saat çok geç oldu farkındayım ama daha yeni oturabildim ilk fırsat bi bakayaım dedidim bu saattede kimse olmaz gerçi hadi bende yediklerimi azayımda bana biraz kızın
sabah:Çok küçük 1 poğaça
2dilim yumurta
çeyrek kibrit kutusu peynir yarım dilim ekmek
ara :Kayısı 3 adet
Öğlen Salata
1 kase mercimek çorbası
2 ekmek dilimdi galiba belki biraz fazla
Akşam: 1 avuçtan daha az tavuk fırında
3-4 kaşık pikav
ve en kötüsü tatlı yedim 4 adet tulumba tatlısı çok sinirliydim acısını çıkardım
1 bardak süt yemekten 2 saat sonra
bu arada sigarayi bırakmaya çalışıyorum üf üf herşey üst üste zayıflamak sigara iş sıkıntısı evdeki yorgunluk ne zaman çıkar acısı bilmiyorum hadi hepinizi çoook öptüüüüüüüüüüüüüümmmmm
sabah:Çok küçük 1 poğaça
2dilim yumurta
çeyrek kibrit kutusu peynir yarım dilim ekmek
ara :Kayısı 3 adet
Öğlen Salata
1 kase mercimek çorbası
2 ekmek dilimdi galiba belki biraz fazla
Akşam: 1 avuçtan daha az tavuk fırında
3-4 kaşık pikav
ve en kötüsü tatlı yedim 4 adet tulumba tatlısı çok sinirliydim acısını çıkardım
1 bardak süt yemekten 2 saat sonra
bu arada sigarayi bırakmaya çalışıyorum üf üf herşey üst üste zayıflamak sigara iş sıkıntısı evdeki yorgunluk ne zaman çıkar acısı bilmiyorum hadi hepinizi çoook öptüüüüüüüüüüüüüümmmmm
ben bu doğumgünlerinde fazla kaçamak yapmadım arkadaşlar herşeyde ölçülü gittim ama suda içmedim.şu su meselesini gerçekten halletmem gerekiyor.benim tek ilacım sanırım yaz ayı.yazın bende çok terleme olur ve çok susarım.hatta evlenmeden önce içtiğim bol su sayesinde 4 kilo verdiğimi bilirim.tabi şimdi bu çok zor ama tekrar bol su içebilirsem daha kolay kilo veririm.