30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
Tebrikler cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
Günaydın kızlar, hastayım biraz, gece de uyuyamadım mide bulantısından o yüzden kilo bildirimimi yapıp uuyacagım biraz daha
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65,5
Giden = -800
%1.20
Daha fazla bekliyordum ama su içemedim ona bağlıyorum. Kendinize çok iyi bakım ben biraz kendime geleyim gün içinde dönerim buralara
Cook sevindim negüzel hedefine ulaşmışsın
Ooooo harika gidiyosun cankız maşallah![]()
teşekkür ederim canım
senide tebrik ediyorum güzel gidiyorsun
artık geri vites yok hep ileri hep eksi inşallah
alıntım vardı ama gitmiş anlamadım![]()
tebrikler canım çok iyiKilo bildirimi
Geçen cuma 89.500
Bugün 88.700
Fark -800
Ayyy cook sevindimmm :)
bu kadar dikkat etmediğim haftalar daha çok gidiyordu ona üzüldümCnm üzülme kilo almamissinki vermişsin
tebrikler canım
Üzülme canım ödem felandır. Haftaya daha güzel sonuçlar görürsün. Bak mesela bana moral bozukluğundan ne haldeyim. Ama çok şükür ki daha kötüsü olmadı çünkü iki gün önce +1400 gördüm tartıda. Ayrıca bazen vücut yavaşlıyor ama sonradan daha hızlı gidiyor.tebrikler canım çok iyi
bu kadar dikkat etmediğim haftalar daha çok gidiyordu ona üzüldüm
tebrikler canım
inş. öyledir canımÜzülme canım ödem felandır. Haftaya daha güzel sonuçlar görürsün. Bak mesela bana moral bozukluğundan ne haldeyim. Ama çok şükür ki daha kötüsü olmadı çünkü iki gün önce +1400 gördüm tartıda. Ayrıca bazen vücut yavaşlıyor ama sonradan daha hızlı gidiyor.
Öyle canım öyle merak etme moralini bozma gör bak böyle gidersen kaçamaksız haftaya güzel bir sonuç göreceksin.inş. öyledir canım
Tebrik ederim canim ne guzel sonucKilo bildirimi
Geçen cuma 89.500
Bugün 88.700
Fark -800
Ayyy cook sevindimmm :)
Tebrik ederim canim ne guzel sonuc
tebrik ederim canim30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
Gecmis olsun canim tebrik ederim guzel sonucGünaydın kızlar, hastayım biraz, gece de uyuyamadım mide bulantısından o yüzden kilo bildirimimi yapıp uuyacagım biraz daha
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65,5
Giden = -800
%1.20
Daha fazla bekliyordum ama su içemedim ona bağlıyorum. Kendinize çok iyi bakım ben biraz kendime geleyim gün içinde dönerim buralara
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim canimGunaydin hayirli kandiller hepinize.
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.9
Fark 400 gr.
Cok az biliyorum ama artı çıkacağım diye ödüm kopmuştu.
Tebrik ederim rakibem
Sonunda alintilamayi becerdim![]()
Tesekkur ederim canimCook iyi cnm tebriklerrrr
Bende oyle seviyorum canim daha net oluyor okumasi da kolay bilmiyordum alintiyida ogrenmis oldumBende tek tek yazmayı daha çok seviyorum :)
kararsız kaldım. olay anında haberleşelim. seninle menü paylaşayım. duruma göre al yada alma. ama bugün yeni üye diye bildireceksin dimi. yok yok bildirme. kan'ına girmeyeyim takımınBu hafta artık toparla kendini canımYaza az kaldı. Kurtulalım şu fazlalıklardan.
İkinci ben olurum inşaallahTesekkur ederim canim bende sonunda 6li rakamlara indigim icin cok mutluyum yaklasik 2 yildir gorememistim 6 yi darisii 5 li rakamlara insallah takimimiz cok buyuk etkisi oldu yoksa tek basima basaramazdim cok uzun olmus 15 gunde 3 kilo vermis oldum saniri. Bundan sonra bu kadar hizli gitmez
Aynen canım haftaya sıkı tutarsam ins.bu haftaninkiyle beraber inş. Çok güzel bi sonuç olur.Evet cnm reglden olabilir üzülme
Haftaya regl bitince çok iyi vermiş olursun