• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydıııınlar :halay::halay:

Hemen dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 09:00
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yulaf kepeği karışımım
1 salatalık
Maydonoz ve dereotu

Öğlen 14:00
1 muz
1 kase mantar çorbası

Akşam 18:00

Yarım kase mantar çorbası
1 porsiyon fırında sebze yemeği (fırın poşetine dolaptaki tüm sebzeleri attım :KK45:
1.5 lt su. Normalde 3 ltden az su içmeyen insanım ama bu ara içemiyorum bir çare bulmam gerek buna.

Ben yavru bir köpekle uğraşırken bu kadar zorlandım, çocuğu olan kadınlara allah kolaylık ve sabır versin diyorum. :KK35:

Dün yazamadım pek , şimdi hemen bakayım bildirimlere :))

Listeden ayrilali tam 2 kilo almisim dersem beni sopayla kovalarmisiniz :KK42::KK42: atin beni denizlere basa döndüm resmennnn cook yedim ama hak ettim bunuuuuuu :kızgın::kızgın: sanki bidaha yemiyecek gibi yedim

Listeden ayrilali tam 2 kilo almisim dersem beni sopayla kovalarmisiniz :KK42::KK42: atin beni denizlere basa döndüm resmennnn cook yedim ama hak ettim bunuuuuuu :kızgın::kızgın: sanki bidaha yemiyecek gibi yedim

Toparlan canım
O kadar emek verdin
Listede olmak zorluyor
2 gün kaçırsak bile diğer günler dikkat ederek veriyoruz

Kızlar yaaaaa gün olmuş salı hala herkesin menülerde kekler, börekler, makarnalar. Bu ne allah aşkına. Toparlanın artık. Kaçamak yok dedim. Kimsenin beni dinlediği yok. Valla üzüyorsunuz beni haberiniz olsun. Ben sırf size kötü örnek olmamak için nasıl dikkat ediyorum bir bilseniz. Ama sizlerden aynı dikkati göremiyorum. :KK43::KK43::KK43::KK43:

Geçmişi okuyayım sonra günaydın derim diye düşündüm ama içimden hiç günaydın demek gelmedi. Yapmayın artık şu kaçamakları. Herkes şapkasını çıkartsın önüne koysun bi düşünsün. Burada niçin varız? Kimin için varız? Bir sürü zaman harcıyoruz. Emek harcıyoruz. Amacımıza ulaşamayacaksak neden burada zamanımızı öldürelim. Gidelim yiyip içip yatalım. Artık biraz sahip çıkın lütfen iradelerinize. Bir lokmanın size hiç bir faydası yok. Şimdiye kadar olmamış bu saatten sonra da olmaz. Ayyyy bu gün beni kızdırdınız valla yaaaaaaaaa :KK62::KK62:

Kınamali menu ornek teskil etmez ! ......

Bugun menu
Sabah 10 .00
1 yagda yumurta
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekme

Ara saat 13.00
2 dilim kek

Aksam 17.00
4 yk bulgur pilavi
4 yk yesil fasulye zeytinyagli
1 kase cacik

1 dilimden kucuk ekmek uzeri sarelle
1 dilim ekmek uzeri peynir

70 dakika bisiklet cevirme ...2 lt su icildi
Aksam cozutttummmmm resmen hala acim biliyormusunuz :kızgın::kızgın:
Bu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum. :KK70::KK70:Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.

Bugün menü
Sabah saat 10 00
Biraz ekmek
2 adet zeytin
4 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık

Ara öğün
1 elma

Akşam 18 00
Kısır
Domates
Salatalık

2 bardak kaçak cay icildi

Koltuk silindi 1 saat 1 saat yürüyüş yapıldı
Su çok az içildi 6 bardak
Ekmeğin ne ekmeği? Peynirin de çok fazla olmuş. İki öğün olması da iyi gelmedi bana. Su çok az. Şöyle menüne yabancı biri olarak bak. Farz et benim menüm. Yanlışlarını görebiliyor musun? Bir de yediklerinin miktarını yazarsan sevinirim. Mesela kısır ne kadardı?

