- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
Gunaydin kizlar hayirli pazarlar![]()
Günaydın kızlarGunaydin herkeseeee![]()
Erkencisiniz
Günaydın herkese
Hayırlı sabahlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarGunaydin herkeseeee![]()
Valla dayaklığım şaka felan değil dövebilirsin ama inan bana hırslandım yine cumaya bişey kalmayacak. İçimde nasıl bir öküz varsa artık. Saçmaladım iyice.
Ağzın sulanmasın canım hiç iyi bişey yapmadım. Bugün eşim izinliydi. Zaten hep böyle zamanlarda oluyor. Kendi başıma olsam olmaz. Ama cumaya kalmayacak bişey.
Kızarım tabii kaptanım benCidden yaaa iyi kilo verince şımarıyorum ben.
Kraker olmamış canım keşke başka bişey bulabilseydin. Böyle durumlarda ayran gelsin aklına Bi de akşam 20 de yediklerin hiç olmamış kraker neyse de akşam 18:00 den sonra kapat ağzını yeme hiç bişey
Konya daki evimin altında unlu mamüller vardı. 9 yıl yaşadım o eziyeti ama 25 kilo vermeyide başardım alışırsın merak etme
Aynen canım ilk zamanlar öyle oluyor. Devam edersen çok güzel form tutarsın
Akşam napmışsın öyle Burcu yaaa akşamın çok olmuş o bir su bardağı çiğdem de (ay çekirdeği) hiç olmamış
Yaz yaz benim menüden sonra seninkini de görmek istiyorum
maalesef canim oglum hic uyumadi gece sabaha dogru uyudu 7.30 da kalkti ah su disler ahGünaydın kızlar
Erkencisiniz
Günaydın herkese
Hayırlı sabahlar
Kıyamam ya bilirimmaalesef canim oglum hic uyumadi gece sabaha dogru uyudu 7.30 da kalkti ah su disler ah![]()
Günaydın kızlarr
Bizim evde pazar geç kahvaltı yapılır hazırladım birazdan oturucaz masaya
Valla bi kaçamak yapıp yiyesim geldi
Ama yok sonra çok pişmsn oluyor insan
tabağımı bol yeşillik yumurta ve peynir le doldurdummu tamam
Diğerleri ev halkının olsun![]()
Afiyet olsun canım yok yok vurmıycazGünaydıııııın
Tabi ben çok erken uyandım sevdiceğimle kahvaltıya gittim boş olduğumuz pazarlar gittiğimiz bir yer var oraya, ve ben ne varsa yedim :) bir serpme Kahvaltı düşünün Allah Allah yani.Ama şunu fark ettim geçen haftaki gibi yiyemedim hemen doydum.
Bugün kendime ceza veriyorum zaten hava da sıcak öğlen bir çorba bir salata, akşam da sadece salata ile günü kapatıcam ve tabiki 4 ltye yakın su ve 300 ip atlayacağım. Kahvaltıyı 08:30da yaptım bu arada
Tamam tamam vurmayın çok oldu![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm
Teşekkür ederimKaçırma kaçırma senin kaçırma gibi bir lüksün yok.
Öğlen de yesen güzel olurmuş. Kebabı ekmeksiz yediysen bişey olmaz. Su az olmuş. Tekrar allah kolaylık versin
Oh maşallah erken yiyince erirTebrik ederim, ben de evde olduğumda kaçamak yapmıyorum, zaten içimden de gelmiyor.
Bizim gittiğimiz yer alışkanlık oldu bizde ve ben oraya gittiğimde durmuyordum ama bu hafta hemen doydum tabiki yine tedim yiyeceğimi ama sevgilim bile fark etti me çabuk doydun dedi. Sonra o işe gitti ben eve geldim hareket olsun diye evde sürekli bişiler yapıyorum az önce kova kova su taşıyıp balkonu yıladım fln. Akşama kadar durmak yok bana. 1.5 lt suyumu bile içtim
geçmiş olsun canımKızlar ben rahatsızlıgımdan dolayı ptesi günü diyete baslayıp menü paylasmaya baslayacagım. Dilerim ptesi toparlanmıs olarak aranıza tam anlamıyla gelmis olacagım :)
normalde meyve yoğurt badem falan yerim canım ama kv nin evindeydik yardıma gittik evin her köşesinde tadilat var. mutfak yok. başka alternatifte bulamayınca aç kaldım akşam kötü oldu bu yüzdenCanım benimde kaçamaklar im var ama bu nokta da işi çözdüm. İnsan kendini aç bırakınca daha çok yiyiyor herzman söylüyorum. Bir meyve.salatalık. yoğurt.bunlar muhteşem kurtarıcı. Çayın yanında kek pasta yerlerkende fındık ceviz kayısı kurtarıcı.
