Rica ederim canimbenim dertlesmek guzel oluyor bazen farkli bi bakış acısı insana iyi geliyor yön veriyor![]()
Valla okadar iyi geldin ki anlatamam
Allah razı olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canimbenim dertlesmek guzel oluyor bazen farkli bi bakış acısı insana iyi geliyor yön veriyor![]()
Senin enerjinde bize iyi geliyor canimmmKızlar hepinize tşk ederim
Ben bazen gerçekten napicagimi nasıl davrancagimi bilmiyorum
Iyiki sizleri tanımışım gerçekten çok iyi geliyorsunuz bana
Allah senden de razi olsun canimmmValla okadar iyi geldin ki anlatamam
Allah razı olsun cnm
şimdiden doğum günü kutlu olsun fıstığınBenim kızımın doğum günü yarın
5 yaş çok tatlı bir yaş yaaaaaaaa
Pasta konusunda kesin kararlıyım yememeye ama ilk defa şeker hamurundan yaptırıyorum pastayı. Çokta şeker bişey. Birazcık tadına baksam mı bilemedim. Zaten saat 15:00 te kutlayacağız kreşti.![]()
afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 09.30
7 badem
1 bardak kefir
3 4 kasik kiymali omlet
3 zeytin
12.30
Yarim kase corba
Yesillik
Avuc ici kadar peynirli tam bugday tost
Yarim kase yogurt
14.30
Elma
16.30
Bolca salata
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday
18.30
1 fincan dibek kahve
45 dakika leslie
2 litre su
afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 8:00
2 dilim köy peyniri
1 yumurta ile omlet
Domates salatalık maydanoz
10:30 sade Türk kahvesi
13:00
6-7 kaşık etli yeşil fasulye
Ayran
17:30
5-6 kaşık kabak yemeği
6-7 kaşık tavuklu mantar
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
zerra canim bununla mesaj sayim 15
cankizzzz bebegim sende bize coo iyi geliyosun burda dertlesmek cok guzel.oluyo cunku tam tanimadigimiz.icin fazla yargilamiyoruz.icimizden ne gelirse onu soluyoruz
LAydLiNe ay ebrucum yaaaa doguma gittin zamani hatirladim yaaaaaa nasi duygulandim
Kizlar herkese iyi geceler cok opuldunuz
canım üzme kendini kız erkek ayrımı mı kalmış bu devirde hiç anlamıyorum insanları. annenle görüşüyordun dimi onunla konuşursun neden haber vermediniz diye içine atıp sinir olacağına konuş hallet benceBen kiz kardeşimle konuşmuyorum
Bugün doğum yapmış hiç kimse bana haber vermedi komşum gösterdi
Kardeşim diyordu hep senin oğlun yok benim oğlum olur bende babamın ismini koyarim onu senin çocuklarından daha çok severler fln
Koymuş babamın ismini öteki kardeşlerim babam hepsi face yazmış birtanecik torunumuz doğdu fln diye
Ztn sevmiyorlardı benimkinleri pek fazla eee sonuçta kiz erkek değil ya
kendi canları kendi kanları nasıl merak etmezler hiç anlamış değilim takma canım kafana kendi sorunlarıHaklisin insani uzer ama zorlada bisey olmuyor canim.... 3 yildir kv ve kp ile konusmuyorum.... esimle telde konusurlar ayda 2 kere bi kez kızımı sormadilar.... kizim babaanne dede bilmiyor....
Sadece benim babami dede biliyor....ama diger torunlarini arar sorarlar eltimle kus olsa bile....
Bugün menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
4 parca ananas
7 cig badem
Aksam 16.30
1 kase kısır ( bulguru az yesilligi fazla )
2 lt su icildi ...LAydLiNe
Veee saat 17 den sonra agzima tek lokma bisey atmadim bugun basladim bu imtihana)) suan iyi gidiyor ......