Menüm

Sabah kalvaltı
09:00

5 zeytin
2 çatal peynir
2 hşl yumurta
1 domates
10 dal maydanoz

17:00

1 fincan Türk kahvesi
1 mevlana şekeri ( bunu kaptanım yakaladı ve hemen müdahale etti yoksa bi taneyle kalmazdım belki ) o_O:KK66:

Akşam 19:30

1 kase kabak salatası yoğurt lu
4 yk barbunya
2 yk bulgur pilavı

Üç litre su

30 dk tempo lu yürüyüş
Canım senin kilonda birinin kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta yemesi fazla olur. Yumurtaların büyüklüklerini bilmiyorum ama ben genelde L alırım eve öyle tahmin ediyorum senin yumurtaları da. Eğer S yumurtaysa sıkıntı yok iki tane yiyebilirsin ama L yumurta ise iki tane fazla olur. Gözüm her yerde üzerinizde :KK70::KK70: Sonra beni engellemede sosyal medyadan :KK57::KK70: Benim büyük kız instagramdan beni takibi bırakmış. Hikayelerinden de engellemiş. Arkadaşım aradı Kayseri den. Ebru senin kızlar canlı yayın yapıyorlar çok tatlılar diye :KK70:Bi baktım ben de yok canlı yayın. Anladım ki engellemiş beni. Akılları her şeye yetiyor ama bir yerde açık veriyor ufaklıklar. Onlar gibi her yerden takipteyim sizi de ona göre :sinirli:

Ben geldim kizlar sporumu yaptim cayimi demledim diziye hazirim hemen menumu yaziyorum 30 gun fit diye bibuygulama indirdim ondan bolgesel yapiyotum kizlar

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1kk suzme peynir

Ogle 12.30
1 kase salata
100 ml yogurt

Ara 14.30
1 avuc leblebi

Aksam 18.30
1 tabak zeytinyagli kabak yemegi
3 yk yogurt

2.5 litre su
30 dk eliptik
Bacak basen karin egzersiz
Harika bir menü. Bugün ki kahvaltını da beğendim. Hadi bakalım inşallah cumaya 1 kg gider gibi görünüyor.

2 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta

10 buçukta ara
1 muz

Saat 2 de misafirlikte
Mercimek köftesi marulla birlikte 6 7 tane
1 kase Yoğurt
2 dilim Peynir
1 etimek pastası
4 bulgurlu dolma

Saat 7 buçuk akşam yemeği
Saati geç ama eşim oruçluydu onu bekledim
Fırında 1 kaşe kaşarlı tavuk sote
Salata

Şu 2 buçuk lt
Spor 30 dk.egzersiz ve hareket
100 ip atlama

LAydLiNe LAydLiNe
Kaçmış biraz menün. Umarım cumaya kadar düzeltirsin. Hedef kilonu gördün dimi?

Bugunku menum
10.00 7cig badem
12.30
1 dilim tam bugday
1 tabak Mantar sote
1 tabak yogurt
1 cok cok ince dilim peynir
16.30
Yarim kase corba
3 4 catal makarna
Bolca salata
1 bardak ayran
21.00
Cay ve bu cok kotu 1 dilim kek cok aciktim
1 bardak kefir.
2 lt su
Kahvaltıların geç oluyor canım. Evdesin biraz erken kalkıp düzeltebilirsin kahvaltı saatini. Makarna ve kek haricinde güzel bir menü. Gün içinde öğün saatlerine dikkat etmezsen akşam mutlaka kaçamak yaparsın. Bir de emziriyorsun senin daha dikkatli beslenmen lazım. 3 öğün yap mutlaka.

kizlar cok mesajlasmissiniz sarjim dahanmaz yarın okurum artik menumu yazip cikiyorum
02.04.18

08 00
birki cayi
peynir

12 00
1 yum krep
peynir
domates
neskafe
1 isirik kek

16 00
neskafe
3tane kahveli draje

19 00
tavuk
2 dilim patates kizartmasi
tavuk
yogurt
ayran
tursu

20 00
neskafe
1 yk kuru yemiş

3 lt su
spor yok (ev temizligi)
LAydLiNe LAydLiNe cankizzzz cankizzzz ada81 ada81
Yaaaaaa tatlım bu nasıl bir menü? Bir ısırık kek, 3 tane kahveli draje, 2 dilim patates kızartması, 1 yk kuru yemiş tek tek yazınca masum gibi görünebilir ama bak bir araya gelince ne kadar çok oldular. Hem de bir günde yaptın bunların hepsini. Nefsini köreltmek içinde olsa yeme bunları.

