• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım o barbunya ve mercimek sana yarın tartıda sürpriz yapabilir şişkinlik olarak keşke başka bi tercih yapsaydın. Kilo öncesi şişkinlik yapacak şeylerden uzak durmamız konusunda çok uyarıyor aslında kaptan ama yapacak bişey yok bidahaki haftalarda daha özen gösterirsen ins.daha güzel sonuçlar alırsın. Ama spor şu ve menülerin güzel oyuzden moralini bozmayayim senin güzel sonuç alacağına inanıyorum yarın.

Ben de bilmiyordum onların şişkinlik yapacağını, artık dikkat ederim. Biraz daha bilinçlenmem gerek sanırım bu konuda

Kızlar menüm
11
4-5 ceviz artı fındık
Yarım muz
1 bardak süt

15:00
1 Ktemitte tavuğun %75 i

18:00
1 büyük tabak etli nohut
Büyük bir bardak portakal suyu

Spor:50 ip atlarım atmalamdm henüz
25 dk parkta yürüyş

Su:2.5 lt

LAydLiNe LAydLiNe

Yaa :KK43:
Nohut kilo mu yapıyor veya şişlik bilmiyordum..
Bilsem yemezdö ya :KK43:
Tatlım daha sabah zerra yazdı nohut yemeyin diye Bulgur ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi. İnşallah yarın seni etkilemez. Menünde nohut görünce delirdim valla :KK70: Aklında olsun mi daha perşembe yeme sakın
Barbunya ve mercimek yarina sislik.yapmazsa menu guzel cnm

Yarim icin klinikte bisiler yapicaz dediler elmali kurabiye ve meyveli kek yaptim ama yemicem sadece cay iciom

Tarti oncesi nohut olmamis cnm
. süpersin :KK9::KK9:

Kilon yakın canım 6li rakamı görünce modelin harika olur merak etme. Hele ki olmayan kıyafetlerin oldukça oo süper.
Ayyy insallah canim ilk diyet deneyimim diyebilirim dogumdan sonra kac kere denedim 3. Yada 4. Gun dayanamadim biraktim Bu sefer dayanip 60 inmek istiyorum insallah

Geçmişi okudum kızlar ama çok alıntı yapamadım. Karın ağrısı öldürüyor beni. Ben bugün erken kaçıyorum çok yoruldum. Antrenmansızdım bisiklet çok zorladı. Bu arada hepinizi tebrik ediyorum. 18:00 dem sonra kimse bişey yememiş. Harikasınız. Hepinizi seviyorum kocaman :KK200:

muh_seyda muh_seyda Canım bugün ki menün çok güzel olmamış özellikle öğlen yediklerin. Bundan sonra daha güzel ve sağlıklı menüler bekliyorum senden :KK39:

Canım o barbunya ve mercimek sana yarın tartıda sürpriz yapabilir şişkinlik olarak keşke başka bi tercih yapsaydın. Kilo öncesi şişkinlik yapacak şeylerden uzak durmamız konusunda çok uyarıyor aslında kaptan ama yapacak bişey yok bidahaki haftalarda daha özen gösterirsen ins.daha güzel sonuçlar alırsın. Ama spor şu ve menülerin güzel oyuzden moralini bozmayayim senin güzel sonuç alacağına inanıyorum yarın.
Ya bende mercimek corbasi ictim tuh

Ayyy insallah canim ilk diyet deneyimim diyebilirim dogumdan sonra kac kere denedim 3. Yada 4. Gun dayanamadim biraktim Bu sefer dayanip 60 inmek istiyorum insallah
Maşallah çok çabuk ayak uydurdun takıma. Ben sen de o azmi isteği gördüm inşallah olacak bu kez :KK39:

Yeterki bırakma sabret canım daha çok eksiler göreceksin

Afiyet olsun canım her şey güzel

Evet canım hedeflerimize gelince kontrol etmek daha kolay olacak

Benim menüler üç gündür iyi ondan öncesi kötü bakalım göreceğiz

Bundan sonra dikkat et canım tatlı çok fena oluyor

Tartı öncesi yemek çok doğru değil canım yoksa tabii ki yiyebiliriz
Umarim canim

Maşallah çok çabuk ayak uydurdun takıma. Ben sen de o azmi isteği gördüm inşallah olacak bu kez :KK39:
Insallah kaptanim cok sikilgan bir yapim var maalesef o yuzden sikilmamaya calisiyorum. kendimi kisitlamak zor geliyor ama istiyorum insallah kilo vermeyi. Olur insallah

Bugün menü
Saat 10 00
3 dilim çavdar ekmeği
4 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara öğün
1 muz
Biraz Antep fıstığı

Akşam
18 00
1 kase mercimek çorbası

2 litre su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı

Afiyet olsun cnm
Antep fıstığı yasak cnm
Mercimekte yarına şişkinlik yapabilir

Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)

Afiyet olsun cnm
Ama nohut niye yedin yarın şişkinlik yapar

Kilo yapmıyor canım da vücuda şişkinlik yapıyor nohut mercimek kuru fasulye oyuzden tartı yanıltıcı çıkabiliyor ama bi hafta dikkat ettiysen ins.güzel sonuç alırsın moralini bozmayayim senin tartı öncesi. Yarın ve ç. Tesi tartıl bakalım bi etkisi olmuş mu paylaş bizimle

Bende de başlıyor ödem şişiyorum hissediyorum,

Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan. Yarın onu içmeye başlayacağım.

Canım emziren anneler bitki çayı içemiyor içsede rezene vs süt yapan şeyler içiyor
Tatlım daha sabah zerra yazdı nohut yemeyin diye Bulgur ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi. İnşallah yarın seni etkilemez. Menünde nohut görünce delirdim valla :KK70: Aklında olsun mi daha perşembe yeme sakın
. süpersin :KK9::KK9:

Kızlar ya bilmiyordum gözümden kaçmış şişlik olucak o zaman neyse yapacak bişey yok diğer hafta ki eksime eksi katar artık :)

Back
X