ödemi atmanın en iyi yolu bir gün öncesinde fazlaca su içmek hatta kahvaltıya maydonoz da eklenebilir

tebrikler canim

teşekkürler canim

bir sonraki hafta kesin görürsün canım üzülme ben de geçen hafta 80 de takılı kalmıştım bu hafta 7li rakamlara düştüm şükür
teşekkürler canin

Teşekkür ederim canım deneyeceğim bakalım. Maydonozu çok severim zaten. Dün aklıma da geldi suyum az oluyor bu hafta.

Hayır canım 2 kilo hedef olmaz. Şu an sağlıklı olarak hafta da 1 kilo ideal. Hedefin 1 kilo olsun. Fazlası seni sevindirir zaten. Menülerin sağlıklı olsun lütfen. Kilo vermek için sağlıksız olarak yapılan her şeye karşıyım :KK39:

Yüksek enerjili spor da yapacagım için sağlıksız beslenmem imkansız, yap yerine su veya kas kaybetmek istemiyorum. Kilom fazla olduğu için belki verebilirim diye düşündüm.

Doğru diyorsun haftalık hedefim 1 kilo ama umarım fazlası çıkar, çünkü yağ oranım çok fazla o yüzden bir tık daha fazla kilo verme ihtimalim yüksek, tabi ki spor ile birlikte mümkün

Teşekkür ederim :halay:

Sen de verirsin önünüzdeki hafta, pes etmek yok. Kilo vermek kolay olsaydı herkes fit gezerdi, zor ama çok güzel... sonu çok güzel olacak kızlar sabretmeye değer.

İnşallah canım
1 hafta da 3 kilo alman mümkün değil benc3 canım bi yanlışlık var çünkü menülerini takip ediyoruz alsan alsan 1 kilo alırsın hadi.bençe tekrar bi tartıl yerini falan değişiir pilini değiştir.yadabaska yerde bi tartıl imkanın varsa.moralini de bozma.ödem de olabilir maydonoz suyu kaynatıp iş ödemi atar.
Canım benim tartı doğru maalesef. Sanırım ödem bir kilo da ben aldım böyle çıktım yarına bir kilo vermiş olurum sanırım ödem im fazla ama yine de aldım
3 kilo için çok kh yemiş olman lazım bi gariplik var
Bilmiyorum artık ya :(
senle yarışıyorduk dimi unutmuşum ben onu
kız insan bi hatırlatır yarıştığımızı nasıl rakibesin sen:KK53::KK53:

tebrik ediyorum canım

30.03.18
gecen cuma: 73.6
bu cuma: 71.6
fark -2000 :rolleyes:
:KK71::KK73::KK71::KK73:
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler canım umarım haftaya benim de olur
Evet canım üyelere kullandırılan izinler hakkında bir değişiklik söz konusu. Paylaşım alanını takip ederek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kayseri' de okumuştum ben. Severim Kayseri' yi :KK68: Neresindesin?

Aynen şimdi ben kilo bildirimimi yapınca anlayacaksınız. İki gün dikkat etmem bile kurtarmadı.

Her şeyi anladık canım da enerji yerine çikolata yemek hiç iyi bir fikir değil. Zaten hastasın. Değerlerin düşmüş. Daha sağlıklı beslenmek varken çikolataya kızdım.
Ben akşam yemeği için eşimi bile beklemiyorum canım. Geç geliyor eğer onunla birlikte yersem imkanı yok kilo veremem. Önce kendim yiyorum. Akşama onlara yeni sofra hazırlıyorum. Yanlarına oturuyorum ama yemiyorum.

Hımmm ben de diyecektim paylaşımların iyice azaldı neler oluyor diye. Haftaya daha düzenli gel lütfen :KK66:

Cankız yemin ederim dayaklıksın. Ben kesin aldım diye diye alacağın yoksa bile alacaksın. Bir daha senden kilo aldım cümlesini duymak istemiyorum. :KK62:

Cici bebe ne yaaaaaaaa :KK62: Hiç olmazsa akşam doğru düzgün yemişsin ama tartı öncesi hiç güzel bir menü olmamış. Su az olmuş. Reddettiğin tatlılar için tebrik ederim ama cidden menü çok dengesiz

Cipse kadar iyi gelmişsin de cips batırmış menüyü. Senin paylaşımlarında çok az canım. Lütfen biraz daha dikkat edelim paylaşımlarımıza. Suyun çok güzel.

Tebrik ederim canım güzel gitmiş. Deneme süren başladı zaten o yüzden menülerini çok dikkatli izliyorum ona göre dikkat edersin. Pastadan yeme derim. Haftaya kızımın doğum günü ve ben pasta yemeyeceğim. Bunca yıl yediklerime sayıyorum.
3 kiloyu cidden çok fazla. Resmen 3 hafta geriye attın kendini. Sanırım bu hafta nota alacağız. Takımı da çok etkiledi bu yüzde. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini tek tek inceleyeceğim. :KK39:

Geçmiş olsun canım. Dün de gelmemişsin. Nasılsın diyecektim yazmışsın. Dikkat et kendine.

O zaman ikinci bildirimi alalım. :KK39:

Kızlar takım olarak bu hafta çok kötü durumdayız. Bu hafta herkes kendine çeki düzen versin. Hafta sonu dahil hiç kimseden tek lokma kaçamak istemiyorum. Kaçamakların hepsine ağır cezalar vereceğim haberiniz olsun. Haftanın üç günü herkes mutlaka spor yapacak. Ve haftaya cumaya mutlaka ilk üçün içine gireceğiz. Kimse için yarışmıyoruz burada kendimiz için yarışıyoruz. Bir ileri iki geri olmaz bu iş.

Bu hafta çok dikkat edelim özellikle ben
Kilo bildirimi

Geçen cuma 91.00
Bugün 90.300
Fark 700

Umarım haftaya görürsün canım

ben genelde yürüyorum
ama farklı egzersizler yapmam lazım
kol ve basenlerde yumuşama başladı

yüzme çok güzel ya
vakit ayıramıyorum ne yazıkki
Ben o konuda çok şanslıyım canım. Hakemlikte yaptığım için havuz elimin altında. Ne zaman istersem ulaşabiliyorum. Hocam değişecek bu hafta. Asıl hocam hamile. Bakalım bu kez nasıl olacak. Havuzun suyu değiştiği için ara vermiştim. Yüzmeyi çok seviyorum. :KK36:

ben dun cipsi yiyince yusuf yusuf oldum dayandım suya ödem yapmasın diye:ıslık:
:KK70::KK70::KK70:

Yüksek enerjili spor da yapacagım için sağlıksız beslenmem imkansız, yap yerine su veya kas kaybetmek istemiyorum. Kilom fazla olduğu için belki verebilirim diye düşündüm.

Doğru diyorsun haftalık hedefim 1 kilo ama umarım fazlası çıkar, çünkü yağ oranım çok fazla o yüzden bir tık daha fazla kilo verme ihtimalim yüksek, tabi ki spor ile birlikte mümkün
Yavaş olsun sağlam olsun acele etme. Ben sende ki azim ve isteği gördüm. İnşallah güzel bir karneyle mezun olacaksın buradan. Ama dediğim gibi acele etmek yok. Önemli olan sağlık :KK39:

Back
X