İyi geceler kızlar.
Menüm berbat :KK43:
Menünü yaz lütfen berbat olsa da. Daha iki gün önce toparladın. Böyle kendine işkence yapıyorsun. Bir ileri bir geri. Yapma kendine bu kötülüğü. Menü bekliyorum haberin olsun.

haftasonu ben de kaçırdım ama bugün güzeldi yazarım birazdan menümü

eyvah kötü olmuş canım. hafif bir şeyler atıştırıp gitseydin spordan sonra da 1 bardak süt içebilirdin aslında. eski spor hocamın tavsiyesi :KK66:
bugün menün güzel canım afiyet olsun.

afiyet olsun canım su miktarını arttırabilirsin

verirsin canım merak etme hepimiz bunun için buradayız:KK3:

bazen bana da oluyor yedikçe yiyesim geliyor. ama menü yaz canım sen yine de 7leri görmemek için taşlamayız merak etme zararın neresinden dönsen kardırHoppa

peynir miktarı çok gibi canım tuzlu olduğundan ödem yapabilir. cumaya kadar su miktarına dikkat et ödem kalmasın

canım şekersiz içtiğin sürece sıkıntı olmaz

afiyet olsun canım güzel

misafirlikte işler çığırından çıkmış ama spor yapmışsın erimiştir inş canım:KK66:

akşam yemeği yok ve makarna yemişsin acıkman normal canım.

yediklerinin miktarı yok canım ama kararındaysa güzel menü afiyet olsun
Aynen canım aklımda olsun. Aslında spor 19:00 da bitiyor. Bir bardak süt için geç değil. Ama sadece kendimi değil çocukları da doyurmam gerekiyordu. Onların köftesini pişir sofrayı hazırla vakit geçti. Ama tavsiyen aklımda teşekkür ederim :KK68:

2 nisan menü

10.30
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan peynirli yulaflı omlet

12.00
1 kase yoğurt
1 portakal

14.00
2 köfte
bol salata

15.00
3 hurma
1 bardak filtre kahve

19.00
1 kase kelle paça çorbası
1 dilim ekmek
salata

3 litre su
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor olsa daha da güzel olurmuş.

Günaydıııınlar :halay::halay:

Hemen dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 09:00
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yulaf kepeği karışımım
1 salatalık
Maydonoz ve dereotu

Öğlen 14:00
1 muz
1 kase mantar çorbası

Akşam 18:00

Yarım kase mantar çorbası
1 porsiyon fırında sebze yemeği (fırın poşetine dolaptaki tüm sebzeleri attım :KK45:
1.5 lt su. Normalde 3 ltden az su içmeyen insanım ama bu ara içemiyorum bir çare bulmam gerek buna.

Ben yavru bir köpekle uğraşırken bu kadar zorlandım, çocuğu olan kadınlara allah kolaylık ve sabır versin diyorum. :KK35:

Dün yazamadım pek , şimdi hemen bakayım bildirimlere :))
Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş. Su az olmuş farkındasın zaten. Sporda eklersen eğer çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedefe. :KK39:

Tam olarak kilonu yazar mısın canım?

Bu arada şımarmayacağıma söz verdim kendi kendime ve bu sabah tartıldım. Kilom 63.2 yani cumaya göre 600 gr fark var. Ben bu kiloda 4 günde 600 gr fark görebiliyorsam sizin daha güzellerini görebilmeniz lazım. Göremiyorsanız bir sıkıntı var, bir yerde bir yanlış var demektir. Çünkü kaçamaksız gidince güzel kilolar gidiyor. :KK39::KK39: (Bir de her an regl olabilirim ona rağmen ekside olmak güzel bir duygu. İnşallah cumaya kadar ödem felan olmaz.)

Sıkı durun bir de sizinle bir mutluluk haberimi paylaşayım. Bu sabah dolabımda ki 36 beden pantolonlarımdan birisini denedim ve cukk diye girdim içine. :rolleyes::rolleyes::KK6::KK6:

Hoş geldin 36 :KK73::KK73:

Bu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum. :KK70::KK70:Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.

Ekmeğin ne ekmeği? Peynirin de çok fazla olmuş. İki öğün olması da iyi gelmedi bana. Su çok az. Şöyle menüne yabancı biri olarak bak. Farz et benim menüm. Yanlışlarını görebiliyor musun? Bir de yediklerinin miktarını yazarsan sevinirim. Mesela kısır ne kadardı?

Canım senin kilonda birinin kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta yemesi fazla olur. Yumurtaların büyüklüklerini bilmiyorum ama ben genelde L alırım eve öyle tahmin ediyorum senin yumurtaları da. Eğer S yumurtaysa sıkıntı yok iki tane yiyebilirsin ama L yumurta ise iki tane fazla olur. Gözüm her yerde üzerinizde :KK70::KK70: Sonra beni engellemede sosyal medyadan :KK57::KK70: Benim büyük kız instagramdan beni takibi bırakmış. Hikayelerinden de engellemiş. Arkadaşım aradı Kayseri den. Ebru senin kızlar canlı yayın yapıyorlar çok tatlılar diye :KK70:Bi baktım ben de yok canlı yayın. Anladım ki engellemiş beni. Akılları her şeye yetiyor ama bir yerde açık veriyor ufaklıklar. Onlar gibi her yerden takipteyim sizi de ona göre :sinirli:

Harika bir menü. Bugün ki kahvaltını da beğendim. Hadi bakalım inşallah cumaya 1 kg gider gibi görünüyor.

