• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.
Canim benim de genelde kabizlik sorunum var bana iyi geliyor kefir sende dene istersen hazir marketlerden de alabilirsin mayasini alip yogurt gibi mayaliyabilirsinde bence farki gorursun bir kac gun deneyince

Saol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.
Bide kk de emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu aklinda bulundun

Canim benim de genelde kabizlik sorunum var bana iyi geliyor kefir sende dene istersen hazir marketlerden de alabilirsin mayasini alip yogurt gibi mayaliyabilirsinde bence farki gorursun bir kac gun deneyince
kefir bende kilo yaptı herkeste yapar mı bilmiyorum ... mide rahatsızlığım vardı hergün bir bardak sade kefir içtim 20 gün boyunca 2,5 kilo almıştım....

Merhabalar beni de takımınıza alır mısınız ona göre formu doldurup göndereyim.
canım kaptanımız birazdan gelir açıklamayı yapar... listeye girmek için zaten bir deneme süresi var ... ondan sonra liste müsait olursa girebilirsin liste önemli değil sizlerle birlikte olayım diyorsan kaptanımızda yok demez bence :KK66:))

kefir bende kilo yaptı herkeste yapar mı bilmiyorum ... mide rahatsızlığım vardı hergün bir bardak sade kefir içtim 20 gün boyunca 2,5 kilo almıştım....
Gercekten mi bende yapmadi sanirim benim hassas bagirsak sendromum var pek bagirsaklarim calismaz o yuzden yapmamistir belki bende kilo

Gercekten mi bende yapmadi sanirim benim hassas bagirsak sendromum var pek bagirsaklarim calismaz o yuzden yapmamistir belki bende kilo
bünyeden bünyeye değişir canım bende yaptı bildiğin yağlandı göbeğim.... ama çook sağlıklı midemi iyileştirdi ...

canım kaptanımız birazdan gelir açıklamayı yapar... listeye girmek için zaten bir deneme süresi var ... ondan sonra liste müsait olursa girebilirsin liste önemli değil sizlerle birlikte olayım diyorsan kaptanımızda yok demez bence :KK66:))
Sağol bilgi verdiğin için. :) Çok diyet yapan biri değilim. Bir kez bir arkadaşımla denedim. İyi olmuştu grup olarak denemek kesinlikle iyi olacak görüşündeyim.

kızlar ben kızımı hazırlayıp dışarıya çıkıyorum güneşi kaçırmayayım:KK66:
bende çıkıcam birazdan mesai bitsin
iyi olur kızınla hem yürüyüş hem temiz hava
epey aldırmış ilginç geldi

Sağol bilgi verdiğin için. :) Çok diyet yapan biri değilim. Bir kez bir arkadaşımla denedim. İyi olmuştu grup olarak denemek kesinlikle iyi olacak görüşündeyim.
buranın çook faydası var canım , spor için gaza geliyoruz ne yediğimizi günlük yazarak yanlışlarımızı görüyoruz.... hem diyet yapıyor hem dertleşiyoruz hayata dair ;)))

bünyeden bünyeye değişir canım bende yaptı bildiğin yağlandı göbeğim.... ama çook sağlıklı midemi iyileştirdi ...
Hadi ya dur icmeyim bu ara kilo vermem artacak mi hem denemis olurum benim diyetisyenim de vermisti yatmadan once o yuzden hic kilo aklima gelmemisti tesekkur ederim

Hadi ya dur icmeyim bu ara kilo vermem artacak mi hem denemis olurum benim diyetisyenim de vermisti yatmadan once o yuzden hic kilo aklima gelmemisti tesekkur ederim
bi dene canım ama fark yoksa demek ki send ekilo yapmıyordur.. sağlıklı içmeye devam edersin ara öğün olarak doyurucu bir içeçek...

Bu haftanın takım içi rakip listesi

zerra zerra - @umudum2
Nurdan1616 Nurdan1616 - LAydLiNe LAydLiNe
@aylahl - @cankizzzz
@polokey2244 - @burcugncy
@mrskulkedisi - Mavikus_ Mavikus_
@fanur - @Kriziantemcicegi
@duygu06_26 - ada81 ada81

@Bilmece811 , @merryangel ve @My Jale sizleri şimdilik rakipsiz bıraktım. Ama istediğiniz bir ikilinin içinde yarışabilirsiniz yarışmak isterseniz.

Haftalık kilo hedefi:

cankizzzz (90.3 - 89.3) 1 kg
Zerra (61.8 - 61) 800 gr
umudum2 (61.5 - 60.7) 800 gr
LAydLiNe (63.8 - 62.8) 1 kg
Nurdan1616(63.2- 62.5) 700 gr
aylahl(79.4 - 78.5) 900 gr
bilmece811 (58.8 - 58.3) 500 gr
polekey2244(69 - 68) 1 kg
mrskulkedisi (71.6 - 70.6) 1 kg
burcugncy(67-66) 1 kg
Kriziantemcicegi(78.1 - 75.1 ) 3 kg
fanur (72.3 - 71.5) 800 gr
duygu06-26 (67- 66) 1 kg
Turan16 (71.6-70.6) 1 kg
ada81 (68.4) Adacım senin güncel kilonu bilmediğim için hedef koyamıyorum. Lütfen güncel kilo bildirimi yapar mısın?
Canim ada81 ada81 ben mrs kulkedisiyle degil miyim

Back
X