Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım...Gunaydin kizlarrrrrr![]()
Hayırlı olsun canim.yanında meyve bulundur acıkınca yersin canım.poğaça yemekten daha iyi.yoğurt salatalık diyette kurtarıcı oluyor.Günaydın bugün bende başlıyorum bakalım nasıl geçecek dışarıda şantiyede olacağım spor yapamam sanırım ama bakalım gene de
Hadi umarım iyi olur sabah yaptım kahvaltı ama yanıma birşey almadım öğlen bakalım ne olacakHayırlı olsun canim.yanında meyve bulundur acıkınca yersin canım.poğaça yemekten daha iyi.yoğurt salatalık diyette kurtarıcı oluyor.
Gunaydin kizlarrrrrr![]()
gunaydin kizlar
Yeni başladığın için ara öğün gerekebilir. Bence yanına bir şeyler alman lazım.Hadi umarım iyi olur sabah yaptım kahvaltı ama yanıma birşey almadım öğlen bakalım ne olacak
Günaydın kızlar![]()
Canım ara öğün yapmazsan çabuk açılırsın. Mutlaka sabahla öğle arası. Öğle ile akşam arası..dayanamıyorum diyen sendin galiba çok yiyiyorum diyen.yanlış mi hatırlıyorum.Hadi umarım iyi olur sabah yaptım kahvaltı ama yanıma birşey almadım öğlen bakalım ne olacak
Gunaydin kizlar))
Evet tartıya son bir gün. Senin sonucu çok merak ediyorumGünaydın kızlar, tartıya son bir gün.
Kızlar benim bugün çok işim var. Bu saat oldu hala başlayamadım. Ben hemen işlere dalıyorum. Sık sık gelemem merak etmeyin. Bugün perşembe lütfen herkes çok dikkat etsin yediklerini. Bir de perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz. Bir gün dayanabilirsiniz bence
Bu arada ben dün çok kötü olmama rağmen hiç bir şey yemedim akşam. Ve sabah tartıda ödülünü aldım. Pastadan eser kalmamış.![]()
Günaydın kızlar, tartıya son bir gün.
Kızlar benim bugün çok işim var. Bu saat oldu hala başlayamadım. Ben hemen işlere dalıyorum. Sık sık gelemem merak etmeyin. Bugün perşembe lütfen herkes çok dikkat etsin yediklerini. Bir de perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz. Bir gün dayanabilirsiniz bence
Bu arada ben dün çok kötü olmama rağmen hiç bir şey yemedim akşam. Ve sabah tartıda ödülünü aldım. Pastadan eser kalmamış.![]()
Ben de olacağım ama daha belirti vermediTmm cnm geç yemeyiz bencede iyi olur
Ayy çok sevindim cnm ben bugün yada yarın regl olucam karnım ağrıyor ve şiş
suyun ödeme çok faydası varBen de olacağım ama daha belirti vermediBol bol su iç. Ödeme iyi gelir.