Kaçmış biraz menün. Umarım cumaya kadar düzeltirsin. Hedef kilonu gördün dimi?

Kahvaltıların geç oluyor canım. Evdesin biraz erken kalkıp düzeltebilirsin kahvaltı saatini. Makarna ve kek haricinde güzel bir menü. Gün içinde öğün saatlerine dikkat etmezsen akşam mutlaka kaçamak yaparsın. Bir de emziriyorsun senin daha dikkatli beslenmen lazım. 3 öğün yap mutlaka.

Yaaaaaa tatlım bu nasıl bir menü? Bir ısırık kek, 3 tane kahveli draje, 2 dilim patates kızartması, 1 yk kuru yemiş tek tek yazınca masum gibi görünebilir ama bak bir araya gelince ne kadar çok oldular. Hem de bir günde yaptın bunların hepsini. Nefsini köreltmek içinde olsa yeme bunları.

Menünü yaz lütfen berbat olsa da. Daha iki gün önce toparladın. Böyle kendine işkence yapıyorsun. Bir ileri bir geri. Yapma kendine bu kötülüğü. Menü bekliyorum haberin olsun.

Aynen canım aklımda olsun. Aslında spor 19:00 da bitiyor. Bir bardak süt için geç değil. Ama sadece kendimi değil çocukları da doyurmam gerekiyordu. Onların köftesini pişir sofrayı hazırla vakit geçti. Ama tavsiyen aklımda teşekkür ederim :KK68:

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor olsa daha da güzel olurmuş.

Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş. Su az olmuş farkındasın zaten. Sporda eklersen eğer çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedefe. :KK39:

Tam olarak kilonu yazar mısın canım?
Hahaaa cadı bunlar ya ama iyi fikirmiş engellemek:KK53:şaka tabiki canım benim bilhassa hoşuma gitti beni düşünen bir kaptanım var benim iyiliğim için :KK19:yoksa o şekerler 1 le kalmazdı belki
Yumurtaya gelince dayım tavuk besliyor sırf organık olsun diye banada veriyorlar yumurtalar
inan bana s değil xs :KK70:mansvdan da alıyorum ama güvenemiyorum gerçek köy yumurtası mı diye karatay ablam kızıyor sahte yumurta ya

13. Takım Nisan ayı kilo hedefi:

cankizzzz (90.3 - 86.3) 4
Zerra (61.8 - 60) 1, 8
umudum2 (61.5 - 58.5) 3
LAydLiNe (63.8 - 60) 3,8
Nurdan1616(63.2- 60) 3,2
aylahl(79.4 - 76.4) 3
bilmece811 (58.8 - 56.8) 2
polekey2244(69 - 66) 3
mrskulkedisi (71.6 - 67.6) 4
burcugncy(67-63) 4
Kriziantemcicegi(78.1 - 73.1 ) 5
fanur (72.3 - 69.3) 3
duygu06-26 (67- 63) 4
Turan16 (71.6-67.6) 4
ada81 (68.4)

Hahaaa cadı bunlar ya ama iyi fikirmiş engellemek:KK53:şaka tabiki canım benim bilhassa hoşuma gitti beni düşünen bir kaptanım var benim iyiliğim için :KK19:yoksa o şekerler 1 le kalmazdı belki
Yumurtaya gelince dayım tavuk besliyor sırf organık olsun diye banada veriyorlar yumurtalar
inan bana s değil xs :KK70:mansvdan da alıyorum ama güvenemiyorum gerçek köy yumurtası mı diye karatay ablam kızıyor sahte yumurta ya

Aynen çok cadılar :KK70:

O zaman sıkıntı yok canım küçükse iki yiyebilirsin. Ben nereden bulursam alıyorum valla hiç bakmıyorum organikmiş değilmiş. O da ayrı bir pazar oldu. Senin akraban besliyormuş. Şanslısın. :KK39:

Bu arada şımarmayacağıma söz verdim kendi kendime ve bu sabah tartıldım. Kilom 63.2 yani cumaya göre 600 gr fark var. Ben bu kiloda 4 günde 600 gr fark görebiliyorsam sizin daha güzellerini görebilmeniz lazım. Göremiyorsanız bir sıkıntı var, bir yerde bir yanlış var demektir. Çünkü kaçamaksız gidince güzel kilolar gidiyor. :KK39::KK39: (Bir de her an regl olabilirim ona rağmen ekside olmak güzel bir duygu. İnşallah cumaya kadar ödem felan olmaz.)

