• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)

Hoşgeldin cnm kilon kaç simdi

Ya hamur işi falan hiç yemeyecek değiliz tabiki hedef kılo muza gelip koruyucu dönemi geçtikten sonra dozunda Yiyeceği bizde ama en azından ozman gelince 1 kilo aldığımızı fark edince dikkat ederiz o hafta. 1 kiloyu vermek kolay ama 10 20 kilo malesef zor oluyor zaman gerekiyor.ve kaçamaksız zaman.çünkü her kaçamak bizi geriye atıyor malesef
Evet canım çok haklısın

Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Hosgeldin canım. Malesef hepimiz hamilelikte abartıp kilo alıp veremeyenlerdeniz...birlikte ins.güzel olacak herşey.

düzeltirim bundan sonra
Mercimek nohut ve fasulye konusu çok geçti de oyuzden arkadaşa öyle yazdım canım. Yoksa sakın yanlış anlama.bende bu hafta kaciranlardanim malesef umarım düzeltiriz. Sen zaten sadece çorba icmissin kilo olarak etkisi olmaz ama şişkinlik yaparsa tartı da fazla çıkma payın var.ins.çıkmazsın. öpüyorum.

Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
5 tane zeytin

Öğle (12:15)
1 kase buğdaylı yayla çorbası
4 tane parmak büyüklüğünde köfte
1 tane elma

Akşam (16:00)
Yarım simit

2,5 lt su 40 dakika bisiklet sürdüm
Kaptanım akşam yarım simit bence olmamış çok kuru kalmış onun yerine bi çorba falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.yada yoğurt Salata. Hem daha faydalı olurdu ama sanırım kalan simidi bitirmek istedin ve yemek yapmaya vaktin yoktu hastayım yazmışsın ya.afiyet olsun yinede.

kızlar menümü yazıp yatıcam bugün pertim çıktı resmen kızım hiç durmadı uyumadı şimdiden iyi geceler hepinize.

05.04.18

11 00
2 yum omlet
2 kk peynir
domates

16 00
neskafe
1 ceviz
yarim incir
1 diyet biskuvisi

18.30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
turk kahvesi
bitter cikolata (napoliten / ince kucuk)

2 lt su
1.5 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe @cankizzzz ada81 ada81

05.04.18

11 00
2 yum omlet
2 kk peynir
domates

16 00
neskafe
1 ceviz
yarim incir
1 diyet biskuvisi

18.30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
turk kahvesi
bitter cikolata (napoliten / ince kucuk)

2 lt su
1.5 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe @cankizzzz ada81 ada81

Afiyet olsun cnm
Kız niye mercimek yedin yarın şişkinlik yapmasın
Nerdeydin bütün gün yoktun

Back
X