• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar misafirim vardı menümü yazıp geçmişe gideyim

Sabah 09:30

2 sütte yumurta
1 çatal peynir
1 salata
1 domates
1 avuç kadar dere otu

16:00

1o kuru üzüm 2 ceviz

Akşam 18:00

1 kase yoğurt
1 tabak pırasa yemeği pirinç li

3 litre limon lu zencefilli su
30 dk yürüyüş

Afiyet olsun cnm

Kahvaltı biraz geç kalmış ama genel anlamda menü çok güzel. Tek bozan o saat sekiz buçukta yediklerin. Ada gibi yapmanı tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra kapatalım ağzımızı. Gör bak ne kadar etkisi olacak.

Sadece sucuklar bozmuş menüyü onun haricinde çok güzel. Kahvaltının saatini yazmamışsın. Su ve spor Harika

Canım mümkün olduğunca artık normal ekmek yeme. Tam buğday, çavdar, karışık tahıllı değiştire değiştire ye. Normal ekmeği hayatından çıkart lütfen. Kısırda problem yok yiyebilirsin am tartıya yakın günler yeme lütfen.

Akşamın saatini yazmamışsın. Miktarlarını yazmamışsın. Ekmek olmamış yine. Su ve spor çok güzel.

Akşamının saati çok geç olmuş canım. Onun haricinde güzel

Çok teşekkür ederim canım :)

. Burcu yaaaa 5 yıl geçmiş. Sen o zamanlar nişanlıydın. Bunca zamandır arkadaşız ve hiç görüşmedik. Ankara ya gelir gelmez arıyorum seni haberin olsun :KK70::KK70:

Geç diye yazmadım :KK48:

İnşallah canım sırf size örnek olayım diye çok uğraşıyorum haberiniz olsun. Sizlerde uğraşın lütfen. Birlikte başaralım.

Harikasın canım bugün çok beğendim menünü. İnşallah hep böyle güzel gider . Bravo :KK9:

Sorma canım yaaaa normalde asla affetmem aşureyi ama şunun şurasında 3 kilo kaldı mezuniyete. Biran önce hedefe ulaşayım korumaya geçince yerim azar azar

Çok teşekkür ederim canım. Normal pasta olsa burada lafını bile etmem ama şeker hamurundan ilk kez yaptıracağım. Tadını merak ediyorum. Yaa bi lokma bakarım ya da ince bir dilim yiyebilirim. Duruma göre bakacağım.

Kızının yaş günü canım ne olacak bir dilimden :)
Onun şeker hamuru yenmiyor galiba ilk çıktığında ben yeniyor sanıyordum geçen arkadaş yenmiyor dedi

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1tane simit

Ara kahve

Öğlen
3tane kanat

Akşam 9da
Yarın tabak fırında türlü ve yoğurt

2litre su
Spor yok

Biliyorum akşam yemem hiç doğru değil
Ama yedim ac değildim

Yoo bence akşam yemeğin harika ama saati kötü 20. 00 bile olsa hadi kıyıdan olabilir Di

Merhabalar:KK49:
LAydLiNe LAydLiNe çok teşekkür ederim davet için, misafir olarak geldim:KK68:

Eylül ayından beri bir serüvenin içindeyim 78’den 63’e indim, hedefim 57 olmak.
Ve sizlerin olduğu grupları görünce, neden olmasın çok da güzel olur diye düşündüm :KK54:
Bol kilo kayıpları dilerim herkese :)
aramiza hosgeldin canim
Kızlarrr ben 8li rakamı gördümm:KK73::KK71:
gozun aydin canim. cok sevindim
:KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75:

Ayyy kızlar ben tamamen çözdüm bu işi size ne tablolar hazırlayacağım ne tablolar süper olacak :dondurma::dondurma:
ayy gercekten super olur :KK73::KK73:

[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ada81[/td]
[td]37[/td]
[td]1,59[/td]
[td]76.800[/td]
[td]70.400[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
supersin canim
:KK9::KK9::KK9:

Aminnn
Mesela bi arkadaşın çocuğu olmuyor kıza herkesin içinde gidip göbeğini sürtmüş gülerek belki seninde olur demiş bunlar normal mi ya ben yapsam annem hemen arar azarlardı
Ama kızına sadece güldü
ayy ne kadar ayip seyler. Allah affettsin.
canim dusunmemeye calis. sonucta konusmuyosun diye haber etmemislerdir. bak onlar orda mutlu, senden haberleri bile yok kendini uzmene deger mi?
Canım torun aynıdır ta belki sana öyle gelmiştir.
Kzı erkek ayrımı yapanlara zaten sinir oluyorum benim de kızım var eşimin halası erkek olsaydı keske dedi yüzüme karşı böyle bişey olablr mi düşündükçe deli oluyorum aptal kadın
Allah affettsin canim. dusunmeden konusyo insalar bazen. sonucta Allah nasip etmis kizi erkegi mi var. hayirli olduktan sonra. hayret bir sey.

ayy ne kadar ayip seyler. Allah affettsin.
canim dusunmemeye calis. sonucta konusmuyosun diye haber etmemislerdir. bak onlar orda mutlu, senden haberleri bile yok kendini uzmene deger mi?

Allah affettsin canim. dusunmeden konusyo insalar bazen. sonucta Allah nasip etmis kizi erkegi mi var. hayirli olduktan sonra. hayret bir sey.

Evet cnm haklısın

Bu haftanın takım içi rakip listesi

zerra zerra - 3oglanannesi 3oglanannesi
Nurdan1616 Nurdan1616 - LAydLiNe LAydLiNe
@aylahl - cankizzzz cankizzzz
@polokey2244 - @burcugncy
mrskulkedisi mrskulkedisi - @Turan16
@fanur - @Kriziantemcicegi
@duygu06_26 - ada81 ada81

@Bilmece811 , merryangel merryangel ve @My Jale sizleri şimdilik rakipsiz bıraktım. Ama istediğiniz bir ikilinin içinde yarışabilirsiniz yarışmak isterseniz.

Haftalık kilo hedefi:

cankizzzz (90.3 - 89.3) 1 kg
Zerra (61.8 - 61) 800 gr
umudum2 (61.5 - 60.7) 800 gr
LAydLiNe (63.8 - 62.8) 1 kg
Nurdan1616(63.2- 62.5) 700 gr
aylahl(79.4 - 78.5) 900 gr
bilmece811 (58.8 - 58.3) 500 gr
polekey2244(69 - 68) 1 kg
mrskulkedisi (71.6 - 70.6) 1 kg
burcugncy(67-66) 1 kg
Kriziantemcicegi(78.1 - 75.1 ) 3 kg
fanur (72.3 - 71.5) 800 gr
duygu06-26 (67- 66) 1 kg
Turan16 (71.6-70.6) 1 kg
ada81 (68.4) Adacım senin güncel kilonu bilmediğim için hedef koyamıyorum. Lütfen güncel kilo bildirimi yapar mısın?
Kaptanım benim durumumu biliyorsun. Kendimi psikolojik olarak henüz toparlayamadım. Toparlandığımda aranıza döneceğim. Beni mazur gör.

ben de yavaş verme taraftarıyım kiloları. Diyetisyene giderek güzel kilo vermiştim ancak çok cabuk geri aldım ve beslenme düzeni oturtmadan bu is düzelmeyecek onu anladum
sen yeter ki kilo ver canım yeni ciciler almak daha güzel boş ver

güzel fikir canım

kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel duygu dimi
fotolarını bekliyoruz canım

Geçmiş olsun canım epeydir hastasın anladığım kadarıyla ama malesef dinlenmeden geçmiyor keske rapor alabilsen
ayy canım benim ya Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. size de sabırlar versin inşaallah.
Saolasın canım.

İnşallah canım sırf size örnek olayım diye çok uğraşıyorum haberiniz olsun. Sizlerde uğraşın lütfen. Birlikte başaralım.

Harikasın canım bugün çok beğendim menünü. İnşallah hep böyle güzel gider . Bravo :KK9:

Sorma canım yaaaa normalde asla affetmem aşureyi ama şunun şurasında 3 kilo kaldı mezuniyete. Biran önce hedefe ulaşayım korumaya geçince yerim azar azar

Çok teşekkür ederim canım. Normal pasta olsa burada lafını bile etmem ama şeker hamurundan ilk kez yaptıracağım. Tadını merak ediyorum. Yaa bi lokma bakarım ya da ince bir dilim yiyebilirim. Duruma göre bakacağım.
Saol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.

Back
X