3 Nisan menüm
Sabah kahvaltı saat 10
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 salatalık
Saat 6 da
1 kase corba
Yumurtali kaldirek yemeği
Salatalik
Saat 8 bucukta
Fındık hurma çay
Şu 2lt
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Sporumu yaptim dusumu aldim.geldim
Sabah 08.00
1 dukan krep
1 kk peynir
5 zeytin
Donates ve yesillik
Ogle 12.00
1 tabak susuz orman kebabi
1 kase cacik
Aksam 18.30
4 tane firin kofte
Salata
3 kozlenmis biber
3 litre su
30 dk eliptik
5 dk basen
5 dj bacak egzersizi
Menüm kızlar
5 zeytin
5-6 fındık ceviz
1 avuç kuru üzüm
Yarımdan az omlet
4 ince dilim sucuk
Akşam
19:00
Bir tabak ıspanak yemek
Soğan piyaz, bol maydanoz
Soda
Spor
45 dk yürüyüş
50 de ip atlarım
Su 3 lt 3.5 olablr belki
Sagolsin canimcanım üzme kendini kız erkek ayrımı mı kalmış bu devirde hiç anlamıyorum insanları. annenle görüşüyordun dimi onunla konuşursun neden haber vermediniz diye içine atıp sinir olacağına konuş hallet bence
kendi canları kendi kanları nasıl merak etmezler hiç anlamış değilim takma canım kafana kendi sorunları
bugün menülerin maşallahı var kızlar süpersiniz![]()
Kahvaltı biraz geç kalmış ama genel anlamda menü çok güzel. Tek bozan o saat sekiz buçukta yediklerin. Ada gibi yapmanı tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra kapatalım ağzımızı. Gör bak ne kadar etkisi olacak.3 Nisan menüm
Sabah kahvaltı saat 10
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 salatalık
Saat 6 da
1 kase corba
Yumurtali kaldirek yemeği
Salatalik
Saat 8 bucukta
Fındık hurma çay
Şu 2lt
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Sadece sucuklar bozmuş menüyü onun haricinde çok güzel. Kahvaltının saatini yazmamışsın. Su ve spor HarikaMenüm kızlar
5 zeytin
5-6 fındık ceviz
1 avuç kuru üzüm
Yarımdan az omlet
4 ince dilim sucuk
Akşam
19:00
Bir tabak ıspanak yemek
Soğan piyaz, bol maydanoz
Soda
Spor
45 dk yürüyüş
50 de ip atlarım
Su 3 lt 3.5 olablr belki
Canım mümkün olduğunca artık normal ekmek yeme. Tam buğday, çavdar, karışık tahıllı değiştire değiştire ye. Normal ekmeği hayatından çıkart lütfen. Kısırda problem yok yiyebilirsin am tartıya yakın günler yeme lütfen.Ekmek normal ekmek kısırda bir tabakLAydLiNe
Akşamın saatini yazmamışsın. Miktarlarını yazmamışsın. Ekmek olmamış yine. Su ve spor çok güzel.Bugün Menü
Sabah 10 00
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 tane zeytin
Biraz normal ekmek
Ara öğün Yok
Akşam
Karnıyarık
Domates
Salatalık
1 saat Yürüyüş yapıldı
2.5 litre su içildi
Akşamının saati çok geç olmuş canım. Onun haricinde güzelBugünkü menüm
Sabah 9da
1tane simit
Ara kahve
Öğlen
3tane kanat
Akşam 9da
Yarın tabak fırında türlü ve yoğurt
2litre su
Spor yok
Biliyorum akşam yemem hiç doğru değil
Ama yedim ac değildim
Çok teşekkür ederim canım :)şimdiden doğum günü kutlu olsun fıstığın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
. Burcu yaaaa 5 yıl geçmiş. Sen o zamanlar nişanlıydın. Bunca zamandır arkadaşız ve hiç görüşmedik. Ankara ya gelir gelmez arıyorum seni haberin olsunzerra canim bununla mesaj sayim 15
cankizzzz bebegim sende bize coo iyi geliyosun burda dertlesmek cok guzel.oluyo cunku tam tanimadigimiz.icin fazla yargilamiyoruz.icimizden ne gelirse onu soluyoruz
LAydLiNe ay ebrucum yaaaa doguma gittin zamani hatirladim yaaaaaa nasi duygulandim
Kizlar herkese iyi geceler cok opuldunuz
İnşallah canım sırf size örnek olayım diye çok uğraşıyorum haberiniz olsun. Sizlerde uğraşın lütfen. Birlikte başaralım.Süpersin canım masallah...bu hafta bize epey ilham olucan yani.
