• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saat geç olmadan yap kahvaltını.

Benim bugün ki tartı sonucum

Cuma : 63.8

Pazartesi: 63.5

Kaçamak yapmamanın ödülü -300

Dün yüzmeye gidebilseydim ya da spor yapabilseydim daha iyi olacaktı. Spor şart kızlar sadece yememekle olmuyor artık.

Şimdi hazırlıyorum kahvaltımı zaten,

Evet hareket kesinlikle şart. Ben yürüyüş yapıyorum henüz spor programım gelmedi ama o geldiğinde eminin çok hızlı değişecek vücudum ve sizler de şaşıracaksınız.

Fotoğrafları şimdi yüklemiyorum spora başladıktan iki hafta sonra karşılaştırmalı olarak yükleyeceğim.

Benim bugün ki tartı sonucum

Cuma : 63.8

Pazartesi: 63.5

Kaçamak yapmamanın ödülü -300

Dün yüzmeye gidebilseydim ya da spor yapabilseydim daha iyi olacaktı. Spor şart kızlar sadece yememekle olmuyor artık.
cumaya güzel bir eksi geliyor o zaman canım

Hoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.

Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.

Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.

Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?

Bu hafta sonlarını napsak bilemedim. :KK64:

Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.
neyseki hafta sonu sadece 2 gün yoksa hiç kilo veremezdik:KK48::KK48:
Hava çok bozdu kızlar burada yaaaaa. Fırtına var resmen. Sıcaklıkta düştü. İyi ki kalın bişeyler giymişim.
havalar çok değişik dikkat etmek lazım
bir gün 6 derece diğer gün 25 derece
vücut nasıl uyum sağlasın

1 nisan menüm
8.00 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

12.00 öğlen
Ekmek arası
Ayran

20.00 akşam
Fırında patates et
5 kaşık bulgur

1.5 su

Bu hafta hep düzensiz olur taaki yerleşene kadar

cumaya güzel bir eksi geliyor o zaman canım
İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Nisan bitmeden hedefe ulaşıp mezun olursam ramazana kadar dengede tutarım. Ben ramazanda kilo alanlardanım. Yani ramazan gelmeden mezun olmam lazım :KK70:

KK ben sadece mobilden giriyorum
İkide bir bilgisayarı çıkar topla sinir oluyorum mobil daha kolayıma geliyor
Ben masa başı çalışıyorum yaa canım zaten bilgisayar mesai saatlerinde hep karşımda. Evde ki de masa üstü bilgisayar. O da sürekli açık oluyor. Sadece dışarıda olunca mobilden bağlanıyorum. Yoksa dediğin gibi zor olur.

1 nisan menüm
8.00 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir

12.00 öğlen
Ekmek arası
Ayran

20.00 akşam
Fırında patates et
5 kaşık bulgur

1.5 su

Bu hafta hep düzensiz olur taaki yerleşene kadar
Senin şu akşam yemeğinin saatine bir çözüm bulman şart aslında. Şükür önümüz yaz çok geç olmuyor. Patatesten de vazgeçmiyorsun. Allahtan kilo veriyorsun ama bir süre sonra bu şekilde veremezsin haberin olsun. Evi taşıdın mı? Ben mi kaçırdım?

Bu gruba yazdığım Mesaj sayılarımı nereden görebiliyorum?
konuya yazdığımız sayfanın üstünde özel mesaj kutusunu yanında insan resmi var oraya dokunduğunda açılan pencerede sol alt tarafta tüm mesajlarım yazan yere tıklarsan bütün mesajları görürsün canım

İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Nisan bitmeden hedefe ulaşıp mezun olursam ramazana kadar dengede tutarım. Ben ramazanda kilo alanlardanım. Yani ramazan gelmeden mezun olmam lazım :KK70:

Ben masa başı çalışıyorum yaa canım zaten bilgisayar mesai saatlerinde hep karşımda. Evde ki de masa üstü bilgisayar. O da sürekli açık oluyor. Sadece dışarıda olunca mobilden bağlanıyorum. Yoksa dediğin gibi zor olur.

Senin şu akşam yemeğinin saatine bir çözüm bulman şart aslında. Şükür önümüz yaz çok geç olmuyor. Patatesten de vazgeçmiyorsun. Allahtan kilo veriyorsun ama bir süre sonra bu şekilde veremezsin haberin olsun. Evi taşıdın mı? Ben mi kaçırdım?
benimde hedefim haftaya cumaya 60 olmak
onun için çalışıcam iki hafta

Perşembeye inşallah taşınıyorum şimdi kolileme ile uğraşıyorum kızım ilgi istediği için parça parça yapıyorum

Hoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.

Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.

Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.

Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?

Bu hafta sonlarını napsak bilemedim. :KK64:

Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.
Ya aslında kendi adıma soyliyim rahatlama olmuyor yine dikkat ediyorum ama hafta sonu olunca eşime kahvaltı da mecbur diyet dışı şeyler oluyor az da olsa yiyiyorum hafta içi kendim yaptığın için yumurta peynir yiyip çıkıyorum. Sanırım herkesin sıkıntısı da hafta sonu bu

Ya aslında kendi adıma soyliyim rahatlama olmuyor yine dikkat ediyorum ama hafta sonu olunca eşime kahvaltı da mecbur diyet dışı şeyler oluyor az da olsa yiyiyorum hafta içi kendim yaptığın için yumurta peynir yiyip çıkıyorum. Sanırım herkesin sıkıntısı da hafta sonu bu

Aynen canım haklısın. Bizde de hafta sonu kahvaltıları özeldir. Daha detaylı hazırlanır. Yine de bizim iradesizliğimiz diye düşünüyorum. Yoksa masada bizim yiyecebileceğimiz sağlıklı şeylerde var. Bu cumartesi dışarı da yaptık biz kahvaltıyı. Normalde küçük kızıma da ayrı kahvaltı tabağı alırdık ama bu kez almadım. Onun tabağını paylaştık. Ben sağlıklı olanları yedim. Gerçi hepsi sağlıklıydı ama yememem gereken bal, kaymak, sucuk, reçel tarzı yiyecekler vardı. Onları kızıma yedirdim. Domates, salatalık, zeytin, peynir gibi olanları da paylaştık. Çok uzun uzadıya yazdım ama bahanelerimiz var kısaca. İstersek başarabiliriz. Ama biz kendimizi tutamıyoruz.

Back
X