buraya geldiğimden beri benim de 6 kilo gitti. burayla tanışmasaydım eğer hala 85 kilo olurdum. gidecek gidecek kilolar inanıyorum canımAyrıca hedefim çok diye bi evhama kapılma sakın. Benimde 15 kilo fazlam vardı gözümde buyur giderdi o büyüdükçe heves falan kalmazdı. Ama şükür bi gayret 9 kilo gitti 7 kilo kaldı ins.
günaydınn kızlarrrGunaydin herkeseeee![]()
1 dilim ekmek yedim onun üzerine sürdüm reçeller ama ev yapımıydılar :) o avantajım var, kapya biber reçeli ve portakal reçeli mükkemmel şeylermiş. Marketteki reçeller gibi şekerli de değillerdi. 1 tane pişi yedim 1 de paçanga. Gerisi yeşillik işte. Evde olsam yemem canım istemez üşenirim. Ama oranın bir çekiciliği var keçiler tavuklar ördekler fln. Bir de bol oksijen, niyeyse sanki beni aç bırakmışlar gibi saldırıyorum.Oh maşallah erken yiyince erir
Ekmek lerine dikkat etseydin
Ben kahvaltı ya dışarı gidince herşeyi yiyorum hamurişi ve ekmek hariç bide reçellere dikkat ettinmi tamamdır
Ne kaldı diceksin ama çok şey kalıyor inan![]()
sorma canım ya bizim de ilk dişler çıkacak sözde huysuzluk uykusuzluk hat safhada. gece 1 veya 2 kez kalkan bebek neredeyse saat başı kalkar oldu. kaç aylık canım senin bebiş?maalesef canim oglum hic uyumadi gece sabaha dogru uyudu 7.30 da kalkti ah su disler ah![]()
afiyet olsun canım açık havada kahvaltı çok güzel oluyor 1 dilim ekmekle bitirdiysen kahvaltıyı sorun yok1 dilim ekmek yedim onun üzerine sürdüm reçeller ama ev yapımıydılar :) o avantajım var, kapya biber reçeli ve portakal reçeli mükkemmel şeylermiş. Marketteki reçeller gibi şekerli de değillerdi. 1 tane pişi yedim 1 de paçanga. Gerisi yeşillik işte. Evde olsam yemem canım istemez üşenirim. Ama oranın bir çekiciliği var keçiler tavuklar ördekler fln. Bir de bol oksijen, niyeyse sanki beni aç bırakmışlar gibi saldırıyorum.
16 aylik canim bizim 15. Ve 16. Dislerimiz cikiyor kopek disleri. Seninki kac aylik inan ilk disi ciktiginda cok zor demistim ama on azilarda yok digerleri cok kolaymis dedirtti bana simdi kopek disleride en zoruymus gibi geliyor hic yemiyor uyumuyor nesesiz emiyor sadece 1 hafta 300 gram verdi ki benim oglum cok zayif cok uzuluyorum ben ayda 100 200 gram alsin diye ugrasirken cok uzuyor kilo vermesine ayy cok dertliyim ya ne yazdim cok uzun olmus Allah yardimcin olsunsorma canım ya bizim de ilk dişler çıkacak sözde huysuzluk uykusuzluk hat safhada. gece 1 veya 2 kez kalkan bebek neredeyse saat başı kalkar oldu. kaç aylık canım senin bebiş?
Ayy sorma canim zor ya Allah baska dert vermesin tabi sagol canimKıyamam ya bilirim
Her diş çıkrırken hasta olurlardı nöbetleşe bakardık sabaha kadar eşimle
Allah kolaylık versin canım
5 aylık canım benimki. ilk olmasının da telaşı var açıkçası. kilo problemi de zor canım inşallah tez zamanda atlatırlar diş olayını16 aylik canim bizim 15. Ve 16. Dislerimiz cikiyor kopek disleri. Seninki kac aylik inan ilk disi ciktiginda cok zor demistim ama on azilarda yok digerleri cok kolaymis dedirtti bana simdi kopek disleride en zoruymus gibi geliyor hic yemiyor uyumuyor nesesiz emiyor sadece 1 hafta 300 gram verdi ki benim oglum cok zayif cok uzuluyorum ben ayda 100 200 gram alsin diye ugrasirken cok uzuyor kilo vermesine ayy cok dertliyim ya ne yazdim cok uzun olmus Allah yardimcin olsun