Harikasın canım bugün çok beğendim menünü. İnşallah hep böyle güzel gider . BravoBugunku menum
Sabah 09.30
7 badem
1 bardak kefir
3 4 kasik kiymali omlet
3 zeytin
12.30
Yarim kase corba
Yesillik
Avuc ici kadar peynirli tam bugday tost
Yarim kase yogurt
14.30
Elma
16.30
Bolca salata
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday
18.30
1 fincan dibek kahve
45 dakika leslie
2 litre su
Sorma canım yaaaa normalde asla affetmem aşureyi ama şunun şurasında 3 kilo kaldı mezuniyete. Biran önce hedefe ulaşayım korumaya geçince yerim azar azarIradenize hayranim kaptan asure bayilirim eminim ben dayanamazdim
Çok teşekkür ederim canım. Normal pasta olsa burada lafını bile etmem ama şeker hamurundan ilk kez yaptıracağım. Tadını merak ediyorum. Yaa bi lokma bakarım ya da ince bir dilim yiyebilirim. Duruma göre bakacağım.Nice saglikli mutlu yaslari olsun kizinin canim ben tatli seylere dayanamiyorum bence tadina bakabilirsin ama sen iradelisin masallah
arada kalmak çok kötü canım haklı olan tarafta durman gerek o zmnBirkeresinde eşim ona dedi bu son şansın birdaha asla barışmayız demişti ama o gene yapmıştı yapacağını
Eşimde haklı
Kardeşimde yanında olmamı istiyor oda haklı
Bende haklıyım
Valla ben napicagimi hiç bilmiyorum artık
moralin bozuk olunca düzensiz olmuş canım menün ama bir an önce kendine gelirsin inş. alışık değiliz seni böyle üzgün görmeyeBugünkü menüm
Sabah 9da
1tane simit
Ara kahve
Öğlen
3tane kanat
Akşam 9da
Yarın tabak fırında türlü ve yoğurt
2litre su
Spor yok
Biliyorum akşam yemem hiç doğru değil
Ama yedim ac değildim
Canım sen doğru olda eğri nasılsa belasını bulurÇok tuhaf insan nasıl ayırır yaa
Benimde tam tersi kv tek çocuk kızı ölmüş küçükken canını verirler okadar çok seviyorlar ama benim ailem tam tersi
canım üzme kendini kız erkek ayrımı mı kalmış bu devirde hiç anlamıyorum insanları. annenle görüşüyordun dimi onunla konuşursun neden haber vermediniz diye içine atıp sinir olacağına konuş hallet bence
kendi canları kendi kanları nasıl merak etmezler hiç anlamış değilim takma canım kafana kendi sorunları
bugün menülerin maşallahı var kızlar süpersiniz![]()
Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
1-2 dal maydonoz
Öğle (12:15)
1 kase yayla çorbası (Pirinçliydi aç kalmamak için
mecburen yedim çünkü makarna ve aşure vardı)
1 tane fırında küçük tavuk budu
Akşam (17:00)
1 tane çiğ köfte dürüm
1 kutu ayran
2.250 ml su, 1,5 saat yüzme (her dakikası yüzmedim arada dinlendim)![]()
3 nisan
06.00
1 hurma
saat 6dan sonra uyuduğum için kahvaltı yok
13.00
5-6 tane fırında balık fileto
maydonoz
16.00
1 bardak ballı süt
19.00
1 kase sütlü çorba(bulgurla pişiriliyor)
1 tabak yoğurtlu çılbır
salata
20.30
3 hurma
birkaç yane fıstık
3 lştre su
1 saat yürüyüş