Zerra' cım onda hem fikiriz ama şuan kilo verme aşamasındayız. Senin düşünceni ideal kilomuza indiğimizde uygulamamız lazım. Şuan bir yarış içerisindeyiz ve vermemiz gereken kilolarımız var. Az ya da çok. Ama aldığımız ya da verdiğimiz her kilo birbirimizi etkiliyor. Yarışma işi bitip de ideal kilomuza ulaştığımız da dengelemek en iyisi. 2012 den bu yana ben de hep öyle geldim. Hep söylemişimdir. Vücudumuz bir terazi gibi. Vücudumuza aldıklarımız bir kefe, harcadıklarımız diğer kefe. Bu iki kefeyi dengede tutmadığımız zaman ya zayıflıyoruz, ya kilo alıyoruz. O yüzden şimdilik yasak olan her şeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım.
Daha cuma günü konuştuk bu konuyu. Hafta sonu kimseden kaçamak istemiyorum demiştim. Üzüldüm şimdi.
Çok dengesiz olmuş canım menün. Umarım köpekçik en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Ahhh cankız ahhhhhh metabolizma can çekişiyor. Akşama kadar bir insan hiç bir şey yemeden durursa akşama da 4 tane pideyi yer valla. Öğlen yeseydin de akşama 4 pide yerine 2 yeseydin. Acımıyor musun hiç vücuduna.