Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım yine sessiz ya bi geçmiş yapayım dedim 3-4 msj var :)Nerdesiniz kizlarr
geçmiş olsun canımKızlar hasta oldum. Bademciklerim şişti geçince tekrar yazacağım nete giremiyorum heryerin ağırıyor
Kızlar 3. Olmuşuz
1. Oluruz diye heveslenmiştim ama 3.lükte iyidir
Herkesi tekrardan tebrik ederim
tebriklerrrKızlar bizim grupta 1.olmuşum
Tüm gruplarda 2.
Kendimi seviyorum
Fakat neden bilmiyorum ama diğer hafta bu kadar güzel veremicem gibi geliyor 1 kiloya razıyım inşallah güzel güzel gider zayıflarız.
Burdayım canım yine sessiz ya bi geçmiş yapayım dedim 3-4 msj var :)
Kızlar gurup çok sessiz bi geçmiş yapayım dedim 20 mesaj
Nazar olduk galiba
Ben annemlerdeydim çok giremedim yeni döndüm eve
Evet hickimse yok bugün
İyi geceler canımiyi geceler hepinize tatlış rüyalar ben yatıyorum
Şu gezdiğimiz için içemedim canım..pastayı da evet keşke yemeseydim ama doğum günü kutladık bende 1 dilim yedim pasta yemeseydim çok aklımda kalacaktı.insanın cok aklinda kaldigi seyler diyeti zindana ceviriyor.ama ins.telafi edeceğim.1 saattir spor yapıp oynuyorum valla.yarın da spor yaparım ins.Afiyet olsun cnm su az olmus pasta keşke yemeseydin
Genelde hafta sonraları sessiz oluyor
14 nisan menüm
8.00 sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
12.30 öğlen
Çeyrek ekmek arası tavuk döner
20.00 akşam
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Küçük tabak etli patlıcan yemeği
2 lt su 1 saat yürüyüş
Şu gezdiğimiz için içemedim canım..pastayı da evet keşke yemeseydim ama doğum günü kutladık bende 1 dilim yedim pasta yemeseydim çok aklımda kalacaktı.insanın cok aklinda kaldigi seyler diyeti zindana ceviriyor.ama ins.telafi edeceğim.1 saattir spor yapıp oynuyorum valla.yarın da spor yaparım ins.