Sıkı durun bir de sizinle bir mutluluk haberimi paylaşayım. Bu sabah dolabımda ki 36 beden pantolonlarımdan birisini denedim ve cukk diye girdim içine. :rolleyes::rolleyes::KK6::KK6:

:63: İşte benim kemik yapımdan dolayı 38 giyiyorum kotta 28 -29
Ama senin boy uzun benden sanırım :63:aynı kilodayız şu an
Rakibimsin bide :bicak:çok çalışmsm lazım çok:spor:

:KK71:

Senin adına çok sevindim gerçekteeeen 36 beden mükemmel, hele ki bu hazzı yaşadıktan sonra 34e bile düşersin sağlıklı bir şekilde. Halsiz kalmadan, kas eritmeden. Çünkü spor da yapacaksın.

Çok değil 4-5 ay önce 36 bedendim, arkadaşlarım doğum günüm için 36 beden pantolon alıp kargoyla yollamışlardı, aralıkta girememiştim içine. Hatta 34 alalım Duyguya o düşmüştür 34 e kesin diye düşünmüşler ama ben 38 olmuştum bile hem de 1 ayda!!!!!

Gerçekten kek börek yemekyin kızlar, biliyorsunuz zaten tatlarını... şekerli un karışımı. Ekmeği de azaltın hatta yemeyin bence. Ekmek daha çok acıktırıyor.
Ben mesela geçtiğimiz pazar kahvaltımda reçel de yemiştim söylemiştim serpme kahvaltıya gittik diye ama ama bir parça kaşarın üstüne sürüp yemiştim.

Yaz geliyor, içine gitemeyeceğimiz pantolonlarımız var ki pantolon kiloyla birleşince eziyet oluyor biliyorsunuzki. Bir de ben izmirdeyim şortlarla askılılarla geçirdiğim geçen seneyi bu sene kabus olarak nitelendirmek istemiyorum.

Ha gayret, az sabır
:KK14:
Bu gaz bana da iyi geldi, şimdi su içeyim bari :KK48:

:63: İşte benim kemik yapımdan dolayı 38 giyiyorum kotta 28 -29
Ama senin boy uzun benden sanırım :63:aynı kilodayız şu an
Rakibimsin bide :bicak:çok çalışmsm lazım çok:spor:

Hadi bakalım bu hafta iyi bir yarış olsun. Ona göre dikkat et. Zaten senin de hedefe az kalmış.

:KK71:

Senin adına çok sevindim gerçekteeeen 36 beden mükemmel, hele ki bu hazzı yaşadıktan sonra 34e bile düşersin sağlıklı bir şekilde. Halsiz kalmadan, kas eritmeden. Çünkü spor da yapacaksın.

Çok değil 4-5 ay önce 36 bedendim, arkadaşlarım doğum günüm için 36 beden pantolon alıp kargoyla yollamışlardı, aralıkta girememiştim içine. Hatta 34 alalım Duyguya o düşmüştür 34 e kesin diye düşünmüşler ama ben 38 olmuştum bile hem de 1 ayda!!!!!

Gerçekten kek börek yemekyin kızlar, biliyorsunuz zaten tatlarını... şekerli un karışımı. Ekmeği de azaltın hatta yemeyin bence. Ekmek daha çok acıktırıyor.
Ben mesela geçtiğimiz pazar kahvaltımda reçel de yemiştim söylemiştim serpme kahvaltıya gittik diye ama ama bir parça kaşarın üstüne sürüp yemiştim.

Yaz geliyor, içine gitemeyeceğimiz pantolonlarımız var ki pantolon kiloyla birleşince eziyet oluyor biliyorsunuzki. Bir de ben izmirdeyim şortlarla askılılarla geçirdiğim geçen seneyi bu sene kabus olarak nitelendirmek istemiyorum.

Ha gayret, az sabır
:KK14:
Bu gaz bana da iyi geldi, şimdi su içeyim bari :KK48:

Çok değil canım ben de daha önce 36 ydım. Boyuma göre göre en idealim 36. 34 e inersem iyi görüneceğimi düşünmüyorum. Zaten sporla da bayağı inceleceğimi düşünüyorum. Bu arada eşim İzmir' li. Her yaz oralardayız. Benim de en çok istediğim şey bacaklarımı sıkılaştırıp şortlarla mini elbiselerle dolaşmak. Bu yaz olacak inşallah :KK68::KK68::KK6::KK6:

Back
X